Şimdi Ara

Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
2
Favori
10.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaliteli bir yapıma benziyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harikaydı..
  • Aşkım Burcum için izlemeye başkadım diziyi güzel birşeye benziyor hadi bakalım.
  • Yahu seyrederken dedimki müzikler ne güzel , nihayet adam gibi orkestra kullanarak emek vererek müzik yapmışlar dedim ki ! orjinal diziyi görünce moralim bozuldu


    Emeksiz herifler


    Memleketten bi özgün fikir bi özgün melodi çıksa ayıpmı olur ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 23 Kasım 2014; 23:30:00 >
  • Diziyi ben çok beğendim Kerem Bürsine çapkın rolü iyice yakışmış. Şükrü Özyıldız son sahnede özellikle çok beğendim oyunculuğunu. Burcu Biricik dünya tatlısı oyunculuğu da gayet iyi Şükran Ovalı da Yasemin de öyle fakat Yasemini ben başrole yakıştıramadım..
  • Vay be balatada plaj açılmış yazın okuldan çıkınca hemen halice yuzmeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yabancı dizileri uyarlama furyası da aldı başını gidiyor. Yurt dışına bir sürü dizi ihraç etmeye başlamışken herşey tersine dönmeye başladı. Al al uyarla işin kolayı. Yaratıcılık yok, kafa yormak yok. Bazı dizilerde diyaloglar bile aynı. Bu dizide de aynı mantık. Yabancı bir diziyi al, yakışıkoı erkekler güzel kızlardan oluşan bir cast oldu bitti.

    Ama işte Burcu Biricik hatırına izleyeceğiz. Beni Böyle Sev dizisinde ki doğal oyunculuğunu ve sempatikliğini çok sevmiştim. Bu diziye de çok yakışmış.
    Karakter tanıtımları da şöyle:

    Yiğit Kılıç (Kerem Bürsin)
    Yiğit, yirmi beş yaşında, oldukça yakışıklı bir genç adam. İddialı bir fiziğe sahip. Kendine güveni kibir derecesinde. Dışa dönük, eğlenmeyi, gülmeyi seven bir yapısı var. Hovarda,içki ve kadınları seven bir tip.Annesi gibi Yiğitde başka bir dünyanın, daha renkli bir hayatın hayalini kuruyor. Şiddete, biraz da suça meyyal, karanlık bir yanı var. Kolay sinirlenişi ve hemen parlayışıyla tam bir Akdenizli.Yaşadıkları korkunç olay genç adamın tüm hayatını değiştirecek. Ancak babasını kaybettiğinde, büyüyecek. İntikam ve güç hırsı ise onu hayata bağlayan en güçlü motivasyon olacak. Amaçladığı her şeyi başarsa da, mutluluğu bir türlü bulamayacak, içindeki karanlık ile aydınlık hep savaş halinde olacak.İçine girdiği kirli dünyada, herkes kadar kirlenecek, yeri geldiğinde en sevdiklerine bile sırt dönecek, çıkarlarının çatıştığı kim varsa acımasızca davranacaktır.



    Emir Kılıç (Şükrü Özyıldız)
    Emir, Hasan ve Zeliha’nın iki numarası, küçük oğlu. Yirmi iki yaşında, ağır başlı, sakin mizaçlı, zeki, çalışkan, dürüst bir genç adam. Hep başarılı bir öğrenci olmuş. Hukuk Fakültesini birincilikle bitirmiş.Başına gelen hiçbir kötülüğün değiştiremediği, bozamadığı, güçlü bir ahlak anlayışına ve ruhsal güzelliğe, iyiliğe, vicdana sahiptir. O bu hikayedeki aydınlığın simgesidir. Abisi Yiğitise karanlığın…Yaşadıklarından sonra, Emir abisinden bambaşka bir yol izleyecektir. Daima aklın, hukukun, yasaların tarafında yer alacak ve zamanla abisiyle dahi karşı karşıya gelecektir.
    İlk aşkı Sibel tarafından terk edilmenin acısını atlatmaya çalıştığı dönemde, abisinin yaptıklarından haberdar olacak, abisinin kirletip attığı zavallı Kübra’ya sahip çıkmayı kendine görev bilecektir.



    Sibel (Yasemin Allen)
    Sibel, yirmi bir yaşında, çok güzel fizikli ve yüzlü bir genç kız. Liseden sonra açık öğretime girmiş, bir süredir de mankenlik yaparak eve destek oluyor. Geleceğini mankenlik mesleği üzerine kurmayı hayal ediyor. Başlarda Emir’e aşık olsa da zamanla hem ailelerinin hem kendilerinin hayatlarında yaşanacak değişimler ilişkilerinin önüne engeller çıkaracak ve Sibel aşk ve para arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Sibel Yiğit’in en büyük aşkı olacak. Zamanla Sibel için aşk ve nefret hep bir arada yaşanacak Yiğit söz konusu olduğunda.



