Şimdi Ara

Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
2
Favori
11.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bonafide

bu yabancı versiyon da mı oluyor?

evet.

tabii bunlar hemen olmuyor sezon bitimine dogru yaşanır. ama birebir gittiginide söyleyebilirim.
  • Dizi çok güzel ve hızlı gidiyor.İnşallah 2-3 sezon izleriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümü simdi izledim bence dizinin kalitesi gitgide artiyor. Izledigim en iyi yerli dizilerden degil -ki zaten yerli dizi çok nadir izlerim- ama bu dizi cidden abartmiyorum diger turk dizilerinden 3x hizli ilerliyor.

Cok eminim şu bölüme kadar yasanan olaylari normal bir Türk dizisi 1 sezona yayardı. Ama bu kadar hiz da iyi değil biraz da yavas yavas olaylari hazmede hazmede gidelim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 27 Ocak 2015; 2:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Bu kadar spoiler de verilmez hocam ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Bu kadar spoiler de verilmez hocam ya

çok fazla kimse izlemiyor birazda ondan verdim aslında

ama şöyle de bi durum söz konusu. her nekadar dizi kopya olmuş olsada bizim senaristler degişiklik yapiyor.
    mesela Derya üvey babasını yaralıyordu. öldürme yoktu. bizdekinde ise öldürdüler. haliyle orjinalinde hapse giriyordu. bizdekinde ise hapishanenin yanından bile geçmediler.

yani belli olmaz bu işler. derya'da başrolde oynayanlar arasında öldürmeyebilirler.

• Bu haftaki bolum iyidi.

• Beğenilmesine şaşırdım açıkçası. Bende iyi olur beklentisiyle ilk bölümü heyecanla izledim şimdi ara ara bakıyorum da tamamen rezalet. Yine üç kızı 1 haftada yiyen bir eleman sonrasında kızların birbirine düşmesi hikayesi. Herkesin korktuğu mafya babası Hakkı'nın tipini görünce zaten iyice soğudum diziden. Adam komedi filminden fırlamış.
  • Bu bölüm.çok heyacanlı

• Bu bölüm denk geldi izledim. Çok güzeldi bence

• denk geldim de
    Başlama zamanı 20:00
    Özet 21:00 e kadar dizi 21:00 dan 00:00 a kadar. 4 saat boyunca bu dizi mi var şimdi? Zaplıyorum sürekli bu dizi var, iyi uyutuyorlar valla helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 1 Şubat 2015; 23:58:34 >
  • sonuna bakamadım yiğit bebeği aldı gitti orada bitti mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler icine alsan. Fena olmaz

• bu iğrenç diziye sardım bu aralar, cahil topal karının acı çekmesi hoşuma gidiyor devam edeceğim anlaşılan.
  • Dizinin en iyi bölümüydu. Tam dizinin vakit kaybi olduğunu düşünerek bırakacagim diyorum- cunku resmen cok uzun- dizi her bolum daha iyi oluyor. Bence zamani olan bi baksin derim diziye hayli hizli ilerliyor ve suc islerine daha cok vakit ayircaklar gibi. Neyse Özellikle Çiftlik deki sahne cok heyecanliydi, gul karakterini oynayan ablamiz iyi oynadi.

• Diziyi aşk olan kısımları yüzünden değil de yiğit'in mafya oluşunu izlemek için izliyorum. Çok sağlam şeyler yapıyorlar. Daha dün nihat ile görüşmek için her şeyi yapan yiğit bugün ona meydan okuyor. Merak ettiği hakkı bey ile çalışmaya başladı şu dizinin 1. bölümün gördüğümüz adamla. Çok sağlam şeyler oluyorlar yiğitte aldı kızı gitti iyi yaptı la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

Diziyi aşk olan kısımları yüzünden değil de yiğit'in mafya oluşunu izlemek için izliyorum. Çok sağlam şeyler yapıyorlar. Daha dün nihat ile görüşmek için her şeyi yapan yiğit bugün ona meydan okuyor. Merak ettiği hakkı bey ile çalışmaya başladı şu dizinin 1. bölümün gördüğümüz adamla. Çok sağlam şeyler oluyorlar yiğitte aldı kızı gitti iyi yaptı la.

Aynen hocam söylediklerinize katılıyorum

• Kenanın gözleri ve gülüşü, Kıvançın gözleri ve sert mizacı ama bu çocuğun nesini severler anlamam.
  • Bu haftaki bolumu izleyemedim merak ettim bugun bakayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Bu haftaki bolumu izleyemedim merak ettim bugun bakayim.

İzleyeceğiniz en iyi bölüm diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Bu haftaki bolumu izleyemedim merak ettim bugun bakayim.

İzleyeceğiniz en iyi bölüm diyeyim.

Umarim oyle olur

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.