Şimdi Ara

serhat akın fb,den paramı alamadım ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: emrfb

TAMAMDIRRR ARKADAŞLARRR!!!

ŞİMDİ KONU BURDA BİTİYOR GEREKEN CEVAPLARI ALMIŞTIR DOSTUMUZZZ...

AMA BUNDAN SONRA CEVAP YAZMAYALIM 2 DAKKA İÇİNDE KONUYU UEFA KUPASINA GETİRCEKTİR...

BAŞKA ÇIKIŞ YOLU YOK!!! ÇEVİR KUPAYI YANMASINN!!

Bir ''.'' da benden....
  • grup yapmışınız hayrola
  • candid
    Hocam nelerle avunmaya çalışıyorsunuz.

Hoijdonk giderkende yöneticiler uğurlamadı. Artık bunlara mı sevinir oldunuz..

Samandıra'da iğne aramayı bırakında kendi kulubünüzün durumuna bakın.

Yunanlıların bile diline düşmüşsünüz.

quote:

Sen de mi Flavio!

Yunan gazeteleri, "Conceiçao, Galatasaray'dan alamadığı 1 milyon Euro için menacerine FIFA'ya başvurma yetkisi verdi" iddiasında bulundu
    24.06.2005
    ‘Pazarlıklar sürüyor’
    Franck Ribery şokunu atlatmaya çalışan Galatasaray’a bir kötü haber daha... Bir süredir Yunan kulübü Panathinaikos’la görüşen Flavio Conceiçao’nun, Cim Bom’u FIFA’ya şikayet edebileceği ileri sürüldü. TaNea ve Filathlos gazeteleri, Brezilyalı orta saha oyuncusu ile Panathinaikos arasında süren transfer pazarlıklarına geniş yer verdi. Haberlerde en çarpıcı nokta ise Conceiçao’nun, menacerine, Galatasaray’ı şikayet etmesi için yetki verdiği iddiası...

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=9&HaberID=296160

Birde bu habarde bir tuhaflık var.. Serhat niye damdan düşer gibi FB'de param kalmaz demiş.. Şu röportajın tamamını bir okusak.. Bu açıklamaları okuyunca sanki Serhat'a bir soru sormuşlarda onun karşılığında bir şey söylemiş gibi bir anlam çıkardım..

Olay şöyle gelişmiş olabilir mi?

Hani mesela muhabir Serhat'a Ribery der..
    Serhat da
    Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getirir, “Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok. Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan. Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım. O karakterde bir insan değilim” diye konuştu.

Yani Mesela dedik...

Büyük ihtimale Muhabir Serhat'a sormuş. FB'den alacakların var mı. Varsa bu alacakları alabileceğini düşünüyormusun? (Hinlik yapacak ya. Serhat olumsuz bir cevap verirse al sana bomba haber.)
    Serhat'ta cevabı yapıştırmış. Onlarda sadece Serhat'ın cevabını gazeteye yazmışlar.

Serhat'ı zaten severim. Bu cevabından dolayı şimdi daha da çok takdir ettim..

• sizinki varsayım yanlışmı anlıyorum haberin başı ve sonu benim okudugum başka bir yerde varsa bilmiyorum

netice yazarsak serhat fb,den alacaklımı ? alacaklı olmasa konuşabilirmi konuşamaz..burda hem fikirmiyiz...(asparagas olur onuda bilemem)

peki şüphesi ne alacaksa günü saati bellidir alır.....

demekki bir sorun var ...oba altından sopa göstermek denir buna bence ...dilerim yarın bir gün uefa,da fifa,da her nerde oluyorsa sizleri görmeyiz...

bu böyle kalsın bakalım ne koku cıkacak.....

amacım kimseyi kızdırmak küçük düşürmek degil anlatmak istedigim kulupler böyle sorunlarla cok sık karsılasıyor fakat yönetim bunları güçü varsa gögüslüyor bastırrıyor yoksa gs gibi eline yüzüne bulaştırmıyor hem parayı ver hem peşinden koş resmen kendi elleri ile dolandırıldılar bunun sorumlusu gs yönetimi eger bu para uçarsa cebinden ödemeli gs yöneticiler.....

son ...benden....

