Şimdi Ara

Sergen Yalcin: 'Tevez Besiktas'a gelebilir' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

beni herkes geçmiş...

Sergenin futbol ile alakası olmadığını gördüm.

10M euro ver ne verirsen ver diyo. Adamın bonservisi 40 Milyon Euro.

Milan 30 mu ne veriyo Man City kabul etmiyo.

Çok garip adamlar var piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Bende Etoo bitmiş yazmaya geliyodum

beni herkes geçmiş...

Programı tamamen izlemediğini buradan anlaya biliyorum.Adamın orada demek istediği eduya tabataya felan verilen paralardan bahsediliyordu tevez öncesi.Topcu denemicek adamlara azda olsa bir para veriyorsun(eduyu kast ediyor) , verirken bari çok para ver iyi oyuncu getir demek istedi.Emin ol tevezin 10 milyon eurodan daha fazla ettiğini biliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Beşiktaş kiralama yoluna gitse Tevez de gelmek istese bile senelik 8 Milyon Euro alıyor biliyorum Tevez. Yani herşey hallolsa bile senelik ücrette bir Türk takımının 4'ten fazla verme imkanı yok. Ki gelse de zaten Tevez egolu ve şımarık bir oyuncu. Tamamen huzursuzluk çıkartır takımda.

ingilterede aldıkları ücretin %50 si vergi olarak kesiliyor. bu bahsettiğiniz 8m euro kesilmiş halimi? yani 16m euro mu alıyor yoksa 8 alıyor kesilmişi 4emi geliyor?

vergisi kesilmiş hali değil aldığı ücret 8 m euro yıllık.

yarım yıllık kirası eder 4m euro.

burada vergi avantajı da var desen 3m euro falan çıkar kulübün cebinden yarım sezon için.

city de bir para isterse 2m euro da yarım sezon oynama bedeli verilir mesela.

toplamda 5m euro veririz yarım sezon gelir oynar.
    5m euro yarım sezon için az para değil.

ama şu var tevez'in gelmesi demek Beşikaş'ın ilk 2'yi garantilemesi demek.
    Uefa'da ilk 16'ya girebilceksek tevez gelirse çeyrek final olur yani her alanda 1-2 level yukarı taşır bizi.

Şampiyon olmanın getirdiği gelirler yada şampiyonlar ligine katılmanın getirdiği gelirler düşünülürse tevez tevez gibi oynarsa tribün gazıyla verdiğiniz parayı çıkarırız rahat.
    forma satışı,kombine satışı da artacaktır.(yeni kombine çıkacak diyorlar ona istinaden.)

Çok güzel hesap vs. yapmışsınız da haberin sallama olmasını geçtim, öyle kuru kuruya kiralamak istemiyor City. Milan'ın kiralama teklifini reddettiler Tevez Milan'ı çok istemesine rağmen. Sezon sonu satın alma garantisi istediler; MC için sadece kiralamak bir avantaj sağlamıyor ki kiralama da bedava olacaktı.

orası ayrı şimdi.

oldu da ikna ettiler city'i.

mesela q7 falan çok sorunlu tutunamamış bir oyuncuydu.

geldi buraya 7'ye 25 yaptı değerini.

tevez yarım sezonda flaşı parlasa tekrardan burada inönü'de taraftar falanla diye düşünüyorlardı belki hani bir umut o ...

ama Bjk bu şartlarda anlaşsa öder parasını dediğimin arkasındayım.

Quaresma yalnız BJK de değerini arttırmadı bunu belirteyim.

dediğin gibi 7 den 25 filan olmadı.

7M euro ya aldık şu an değeri 25 M euro diye düşünüyosan baya bi yanılıyosun.

Ayrıca neredeyse 6 ay formsuzdu. gol atamadı aylarca az asist yaptı.

Takım oyunundan uzak bir futbol sergiledi ve şu an sakat

• Bizim Holoskoyu istanbula verdiğimiz gibi yarım sezonluk kiralık vereceklerse olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31sonrasipismanlik

quote:

Bende Etoo bitmiş yazmaya geliyodum

beni herkes geçmiş...

Programı tamamen izlemediğini buradan anlaya biliyorum.Adamın orada demek istediği eduya tabataya felan verilen paralardan bahsediliyordu tevez öncesi.Topcu denemicek adamlara azda olsa bir para veriyorsun(eduyu kast ediyor) , verirken bari çok para ver iyi oyuncu getir demek istedi.Emin ol tevezin 10 milyon eurodan daha fazla ettiğini biliyordur.

Sergen Yalçın : Hah Tevez. 10 M euro ver. Böyle adamı getirebiliyosan getir...

Videoda burada

http://www.sporxtv.com/televizyon/sergen-yalcindan-sok-iddia-|-tevezle-gorusuyorlarmisSXTVQ30334SXQ?ref=VDGEI5

Yani kısacası Teveze ver 10M euro getir diyo.