    Derya (Şükran Ovalı)
    Derya, yirmi üç yaşında, çok güzel bir yüze ve düzgün bir fiziğe sahip genç bir kız. Dobra, harbi diye tanımlanabilecek bir kişiliğe sahip. Özgürlüğüne düşkün, hatta biraz da çapkın bir kız. Aynı zamanda da iyi yürekli ve güçlü bir karakter. Annesi, üvey babası ve küçük kardeşi ile beraber Kübra’ların yaşadığı apartmanda oturuyor. Kübra’nın tek arkadaşı o. Genç kıza, yaşadığı felakatten sonra yardım elini uzatacak başlıca insan da o olacak. Derya, üvey babasının rahatsız edici tavırlarından kurtulmak için, o evden ayrılmayı, kendi başına yaşamayı kafasına koyacak ve bu amaçla çalışmaya ve para biriktirmeye başlayacak. Ancak hayallerini gerçekleştirmeye çok yaklaştığı noktada, onun da kaderini değiştirecek bir felaket yaşanacak. İlk gördüğü andan itibaren çok beğendiği ve hoşlandığı Yiğit’e olan ilgisi ise zamanla nefrete dönüşecek. Ancak hayat ileride yollarını beklenmedik bir şekilde tekrar kesiştirecek.



    Kübra (Burcu Biricik)
    Kübra, yirmi yaşında, su gibi bir güzelliğe sahip, baskıcı bir babanın elinde hayatla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmeden yetişmiş, tertemiz kalpli bir genç kız. Çocukken geçirdiği bir hastalıktan ötürü, bacağında ufak çapta bir sakatlık kalmış. Bu, Kübra’nın en büyük kompleksi. Sakatlığı yüzünden hiçbir erkeğin onu istemeyeceğini düşünmüş hep.. Gerçek sevgiyle henüz tanışmamış olduğu için de Yiğit’ten göreceği ilgiyi, bu ilginin yarattığı sarhoşluğu “aşk” zannedecek ve bu yanılgı kendisiyle beraber birçok kişiye zarar verecek.Hikâyemizin ana kadın karakteri olan Kübra, tüm kötülüklerin arasında masumiyetin, iyi niyetin bir simgesi gibi olacak. Başlarda kolayca yönlendirilebilen, kandırılabilen bir yapısı, naifliği olsa da, zamanla güçlenecek, ne istediğini bilen bir kadına dönüşecek.

    Read more:http://baydizi.com/galeri/seref-meselesi-dizisi-karakterleri-tanitim/#ixzz3Jw5ErVzX



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iesc -- 24 Kasım 2014; 1:06:46 >




  • Beyler dizi çok iyiydi ya izleyin izlettirin bu dizide erken final yapmasın
  • ben gonul isleri dizisini biraktim bu diziye gectim ama ilk hafta reytingler dusuk zamana ihtiyaci var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 24 Kasım 2014; 15:34:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O diziye de çok sağlam diyorlar
  • Telif haklari konusunda bu kadar konusmak niye anlamadim. Sanki kacak dizi yapiyormus gibi muamele var ilk sayfalarda. Sacmalamayin, telif hakki alinmadan dizi uyarlanmaz. Konusu aynidir, o zaman baska...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet guzelde hep dram insani bayiyor ama oyuncu kadro kalitesi var


    edit : asagidaki kerem bursin cok yakisikli yaa yazisina yarildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 25 Kasım 2014; 0:41:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Amarian kullanıcısına yanıt
    Dizinin başında yazdı zaten uyarlamadır diye
  • Bazı diziler ilk bölümde az reyting alır sonra bir anda yükseliş yaşar
    Bence Şeref Meselesine dikkat edin, eğer tekrar bölümleri 2-3 kere gösterilirse iyi bir saatte haftaya en az 6 reyting bekliyorum

  • Uyarlama olur olmasınada birebir müzik,birebir sahne olayı yakışıksız kalıyor.Yasemin Allenin gelinlik sahnesine kadar birebir aynı.
  • Totalde 11 ab'de 3.cü olmuş. Çok sıkıntı değil reyting.. Sürekli tekrarı verilse, yani kanal d dizide ısrar ederse tutar dizi. Fena bir yapım değil bence.
  • Bu Kerem Bursin gercekten cok yakisikli yaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Wayne


    Uyarlama olur olmasınada birebir müzik,birebir sahne olayı yakışıksız kalıyor.Yasemin Allenin gelinlik sahnesine kadar birebir aynı.

    İtalyan versiyonuna Türkçe dublaj yapsalardı aynı reytingi alırdı




  • ciddi ciddi izleyenler var bunu. uzun sürmez zaten reytingleri kötü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelt

    ciddi ciddi izleyenler var bunu. uzun sürmez zaten reytingleri kötü

    Niye izlemeyelim ki beni sardı valla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.