• kimin nezaman parası kalmş kimin parası ödenmemşş kim parasını istio diee beyzzbol sopasıylaa tehtid ettmmş fbli yöneticilerben bu 3 sorunun cewabını istiiorm...........
  • .
    quote:

Orjinalden alıntı: emrfb

TAMAMDIRRR ARKADAŞLARRR!!!

ŞİMDİ KONU BURDA BİTİYOR GEREKEN CEVAPLARI ALMIŞTIR DOSTUMUZZZ...

AMA BUNDAN SONRA CEVAP YAZMAYALIM 2 DAKKA İÇİNDE KONUYU UEFA KUPASINA GETİRCEKTİR...

BAŞKA ÇIKIŞ YOLU YOK!!! ÇEVİR KUPAYI YANMASINN!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: candid

sizinki varsayım yanlışmı anlıyorum haberin başı ve sonu benim okudugum başka bir yerde varsa bilmiyorum

netice yazarsak serhat fb,den alacaklımı ? alacaklı olmasa konuşabilirmi konuşamaz..burda hem fikirmiyiz...(asparagas olur onuda bilemem)

peki şüphesi ne alacaksa günü saati bellidir alır.....

demekki bir sorun var ...oba altından sopa göstermek denir buna bence ..

Yarım yamalak haber yayınlanırsa. GS'lılar buna aba altından sopa göstermek der. (Çünkü istedikleri bu..)
    Biz fenerliler ise. Serhat'a soru sorulmuş oda gazetecilere bir güzel ağzının payını vermiş diye düşünürüz ki bu durum daha yüksek ihtimaldir. Neden derseniz bu ropörtajı nerde kim yapmış hangi sorular sorulmuş karşılığında başka hangi cevaplar verilmiş. Hiç bir yerde yok. Başı ve sonu olmayan bir yazı.
    Eğer serhat istedikleri gibi bir cevap verip FB paramı vermedi deseydi. Ribery'ye karşılık bu olay bomba gibi patlayacaktı ve bu röpörtaj en ince ayrıntısına kadar yayınlanacaktı.
    Bu da denim düşüncem..

Serhat'ın bir takım alacaklarının olması normaldir. Sanırım ödemeler belli planlara göre belli tarihlerde yapılıyordur.

• Bu zamana kadar fenerden parasını almadan giden olmamış arkadaş...
    Biz fakir aciz bir takım değiliz ki 3 kuruş için kendimize laf söyletelim.
    Bırakın bunları futbolcunun emeğini vermeyen takımlar düşünsün..

Tek kelime ile çamur at izi kalsın politikası.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydink

Bu zamana kadar fenerden parasını almadan giden olmamış arkadaş...
    Biz fakir aciz bir takım değiliz ki 3 kuruş için kendimize laf söyletelim.
    Bırakın bunları futbolcunun emeğini vermeyen takımlar düşünsün..

Tek kelime ile çamur at izi kalsın politikası.....

+parasını odeyemeyeceğimiz futbolcuyu getirmeyiz...
  • Serhat hakkını arıyor
    Serhat Akın, Fenerbahçe�den şampiyonluk primini istiyor.

Geçen yıl ayrılan bazı isimlere ödeme yapılmadığı için huzursuz olan genç yıldız "Beni bu şekilde cezalandırmalarına izin vermeyeceğim" dedi

F.Bahçe'de geçirdiği 6 yılın ardından Belçika ekibi Anderlecht'e transfeı olan Serhat Akın şampiyonluk primlerinden kendisine pay verilmeyeceği yönündeki iddialara büyük tepki gösterdi. Teknik direktör Christoph Daum'un yardımcısı Murat Kuş'un menajerlik teklifini geri çevirdiği için sarı-lacivertli ekiple yollarını ayıran genç yıldız yakın çevresine geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük payı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

