Şimdi Ara

Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ibraxi kullanıcısına yanıt
    Bence önceki oyunlardan daha kolay.

    Bu arada son bölüm efsane olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibraxi

    Eski oyuna ek paket gibi çıksa daha iyi olurdu, çok geniş alanlarda sürekli kaçma ve koşma.. normal seviyede bile saçma derecede zor.
    RX570 uygun ayarlarda çok rahat oynatıyor. Tabiki Full+full değil ama yeterli.
    dayanamadım alıp oynadım kendı ayarladığı ayarlarda cok rahat 65-115 fps değişkenlikle gayet takılmadan akıcı oynuyorum şuan sorun yok. eski oyunların tadını verdi bana
  • eskiden çok sevdiğim oyunlar artık sıkıcı geliyor oynarken. aksiyon bol ama eksik bir şeyler.kamikaze gibi sinir bozan bir karakter koymuşlar sesli o çok iyi bu arada :)
  • Serious Sam 4'ü bitirmiş bulunmaktayım..


    Bu oyunu oynarken herkes gibi bende tabi ki maziye gittim çocukluğumuzda oynadığım günler aklıma geldi. O zamanda çok keyif almıştım. Şimdi ki aldığım keyif bambaşka oldu. Açıkcası ben oyunu çok beğendim. Tamamen kendi tarzında sınırsız sayıda önü arkası kesilmeyen bir yaratık kesme aksiyonu. Samimi söylüyorum bazı bölümleri kan ter içinde geçiyorsunuz. O kadar çok yaratık geliyor ki kes parçala patlat öldür bitmiyorlar. Sürekli kendinize soruyorsunuz ne zaman bitecek ne zaman bitecek bi nefes alayım artık yeteeeer diye :D


    Ama iyi ki de kesilmiyor arkası önü yaratıkların. Çünkü oyunun amacı sürekli farklı silahlarla büyük küçük zırhlı zırhsız ateş eden etmeyen envai çeşit yaratık kesmek.


    Oyunun grafikleride bana sorarsanız piyasada ki birçok oyundan çok daha güzel. Kimse bana bu oyunun grafikleri kötü diyemez. Tabi ki bir baş yapıt değil. Zaten o konuda iddası yok ama kesinlikle kaliteli grafikleri var oyunun. Ayrıca 4K oynadığım içinde bu kadar güzel gelmiş gelebilir gözüme. İmkanı olan 4K tüm ayarlar en yüksekte oynasın. Heryer pırıl pırıldı. Yüksek ayarlarda oynamama rağmen çok akıcıydı oyun bu konu üzerinde de çalışmışlar belli ki.


    Özetle orjinal Türkçe olan bu oyunu aralıksız saatlerce aksiyon seven herkesin oynamasını öneririm. Sam'in esprileriyle yaratık patlatırken bile gülüyorsunuz. Buda ayrı bir güzelliği :)


    Birkaç görsel paylaşmak istedim ayrıca. Özellikle sakin yerlerden çektim hem spoiler olmasın fazla diye hemde zaten elimi ekran görüntüsü almak için bile ayıramadım klavye ve mouse'dan :))


    Herkese iyi oyunlar..


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 10 Ocak 2021; 3:36:2 >




  • Serious Sam 4 ü çıkıştaki teknik ve optimizasyon sorunları nedeniyle güncellemeler gelene kadar bekletmiştim.Son güncellemesiyle birlikte yeni oynamaya başladım.Oyunu çıkışta bir süre oynamıştım ve özellikle teknik açıdan oldukça sorunluydu.Performans problemleri,grafiksel hatalar,stuttering ve dahası nedeniyle oynanabilir seviyeden uzaktı.Bu nedenle oyuna çıkışı sonrası 7 adet güncelleme geldi ve hepside bahsettiğim bu sorunları düzeltmeye yönelikler.Oynadığım sürede çıkışa göre düzeltmeler olsada yine performans ve optimizasyon açısından çok iyi seviyede olduğunu söylememem.Aslında güncel Apileri desteklemesine ve Variable Rate Shading desteği olmasına rağmen en optimum Dx11 de stabil çalışıyor.Dx12 de grafiksel hatalar,Vulkan'da ise çökme sorunu halen devam ediyor.Görsellik olarakta öyle kaliteli görselliği olmamasına rağmen ve bu kadar güncellemeyle mevcut sorunları devam ediyor,bu nedenle güncellemelerin pek bir değiştirdiğini söyleyemem.


    Oynanışa gelirsem bu seride zaten hikaye içeriği fazla ön planda değil ve hikayeden çok saf aksiyona dayalı yüksek tempolu bir oynanışa sahip,oyun çıkmadan bahsettikleri Legion sistemiyle adeta bir ordu kadar düşman topluluğu ile karşılaşıyoruz ve ilerledikçe alınan yeni silahlarla daha zorlu uzaylılara karşı oynuyoruz.Her ne kadar görevler geniş bir alanda oynansada dünyası pek dolu değil,ana görevler dışında isteğe bağlı olarak yapılabilen ve iyi ödüllerin alındığı yan görevler dışında yapılabilecekler sınırlı.Silah çeşitliliği güzel,yaratık sayısı bir hayli fazla,boss savaşları yine keyifli ama oyunda hiç düşmeyen tempo ve aşırı derecede gelen düşmanlar bir yerden sonra yorucu olabiliyor.Oyun nefes almaya imkan vermiyor ve sürekli bir kargaşa içindeyiz.


    Oyunun teknik ve optimizasyon sorunları bir kenara bırakırsam uygun fiyatı,Türkçe dil desteği,tek yada co-op olarak oynanabilmesi nedeniyle bu tür saf aksiyonlu yüksek tempolu oyunlara iyi bir alternatif olabilir,elbette bu türün en iyi örneklerinden biri olan Doom kalitesi alamadım ama 9-10 saat süren vakit geçirmelik bir oyun olmuş. Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 13 Ocak 2021; 19:29:2 >




  • Yerelleştirme ile yapılan espriye bak Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU] 


    Serious Sam 4 (2020) [ANA KONU]
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Last ofta da bol bol abi kelimesi var kaykıl kelimesini gördüm
    En son köşem et yazan bir duvar yazısı gördüm :)
    Birde bunlar resmi çeviri :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.