Şimdi Ara

Seri atış yapan havalı tüfek önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben havalı tufek ariyorum ancak mermi haznesi 1 saçma deil daha fazla olacak bana pahaliya kaçmayan havalı tufeklerden onerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Crosman 1080 veya pcp
    edit: 1077 idi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efbiyay -- 13 Mart 2015; 16:27:40 >
  • Crosman 1080 tabanca deilmi

• kardeş bu durum senin "pahalı" kavramına bağlı. kaç liran var ona göre bir öneride bulunalım

• 1000tl yi gecmicek

• Aradiginiz silah crosman 1077. Co2 tupuyle calisiyor tabancalar gibi. Sarjoru 12 mermi aliyor yedek sarjorleride oldukca ucuz. Modifiye edilebilir gayet kullanisli ve saglam bir tufek. Catal ayak + durbunle uzak mesafelere seri atislar yapabilirsiniz. Ya da red dot, reflex sight tarzi nisangahlar ile seri bir sekilde coklu hedeflere atis yapabilirsiniz. 180-200 m/sn atis gucude tek kirma tufeklere gore dusukte olsa sizi tatmin edecektir. Fiyatida 300 lira oldukca guzel bir tufek. Baska sorunuz olursa sormaktan cekinmeyin lutfen.

• afy61 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konularda hiçbir bilgim yok ... bu Co2 tupuyle ne işe yarar kaliteleri değişiyor mu bunların...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cogu havali tufek namludan tek kirmadir. Her atistan sonra namluyu kirar bir pellet koyar atis yaparsiniz. Yani silah gucu sizin namluyu kirmanizla yayda depoladigi enerjiden alir. Co2 tuplu silahlarda ise silah gucu co2 tupunden alir. Co2 tupu sayesinde yari otomatik olarak atis yapabilirsiniz yani her atistan sonra namluyu kirmazsiniz. Bir co2 tupu ile yaklasik 60 atis yapabilirsiniz. Tek kirma havali tufekler co2 tuplu silahlara gore cok daha kuvvetlidir fakat tek kirma tufekler yorucu olabiliyor. Bahsettigim modeldeki tufek co2 tupu kullanir bu sayede kendinizi yormadan keyifle sarjordeki butun mermileri kullanabilirsiniz.

Baska sorunuz olursa sormaktan cekinmeyin lutfen.

• Seri atış değilde sana namludan kırma öneririm.Ciddiyim şu tüpü doldurmak için harcadığın çabaya değmeyecek.Kendini yoracaksın.Ayrıca yanında hep bir pompa taşımak zorunda kalacaksın çünkü tüpleri doldurmak kolay değil yani araban yoksa önermiyorum.
  • Fakirinsan hocam ben pcp tuplu tufeklerden bahsetmiyorum. 2 liralik ufacik co2 tuplerden bahsediyorum. Pcp tufekleri bende gereksiz pahali ve teferruatli buluyorum.

• hocam seri atmasini geçtim de yandan kurmali pcp ler güzel görünüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.