Geçen yılın aynısı

"Benim ayrılmamı bana şampiyonluk primi vermeyerek cezalandıracaklarına dair duyumlar alıyorum. F.Bahçe'de yaşadığım şampiyonluk benim için en büyük prim ancak bu herkesin hakkı olduğu gibi benim de hakkım. Takımdan ayrıldığım için benim cezalandırılmamı isteyenler hakkıma düşen primi ödemezlerse o zaman Christoph Daum'un gerçek yüzünü ortaya çıkartacak açıklamalar yapacağım." Bu arada 2003-04 sezonunun sonunda F.Bahçe'den ayrılan bazı oyunculara da Daum'un prim vermediği ancak ayrılan isimlerin bunu hiç dile getirmedikleri de ortaya çıktı.

Ağustos'ta dağıtılacak

Geçtiğimis yıl yaşanan bu prim olayından dolayı huzursuz olan Serhat ödemenin yapılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Sezon boyunca yaptığı sert çıkışlarla Alman hocayı eleştiren Hollandalı golcü Pierre Van Hooijdonk'un da şampiyonluk priminden payını almak istediği belirtildi. Öte yandan yönetim bu seneki yaklaşık l milyon dolar civarındaki şampiyonluk primini geçtiğimiz yıl olduğu gibi Ağustos ayında Daum'a teslim edecek. Tecrübeli çalıştırıcı da bu parayı adil bir şekilde maç oynama sayısına göre oyuncularına pay edecek.

Vatan

• 06 Temmuz 2005 Çarşamba | 09:59

Anderlecht takımına transfer olan eski oyuncumuz Serhat Akın, Vatan gazetesinde kendisi hakkında çıkan haberle ilgili olarak kendi web sitesinde şu açıklamayı yaptı.

Sevgili Fenerbahçeliler

Bilmiyorum bu lafı kaç kez söyledim ama “Ben Türkiye’deki basını anlayamıyorum! “ Diyelim ki toplum yararına, kamu yararına faydalı bir şey yaptınız ve basını da davet ettiniz. Amacınız, yaptığınız iyiliğin bir çok kişiye yayılmasını ve herkesin bundan faydalanmasını sağlamak olsun. Emin olun, ertesi gün gazetelerde kutu kadar bir haber ya çıkar ya çıkmaz. Televizyonda ise belki satır arasında geçer, belki de hiç yayınlanmaz bile. Ama hakkınızda bir dedikodu var. Kaynağı bile belli değl. Siz bunun doğru olmadığını ispat bile etseniz, ertesi gün manşette bu haber var. Hem de dudağınızı uçuklatacak senaryolarla abartılmış bir şekilde. Çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Olay aslında bu kadar açık.

Güya ben Fenerbahçe’den alacağımı alamamışım. Bana prim verilmezse yıkarım yakarım demişim. Yok öyle demişim, yok böyle demişim. Bir dünya gerçeği olmayan fasa fiso. Vay be ben neymişim meğer! Bunlar önceki gün gazeteyi açtığımda okuduğum zırvalar… Zira bu haber olamaz, olsa olsa ancak zırva olur.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki Fenerbahçe çok büyük bir camia. Kimsenin bir kuruş parası bu kulüpte kalmamıştır. Bu tür haberler bu camiayı zedelemekten öte gidemez. Ben paramın bir kuruşunun kulüpte kalacağını sanmıyorum. Ha ola ki bir nedenle alacağımı alamasam bile ağzımı açıp kimseye tek kelime söylemem. Bu tip haberleri yapanlar benim Fenerbahçeliliğim hakkında en ufak fikri olmayan, Fenerbahçe’ye zarar vermek isteyen aciz insanlardır.

Aslında yeni çıkan TCK yasaları bu tür mağdurların yanında. Bazen diyorum ki kendi kendime “Ver mahkemeye asılsızlığını ispat et ve cezasını çektir” Ancak ne bunlarla uğraşacak vaktim var, ne de bu kişileri muhatap alacak kişiliğim.

