Şimdi Ara

serious sam gibi animasyon aksiyonu!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çizgi film gibi grafikleri olan aksiyon oyunu

• tam aksiyon sayılmaz ama

neighbros from hell.. süper oyun.
  • Serious Sam 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Serious Sam 2

Tam onu diyecektim
  • XIII diye bir oyun var.Birkaç sene önce çıkmıştı.Grafikleri sayesinde sanki çizgi romanda oynuyormuşsun havası veriyor.Denemeni öneririm
  • XIII Tam senin aradığın oyun.
  • bak buda animasyonlu...ilgini çekermi bilmem

ostrich runner

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millennium ve reason zaten başlıkta serous sam gibi oyun arıyorum demiştim
    sizse serious sam 2 diyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

tam aksiyon sayılmaz ama

neighbros from hell.. süper oyun.

mükemmel oyun
    dostum sende 2 si varmı .
  • Ice Age 2, küçük kuzenimle oynamak için kavga ediyoruz
  • serius sam gibisi yok ötekileri boswer ama seriusun tek kötü yanı oyun cok kısa sürüyor ve sonu cok acayip
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

millennium ve reason zaten başlıkta serous sam gibi oyun arıyorum demiştim
    sizse serious sam 2 diyosunuz

Eee ne yani şimdi sen Serious Sam 2,Serious sam gibi bir oyun değil mi diyorsunSerious Sam fanatikleri duymasın,köşede bir yerde öldürürler adamı

• Serius Sam a hastayım zaten. onun tadını verecek bir oyun bulamadım. amam 2 sini çok çocukça yapmışlar. 1 dahada güzeldi bence.

Özellikle grafik kalitesi bakımından zamanında baya bir ekol olmuştu. Ayrıca ustun grafik kalitesine rağmen sistemi o kadar yormaması çok eski bir bilgisayarada bile çalışması oyunun grafik motoru nun ne kadar iyi prgramlandığını gösteriyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: net_katil

Serius Sam a hastayım zaten. onun tadını verecek bir oyun bulamadım. amam 2 sini çok çocukça yapmışlar. 1 dahada güzeldi bence.

Özellikle grafik kalitesi bakımından zamanında baya bir ekol olmuştu. Ayrıca ustun grafik kalitesine rağmen sistemi o kadar yormaması çok eski bir bilgisayarada bile çalışması oyunun grafik motoru nun ne kadar iyi prgramlandığını gösteriyordu.

Evet hatta Serious Engine idi yanılmıyorsam motorun adı.Gerçekten katılıyorum hayatımda pek FPS oynamışlığım yoktur ama motor olarak 1 Unreal Engine 2 Serious Engine benim için.
  • Evet Doğru oyunun Motorunun Adı Serius ENgine

Doğru ya Benim Eski leptap özelliklerini anlatim biraz şaşırın

M Celeron 2.2GHZ işlemci (256kb L2 Check)
    256 mb ram ( 64 mb ekran kartı kullanıyor geriye kalıyor 192)
    intel ekran kartı 64 mb paylaşım ( içimden ekran kartı demek gelmiyor resmen rezalet bir şey)

bu özelliklerle fulde oynuyordum serius sam i

ve grafik kalitesi hala oynanabilecek durumda..

Birde arkadaşlar Serius Sam ın bir özelliği daha da var. oyunda bazen canavarlrın sayısı 100 den fazla oluyor ve yinede takılma olmuyor. bu Tam bir yazlımsal Deha

Dikkat ederseniz Doom oyununda bile 3 den fazla canavarı bir arada göremezsiniz.çünkü 2 canavara bile sistem kasılmaya başlıyor.

Core Team saygılar. Başarılarının devamını bekliyorum.

Bu arda Bu Serius Sam in uzerinde Bomba resimli Tshirti bir bulsam 10 tane alacağım ama yok. kendim ilçin özel yaptıracağım vallahi

sizde giyermisniz o tshirt i

• yapay zeka olmadığı için 100 lerce karakter olsa da performans çok düşmüyo.

Ayrıca ben o oyunu celoron 1100 , 128mb sd ram ve 32mb tnt 2 ile çok rahat oynamıştım.
  • quote:

Evet Doğru oyunun Motorunun Adı Serius ENgine

Doğru ya Benim Eski leptap özelliklerini anlatim biraz şaşırın

M Celeron 2.2GHZ işlemci (256kb L2 Check)
    256 mb ram ( 64 mb ekran kartı kullanıyor geriye kalıyor 192)
    intel ekran kartı 64 mb paylaşım ( içimden ekran kartı demek gelmiyor resmen rezalet bir şey)

bu özelliklerle fulde oynuyordum serius sam i

ve grafik kalitesi hala oynanabilecek durumda..

Birde arkadaşlar Serius Sam ın bir özelliği daha da var. oyunda bazen canavarlrın sayısı 100 den fazla oluyor ve yinede takılma olmuyor. bu Tam bir yazlımsal Deha

Dikkat ederseniz Doom oyununda bile 3 den fazla canavarı bir arada göremezsiniz.çünkü 2 canavara bile sistem kasılmaya başlıyor.

Core Team saygılar. Başarılarının devamını bekliyorum.

Bu arda Bu Serius Sam in uzerinde Bomba resimli Tshirti bir bulsam 10 tane alacağım ama yok. kendim ilçin özel yaptıracağım vallahi

sizde giyermisniz o tshirt i

Evet hatta google da Serious T-Shirt diye de aratmıştım bulamadım.Gel hacı ikimiz bu t-shirt işini başlatalım iyi para alırız eheheh.gif

edit:Bir de şimdi baktım şunu bulabildim.
    http://www.cafepress.com/seriously.36990305#
     serious sam gibi animasyon aksiyonu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 30 Ağustos 2007; 23:11:55 >

• o değilde bu Tshirt in Beyaz olanı yok. Allah allah orjinalinin beyaz olması gerekiyr. Vallahi Serius meraklıları çok aslında iyi para yapar. benim bir giyim mağazam olsa. sırf bilgisayar oyunlarının karakterlernin giydiği bazı elbiseleri satarım .

CCS den Hitman nın takımı 399 Ytl

Maviden den Serius Sam in Tshirt 59 Ytl
  • o t-shirt den gördügüm yerde alcam
  • quote:

o değilde bu Tshirt in Beyaz olanı yok. Allah allah orjinalinin beyaz olması gerekiyr. Vallahi Serius meraklıları çok aslında iyi para yapar. benim bir giyim mağazam olsa. sırf bilgisayar oyunlarının karakterlernin giydiği bazı elbiseleri satarım .

CCS den Hitman nın takımı 399 Ytl

Maviden den Serius Sam in Tshirt 59 Ytl

Gel sen gel DH den ufak bir sermaye de alırız 50-50 kırışırız paraları60-40 da iyi olurdu ama napalım

Aslında bende çok şaşırdım bu kadar hayranı olan biri mutlaka özel yapım olarak bastırmıştır.Yani ben de aynı durumdayım şöyle bir para kaynağı çıksa başlayacam böyle Serious Sam t-shirtlerine PROTOTYPE kapşonllarına

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.