Şimdi Ara

SERHAT AKAR (MITECASE) UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 Aralık ayında İnstagram'dan gördüğüm MiteCase hesabından toplu olarak telefon kılıfı siparişi verdim. Daha sonra iletişime geçtiğim Serhat Akar isimli şahıs asarım keserim tavırlarıyla ürünleri göndermedi. Daha sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Sözde firmanın diğer şikayetleri için: https://www.sikayetvar.com/mitecase

Serhat Akar isimli şahısla görüştüğüm telefon numarası Güneş Akar'a ait çıktı. Parayı gönderdiğim hesap ise Şevin Akar'a ait. Savcılık bu nedenle Güneş Akar ve Şevin Akar adına soruşturma başlattı. 1 senelik sürecin ardından Şevin Akar ve Güneş Akar'ın ifadesi alınmış. İfadeleri özet ile;

Güneş Akar: Telefon hattı benim üzerime ama Serhat Akar (oğlu) kullanıyor. Suçlamaları kabul etmiyorum diyor.

Şevin Akar: Banka hesabı benim adıma ama hesabı Serhat Akar (abisi) yönetiyor. Suçlamaları kabul etmiyorum diyor.

İfade olaylarından sonra Akar ailesinin babası Selman Akar beni aradı ve ödemeni yapacağız hesap numarası gönder dedi. Fakat sonrasında ses çıkmadı.

Bugün ise soruşturma sonuçlanmış eve kağıt geldi. Telefon hattı sahibi ve banka hesap sahibi suçlamaları kabul etmediği için ve bu hesapları Serhat Akar yönettiği için soruşturma benim açımdan olumsuz sonuçlandı. Fakat itiraz yolu açık ve bu üçkağıtçılara karşı adaletin bana imkan sunduğu yere kadar gideceğim ve peşini bırakmayacağım.

İtiraz yolu ile soruşturma devam edeceğinden savcılık kararlarının resimlerini ne olur ne olmaz diye buradan paylaşmıyorum.

İnşallah google aramalarında isimleri çıkar da tanıdıkları insanlara rezil olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Götür Beni Aya -- 25 Nisan 2021; 17:14:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.