Şimdi Ara

Serial Ata Diske Windows Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim ASUS A7N8X Deluxe marka Anakartım var. Yaklaşık 2 hafta kadar önce 200 GB. Seagate Serial ATA hard disk aldım. Sisteme diski bağladım. Donanımsal olarak hiç bir problem yok. Ben bu diske Windows XP yüklemek istiyorum. Kurulum başladıktan sonra herhangi bir disk yok mesajını verdi. Bende başka bir 40 GB. eski model Seageta disk bağladım. Serial Ata diskim ikincil disk oldu. 40 Gb. lık diske windows kurdum. Sistem açıldıktan sonra yeni diskimi yine görmedi. Sitesinden silicon_v10022 Serial ATA driver sürücüsünü indirdim. Buradan tanıttım. Hemen gördü. Problemsiz çalıştı. Ama ben 40 GB. lık diski kullanmadan sadece bu yeni Serial ata diski Windows XP kurarak kullanmak istiyorum. Bu arada Serial Ata diski 3 bölüme ayırdım.
    Birinci bölüme Windows XP kurabilmek için ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• ilk olarak anakartının driver cd si içindeki sata driverını bir disketew kpyalman gerekiyor. daha sonra xp yuklemesi sırasında ilk ekranda F6 tuşu ile sata driver ını yuklemek istediğini bewlirteceksin. daha sonra senden driverı isteyecek. o sırada sende disketi takıp driverı hangi olduğunu söyleyeceksin. daha sonra disketi hiç çıkartma. xp nin açılmasını bekle. kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Flash ile MS-DOS boot disk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.