Ama konuşulduğu gibi 1 yıl kiralık veya 6 aylık kiralık getiretebilir o paraya Tevezi.

Kısacası programı izledin izlemedin olayı değil. Video lu olarak koydum oraya Sergen Yalçın'ın Ağzından "Tevezi getir. 10 M euro ver" lafını duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Bizim Holoskoyu istanbula verdiğimiz gibi yarım sezonluk kiralık vereceklerse olabilir.

city tevezi elinden çıkartma peşinde.Milana bile kiraya vermedi.Ha veririm sezon sonunda alırsanız veririm diye şart koştu.

@turquia Video u bende izledim.Anlatmak istediğimi diğer mesajımda anlattım.o 10 milyon euro lafını.Takıma maliyeti yüksek olan ama hiç bir katkısı olmiyan futbolcular için söylüyor.Sonrada tevezi kast ederek.Bu Adama kaç para verirsen ver getir ama böyle adamlar getir.10 milyon euro lafı belkide tam değerini bilmediği için öylesine kullanılan bir miktar
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Tevez'i Milan'a 45 Milyon Pounda satmadılar.

Ayrıca Tevez tek forvet oynayacak adam değil.

Ayrıca Eto bitmiş.

Milan, Tevez için hiç bir zaman para önermedi. Galliani, bedava kiralama peşinde. City bize satın alma şartı sunsa bile Tevez'in büyük takımlardan başka talibi yok diye düşünebilir, teklifimiz değişmeyecek diyor. Zaten öyle nakit 30 milyon bile çakan olsa düşünmeden satar City. Çünkü Tevez'den artık yararlanmaları imkansız ve tamamıyla elden çıkarmaya bakıyorlar. Ayrıca, Tevez nasıl tek forvet adamı değil yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Beşiktaş kiralama yoluna gitse Tevez de gelmek istese bile senelik 8 Milyon Euro alıyor biliyorum Tevez. Yani herşey hallolsa bile senelik ücrette bir Türk takımının 4'ten fazla verme imkanı yok. Ki gelse de zaten Tevez egolu ve şımarık bir oyuncu. Tamamen huzursuzluk çıkartır takımda.

ingilterede aldıkları ücretin %50 si vergi olarak kesiliyor. bu bahsettiğiniz 8m euro kesilmiş halimi? yani 16m euro mu alıyor yoksa 8 alıyor kesilmişi 4emi geliyor?

vergisi kesilmiş hali değil aldığı ücret 8 m euro yıllık.

yarım yıllık kirası eder 4m euro.

burada vergi avantajı da var desen 3m euro falan çıkar kulübün cebinden yarım sezon için.

city de bir para isterse 2m euro da yarım sezon oynama bedeli verilir mesela.

toplamda 5m euro veririz yarım sezon gelir oynar.
    5m euro yarım sezon için az para değil.

ama şu var tevez'in gelmesi demek Beşikaş'ın ilk 2'yi garantilemesi demek.
    Uefa'da ilk 16'ya girebilceksek tevez gelirse çeyrek final olur yani her alanda 1-2 level yukarı taşır bizi.

Şampiyon olmanın getirdiği gelirler yada şampiyonlar ligine katılmanın getirdiği gelirler düşünülürse tevez tevez gibi oynarsa tribün gazıyla verdiğiniz parayı çıkarırız rahat.
    forma satışı,kombine satışı da artacaktır.(yeni kombine çıkacak diyorlar ona istinaden.)

Çok güzel hesap vs. yapmışsınız da haberin sallama olmasını geçtim, öyle kuru kuruya kiralamak istemiyor City. Milan'ın kiralama teklifini reddettiler Tevez Milan'ı çok istemesine rağmen. Sezon sonu satın alma garantisi istediler; MC için sadece kiralamak bir avantaj sağlamıyor ki kiralama da bedava olacaktı.

orası ayrı şimdi.

oldu da ikna ettiler city'i.

mesela q7 falan çok sorunlu tutunamamış bir oyuncuydu.

geldi buraya 7'ye 25 yaptı değerini.

tevez yarım sezonda flaşı parlasa tekrardan burada inönü'de taraftar falanla diye düşünüyorlardı belki hani bir umut o ...

ama Bjk bu şartlarda anlaşsa öder parasını dediğimin arkasındayım.

Quaresma yalnız BJK de değerini arttırmadı bunu belirteyim.

dediğin gibi 7 den 25 filan olmadı.

7M euro ya aldık şu an değeri 25 M euro diye düşünüyosan baya bi yanılıyosun.

Ayrıca neredeyse 6 ay formsuzdu. gol atamadı aylarca az asist yaptı.

