Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen bayrampaşa'da yanılmıyorsam mitsubishi lancer ön farı çalmışlar artık marka model fark etmiyor yüksek ihtimalle mercekli xenon gördüklerini götürüyorlar...
  • Geçmiş olsun aynısı abime oldu 22bin tl hasar kayıdı çıktı arabadan soğudu satıp başka araç oldu özellikle leon ve audi'de oluyormuş bu far çalınması geçmiş olsun.
  • leon da farsız çok çirkinmiş gerçekten. Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam farlara demir parmaklık yaptırmak lazım heralde, inş benim aracınkileride çalmazlar 1 far 10 bini geçmiştir sanırım :)
  • bu kadar para verip araba al ama kapalı otoparkın olmasın. arabadan önce garaj ayarlanır sonra farları böyle götürürler ağlar durusun.

burası maalesef Türkiye önlemini kendin alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

bu kadar para verip araba al ama kapalı otoparkın olmasın. arabadan önce garaj ayarlanır sonra farları böyle götürürler ağlar durusun.

Tebrikler, konunun en boş yorumunda bulundun... TR'deki evlerin yüzde kaçının kapalı otoparkı var?
  • Buyrunuz 10 saniye de götürüyorlar...

• Bunlarin iceri tikmayan savcinin ve hakimin fetodan ve pkkdan ne farki var yav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu kadar para verip araba al ama kapalı otoparkın olmasın. arabadan önce garaj ayarlanır sonra farları böyle götürürler ağlar durusun.

Sen burayi amerikadaki suburdan streetler gibi sandin galiba genco

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Tebrikler, konunun en boş yorumunda bulundun... TR'deki evlerin yüzde kaçının kapalı otoparkı var?

Alıntıları Göster
    Yoksa yaptırın o zaman, hırsız suçluda ev sahibinin hiç mi suçu yok, kabak gibi ortaya bırakırsanız çalarlar tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko firmanızla görüşün aracım tramer nedeniyle değer kaybı yaşayacak diyin. Kazalarda bu değer kaybını size veriyorlar bildiğim kadarı ile belki hırsızlıkta da verebilirler.

Not:değer kaybedeceğini pek zannetmiyorum gerçi aracın sonuçta farlar orijinal ve yetkili serviste takılmışsa hiç sorun olmaz, ben leon alacak olsam gram takılmazdım bu soruna alırdım.

Normalde eylül ekim gibi ben de leon bakıyordum, tramerlerinde 14.000tl gibi bir fiyat oluyordu tampon ve yeni far takılmış olanların ki bu şekildeydi, 22.000 tl bana biraz fazla geldi onu ayrıca bir sorun. Aracı satarken de tramerinde çarpma değil hırsızlık yazacaktır zaten o yüzden satarken sorun olacağını zannetmiyorum. Peynir ekmek gibi kapışırlar araç temizse

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    yahu ne kadar vizyonsuz insansınız çıkarın şu at gözlüğünü etrafa bakın.

100k üzeri parayı arabaya gömüyorsun ama otoparklı ev almayı akıl edemiyorsun?

TR'deki evlerin otoparksız olmasının sebebi sizin gibi düşünen at gözlüklüler arabaya para verir ama otopark yapmaz evine dükkan yapar daha karlıdır dimi? :d

sonra 100k lık arabayla 5 mahalle otopark yeri arar ağlar durur :d

akıllı ve ileri görüşlü birisi otoparkını ayarlamadan değerli bir araçalmaz. ya da vurulsa kırılsa içi gitmeyecek araca biner kafası rahat olur.
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Sen cok vizyonlusun he kapali otopark olunca hersey tamam yani dimi vizyonuna bittim o derece.

Bu adam hic misafirlige gitmicek, hic disari cikmicak, hic yemege saga sola gezmeye cikip arabayi disarda birakmak zorunda kalmicak.

Al bi otoparkli ev koy arabayida icine daha omur boyu dokunma arabaya aynen supersin vizyon reis. Kimse nasil dusunemedi bunu hayret.

