Şimdi Ara

Şerit Led 1 adaptör 3'lü anahtar bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek adaptöre 3'lü anahtar takıp ledleri 3 ayrı yerde yakacağım. Ancak 3'lü anahtarı bağladım hangi anahtarı açsam direk tüm ledler yanıyor. Devrenin temsili çizimi aşağıda

Bu devredeki sorun hangi butona basarsam basayım tüm ledler yanıyor. Atladığım yada bilmediğim bir özellikmi var acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikim83 -- 14 Ağustos 2015; 22:41:58 >

• Çizim doğru gibi. Anahtarın resmini yükleyebilirseniz iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.biliyon.com/uploads/productsimages/14/500-01XX00-25477.jpg anahtar bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 lü anahtarın arkasında her anahtar için 2 olmak üzere 6 uç varsa bunlardan 3 ü bir kablo ile kısadevre yapılmıştır. O uç ortak uç olacak diğer uçlardan ledlere ayrı ayrı bağlantı yapacaksınız. Siz muhtemelen ortak bağlantılı 3 ucu ledlere girdiniz. Diğer üç uca da köprü attınız.
  • Teşekkürler. Sanırım o gun anahtarı baglarken sozuak ın dediği gibi ters bağladım bugün bagladigimda sorun yaşamadım. Resimdeki şemaya göre bağlantı yapılıp kullanılabilir. Buda foruma ufak bi katkımız oldu. Belki lazım olan olur. Saygılar. Cevaplar için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.