Şimdi Ara

Serial Numarası Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben bi oyundan serial ban yedim harddisk üzerinden bazıları serialı görebiliyolarmı diyecekler evet görebiliyolar hatta oyuna girdiğimde (oyuncu kısmına giremiyorum banlı olduğumdan) direk önüme 60 gün ban yediniz serial: felan filan diye çıkıyor.

Uzun lafın kısası nasıl harddisk serial numarası değiştireceğim ve İP ban felan değildir.

• Hard disk seri numarasından ban. Enteresan. MAC adresi falan olmasın. Ayrıca ne yaptın da ban yedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma olmuş. Arkadaşlarda şaşırmış.

Öncelikle Pc adını, MAC adresini ve İp adresini değiştirin (Modem Reset) böylelikle sorun kalmaz. Halen ban varsa, gerekli dosyayı Disk üzerinde bir yere atmıştır. Oyunu kaldırıp, kalan dosyalarıın bularak silin.. C:/Program Files ve Belgelerimde olabilir. Sonra oyunu kurun rahatlıkla oynayın.. Kolay gelsin..
  • evet harddisk serial ban attılar :) gta nin onlinesi mta multi theft auto yani 60 gün ban yedim harddisk serial den 3 polis öldürdüm diye :D nasıl düzelticem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapanmax

evet harddisk serial ban attılar :) gta nin onlinesi mta multi theft auto yani 60 gün ban yedim harddisk serial den 3 polis öldürdüm diye :D nasıl düzelticem

Yukarda anlattım..

Kolay gelsin. Oyunun kalıntılarını kayıt defterinden silmenizde gerekebilir.
  • quote:

evet harddisk serial ban attılar :) gta nin onlinesi mta multi theft auto yani 60 gün ban yedim harddisk serial den 3 polis öldürdüm diye :D nasıl düzelticem

Yok mu başka pc? Veya internet kafede oyna ya da ver 80 lira yeni hdd al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

pc çok yavaş ya yeni pc toplayacam yakında 16 gb ramlı 4 gb ekran kartı tabi söylemesi kolay hayırlısıyla toplayabilirsem ama yokmu çözümü toplayana kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Kimlik Pin ve Puk Numaraları
    8 yıl önce açıldı
    HDD seri numarısı değiştirme??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

pc çok yavaş ya yeni pc toplayacam yakında 16 gb ramlı 4 gb ekran kartı tabi söylemesi kolay hayırlısıyla toplayabilirsem ama yokmu çözümü toplayana kadar

16 cigolayt ramli 4 cigolayt ekran kartlı diye toplamaya kalkarsan yanlış yaparsın benden söylemesi.

HDD ile ilgili serial banı ilk kez duydum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

16 cigolayt ramli 4 cigolayt ekran kartlı diye toplamaya kalkarsan yanlış yaparsın benden söylemesi.

HDD ile ilgili serial banı ilk kez duydum.

pc toplama hakkında ne önerirsin ve hdd serial banı nasıl kaldıracam bilen varmı

• güncel tutalım
  • https://www.youtube.com/watch?v=segjrW-qVdk bu videoyu izleyeyek yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.