• Çok geçmiş olsun hocam bi sarıyer sakini olarak çok üzüldüm. Ülkenin çivisi çıkmış artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

TR'deki evlerin otoparksız olmasının sebebi sizin gibi düşünen at gözlüklüler arabaya para verir ama otopark yapmaz evine dükkan yapar daha karlıdır dimi? :d

akıllı ve ileri görüşlü birisi otoparkını ayarlamadan değerli bir araçalmaz. ya da vurulsa kırılsa içi gitmeyecek araca biner kafası rahat olur.
    Boş yapıyorsun, İstanbul'da kim müstakil ev yaptırabiliyor da dükkan gelirine ortak olacak. Sarıyer gibi bir semt eski bir semt zaten, hiç gidip gördün mü ? Binlerce bina yıkılıp otoparklı bina mı yapılacak ? Amerikadaki banliyö sistemi yok burda dikey yapılaşma var. Ortalama bir semtte düzgün otoparkı olan bir sitede oturman için 600-650 bin TL'yi gözden çıkarman lazım. O parayı eve gömen Leon'a binmez zaten merak etme. Benim evim de arabam da var şükür, evimin kapalı otoparkı yok. Açık 4 araçlık otoparkı var, ama yoldan dümdüz girebiliyorsun kapı vs yok. İsteyen girer çalar yani. Güvenlikli düzgün siteler hele yeniyse ve düzgün bir semtteyse 1 milyonu gözden çıkarman lazım. Sonuç olarak boş yapıyorsun, bu kadar.

• Kurşun kalem bile çalmak ne zaman ki 10 yıl hapis yattırtır işte o zaman bu ülke düzlüğe çıkar.

Anayasayı bir kere delmek ile bir şey olmaz diyen özal ve baklava çaldılar ne olacak diyen doğan medyası bugünkü Türkiyenin sebebidir,akp değil.
  • quote:

Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş, ama yine de yazayım... 100K'yı öyle bir yazmışsın ki, sanki 10 milyon TL'ye araç alıyoruz... Istanbul'da Şişli'de, Sarıyer'de, Beşiktaş'ta vs.vs.vs nereye otopark yaptırıyorsun? Bir insan bu kadar vizyonsuz olup da vizyonlu olduğunu iddia edemez ya... halen gülüyorum sana... otoparklı evlerin 1 milyon'dan başladığını biliyorsundur herhalde, yoksa Ağrı'nın köyünden falan mı yazıyorsun? 100k'lık araç için bikaç milyonluk daire almak da başka bir vizyon gerektiriyor herhalde...

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    yahu forumun bu kadar cahil at gözlükleriyle dolu insanlar dolması şaşırtıcı.

kapalı otoparkı müstakil ev sanan cahillere yanıt verilmez. daha site nedir bilmeyen kapalı otoparklı sitelerin 1 milyondan başladığını sananlar ağlamaya devam edin. daha çok ağlarsınız böyle :)

Gerçi babasından kalma evde oturan adamda vizyon ne arar ancak birinin yol göstermesini beklerler ama çok beklerler :)
  • quote:

yahu forumun bu kadar cahil at gözlükleriyle dolu insanlar dolması şaşırtıcı.

kapalı otoparkı müstakil ev sanan cahillere yanıt verilmez. daha site nedir bilmeyen kapalı otoparklı sitelerin 1 milyondan başladığını sananlar ağlamaya devam edin. daha çok ağlarsınız böyle :)

Gerçi babasından kalma evde oturan adamda vizyon ne arar ancak birinin yol göstermesini beklerler ama çok beklerler :)
    Harbi boş adamsın, zaten otoparklı apartman daireleri o fiyattan başlıyor... nasıl bir taşrada yaşıyorsan artık, yazık sana... senin kadarını görmedim forumda, en iyisi bloklamak... kendine iyi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 18 Aralık 2019; 11:15:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.