Şunu herkesin bir kez daha bilmesini isterim ki, ne taraftarı olduğum eski kulübüm Fenerbahçe’yle, ne de bu kulüpteki herhangi bir kişi ile en ufak bir problemim yok.

Sevgilerimle…

resmi siteden alıntı

bazı 3 kurusa muhtac zavallı camianın taraftarlarına ve yalancıyı s..ler s...medik adamın 5/10 kisiyi geçmeyeceği basına itaben...

serhat akın fb,den paramı alamadım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 6 Temmuz 2005, 14:57:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: candid

Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok.
    kuşkun yok ama haberi sızdırmışsın..uyanık...

Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan. Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım. O karakterde bir insan değilim” diye konuştu.

yani anlaşılan oki yönetim paraları diger kulupler gibi özel anlaşmalar ,la ödüyor....

serhat akın fb,den paramı alamadım ...

haber bütün spor portallarında var...

Birincisi bu haber 2 haftalık ikincisi paramı alamdım demiyor.Alacğım var diyor.İkisi farklı konu.Üçüncüsü bizdeki hiç bir futbolcu parasını alamadığı için başka bir kulüple anlaşmaz.Türkiyede futbol ve sefaletin bir arada olduğu tek kulüp vardır oda malüm ...

• Anderlecht takımına transfer olan eski oyuncumuz Serhat Akın, Vatan gazetesinde kendisi hakkında çıkan haberle ilgili olarak kendi web sitesinde şu açıklamayı yaptı.

Sevgili Fenerbahçeliler

Bilmiyorum bu lafı kaç kez söyledim ama “Ben Türkiye’deki basını anlayamıyorum!". Diyelim ki toplum yararına, kamu yararına faydalı bir şey yaptınız ve basını da davet ettiniz. Amacınız, yaptığınız iyiliğin bir çok kişiye yayılmasını ve herkesin bundan faydalanmasını sağlamak olsun. Emin olun, ertesi gün gazetelerde kutu kadar bir haber ya çıkar ya çıkmaz. Televizyonda ise belki satır arasında geçer, belki de hiç yayınlanmaz bile. Ama hakkınızda bir dedikodu var. Kaynağı bile belli değl. Siz bunun doğru olmadığını ispat bile etseniz, ertesi gün manşette bu haber var. Hem de dudağınızı uçuklatacak senaryolarla abartılmış bir şekilde. Çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Olay aslında bu kadar açık.

Güya ben Fenerbahçe’den alacağımı alamamışım. Bana prim verilmezse yıkarım yakarım demişim. Yok öyle demişim, yok böyle demişim. Bir dünya gerçeği olmayan fasa fiso. Vay be ben neymişim meğer! Bunlar önceki gün gazeteyi açtığımda okuduğum zırvalar… Zira bu haber olamaz, olsa olsa ancak zırva olur.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki Fenerbahçe çok büyük bir camia. Kimsenin bir kuruş parası bu kulüpte kalmamıştır. Bu tür haberler bu camiayı zedelemekten öte gidemez. Ben paramın bir kuruşunun kulüpte kalacağını sanmıyorum. Ha ola ki bir nedenle alacağımı alamasam bile ağzımı açıp kimseye tek kelime söylemem. Bu tip haberleri yapanlar benim Fenerbahçeliliğim hakkında en ufak fikri olmayan, Fenerbahçe’ye zarar vermek isteyen aciz insanlardır.

Aslında yeni çıkan TCK yasaları bu tür mağdurların yanında. Bazen diyorum ki kendi kendime “Ver mahkemeye asılsızlığını ispat et ve cezasını çektir” Ancak ne bunlarla uğraşacak vaktim var, ne de bu kişileri muhatap alacak kişiliğim.

Şunu herkesin bir kez daha bilmesini isterim ki, ne taraftarı olduğum eski kulübüm Fenerbahçe’yle, ne de bu kulüpteki herhangi bir kişi ile en ufak bir problemim yok.

Sevgilerimle…
    SERHAT AKIN

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.