Takım oyunundan uzak bir futbol sergiledi ve şu an sakat

Cekememezlikten , kiskancliktan oluyolar ya adama bak

Quaresma bjk'de degerini artirmamismis , yarin size 20 milyon'dan kapiyi acsak aninda alirsiniz

simdi diyecekki cok bencil oyuncu takimimda asla istemem

• Tabi Quaresma nın değeri şu an 7 den 20 lere çıktı haklısınız beyler

BJKde kupalar kazandı
    asist ve gol kralı oldu.

Ya adam 6 aymı ne gol atamadı son derece az asist yaptı fiyatına göre.

20 milyon ne alaka?

Bide neyi ve kimi kıskanıyım?

GS şu an lig lideri. Kıskanılacak bir adam değil Quaresma

Takımın dengesini bozan takım oyunundan uzak şovanist bir adam.

Quaresma size ne kazandırdı kupa olarak?

Kariyerinde istikrarlı olarak Portekiz dışında nerede oynadı?

Umarım at gözlüğünü atar ve gerçek hayata dönersin.

Dünyada kimse şu an Quaresma ya 20 milyon euro veya daha fazlasını vermez. Arap klüpleri dahil.

Portoda en iyi dönemini geçirirken Intere gidince 25 m Euro iyi bedeli ve Avrupada Portekiz dışında hiç bir takımda istikrarlı olmadığı için asla o fiyatları bir daha bulamaz.

Sana mantık yolu ile bazı şeyler anlatmaya çalıştım. Umarım anlarsın

Saygılarımla

Turquia

• Sergen yanlış anlamış olabilir...
  • quote:

quote:

Ayrıca Eto bitmiş.

Milan, Tevez için hiç bir zaman para önermedi. Galliani, bedava kiralama peşinde. City bize satın alma şartı sunsa bile Tevez'in büyük takımlardan başka talibi yok diye düşünebilir, teklifimiz değişmeyecek diyor. Zaten öyle nakit 30 milyon bile çakan olsa düşünmeden satar City. Çünkü Tevez'den artık yararlanmaları imkansız ve tamamıyla elden çıkarmaya bakıyorlar. Ayrıca, Tevez nasıl tek forvet adamı değil yahu?

Hocam Tevez saten o bildiğin forvet değil.Oynadığı adamlara bak Rooney Dzeko.

Hep 2.forvet olarak oynadı Tevez.Tek forvet olarak sıkıntı çekiyor Westham'dan beri öyle

Ayrıca Milan Para teklif etti.Az bulunmuş ben 45 biliyordum daha azmış.Tevez kesinlikle satılacak zaten.

Size işallah gelir gelmesini isterim.Beşiktaş'ta iş yapar ama Tek forvet çok zor.İşallah gelirde yanılırım ama sanmam geleceğini.

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca Eto bitmiş.

Hocam Tevez saten o bildiğin forvet değil.Oynadığı adamlara bak Rooney Dzeko.

Hep 2.forvet olarak oynadı Tevez.Tek forvet olarak sıkıntı çekiyor Westham'dan beri öyle

Ayrıca Milan Para teklif etti.Az bulunmuş ben 45 biliyordum daha azmış.Tevez kesinlikle satılacak zaten.

Size işallah gelir gelmesini isterim.Beşiktaş'ta iş yapar ama Tek forvet çok zor.İşallah gelirde yanılırım ama sanmam geleceğini.

Ben Beşiktaşlı değilim. Milan da para teklif etmedi hocam nerede okuduysan büyük ihtimal yanlıştır, başından beri amaç kiralamak. Cassano kaybı olduğundan beri alınacak forvet için geçerli formül kiralamaktı, kenarda yapılmış bir Maxi Lopez anlaşması duruyor ama sonuna kadar Tevez için bastıracağız diyor Galliani. Hayır başka takım olsa iddia etmem de benim kadar Milan manyağı bir adam az bulunur yani. Ki bahsettiğin şey kesinlikle yanlış çünkü 45 milyon pound'dan bahsediyorsun, o parayı günümüzde artık RM bile veremiyor, anca PSG, Anzhi, City gibi kulüpler olacak da. Ki günümüz şartlarında olmasak bile böyle uçuk rakamlar Serie A kulüplerine çok uzak, Milan'ın son yıllarda bir oyuncuya harcadığı maksimum üç rakam 24-22-18 milyon euro. Hadi verdi biri diyelim City o paraya anında accept tuşuna basar, oynatmadığın, gözden çıkardığın adama 45 verdiklerini düşünsene müthiş yahu. O yüzden diyorum ya 30'a bile anında evet derler diye. Milan'ın satın alma opsiyonu olarak sunduğu 20-22 milyon civarındaki bir rakama bile tamam diyorlar ama tek dertleri kira bittiği zaman Tevez'den tamamen kurtulmaları, bu yüzden satın alma garantisi istediler ama bu çok saçma ve kabul edilemez bir istek.

• Çekemeyenler basmış yine.

Ayrıca Tevez falan tamamen asparagas. Adam yıllık aldığı para ile kimler getirilir... Kulüp, kurtarılması çok zor borca sürükleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.