Şimdi Ara

Sergen Yalçın'ın en 'vurucu' diyalogları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vedat Okyar: "Sergen koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?"
    Sergen: "Ya Vedat Abi, ben koşunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir türlü."

* "Medya için koşmak ne demektir, hâlâ anlamadım. Benim için koşmak topla hareket yapmak, gol atmak, attırmaktır. Topsuz hareketler daha çok diğer arkadaşların yapacağı işler."

* "2.7 kilo verdim, kendimi kuş gibi hissediyorum."

* 11 Ekim 2003'teki sansasyonel İngiltere- Türkiye maçı öncesi İngiliz Independent gazetesinden bir muhabirin, rakip futbolcuların maça çıkmama ihtimali için ne düşündüğünü sorması üzerine: "Kimin umurunda?! Gelmezlerse, bizim için daha iyi, üç puanı yorulmadan almış oluruz!"

* Muhabir: "Sergen yeni transferler Gökhan ve Bobo için neler söyleyeceksin?"
    Sergen: "Gökhan genç bir arkadaş, iyi topçu, Beşiktaş'a daha uzun yıllar hizmet eder. Bobo... Bobo'nun da adı güzel."

* Barbie skandalında adının geçmesiyle ilgili haberlerle ilgili olarak: "Ne yani karaoke bara mı gitseydim?" "Bekâr bir insanım. Telefonum birçok insanda var. Beni herkes arayabiliyor açık açık. Her türlü de konuşabiliyor. O yüzden verilecek bir hesap yok. Bu benim özel hayatım. Beni aramış olabilirler, ben de konuşmuş olabilirim, çok doğal bir şey bu."

* Futbol yorumcusu ve Milli Gazete yazarı Kemal Belgin kendisini eleştiriyor:
    Sergen: "Ya kardeşim, iyi güzel de ben futbol oynuyorum sen ne iş yapıyorsun, bana onu bi söylesene."
    Kemal Belgin: "Ne demek 'Ne iş yapıyorum?' Türkiye'ye üç puanlık sistemi ben getirdim."
    Sergen: "İyi yapmışsın."

* Serhat Ulueren: "Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olacak mısın?"
    Sergen: "Teknik direktörlükle ilgili bir şey söylemiyorum. O zaten kolay bir meslek."

-Pazar Sabah

• süper
  • alem adam ya...
  • doğru demiş katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar gerçek mi ya?
  • Sabah ın Gunaydın ekinden okudum bende gül gül oldüm hele Bobo mu hmmm adı fena diilmiş demesine bittim
  • Prekaziye de bu tarz sorular çok sorulurdu zamanında. Süper cevaplar
  • Kemal Belgin'e çok güzel giydirmiş vallaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironblood

Kemal Belgin'e çok güzel giydirmiş vallaa

giydirmis???
  • ulen sergen
  • en sonunda komus lafı
  • Çok alem adam ya. Türkiyede futbolcu yok, bunların alayı artist gibi bişey demişti bi röportajda
  • bir de bu arada sergen kilo verip jokey olcakmış. o da dünkü sabah'ın günaydın ekinin manşetiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.