Şimdi Ara

Serdar Taşçının komik rakama spartak moskovaya transfer olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam buz gibi rusya ya gitti, maaş olarak ne kadar alabilir ki ? aynı parayı bizde verebilirdik..

bonservisi merak edenler için 4m € (chedjounun yarısı)

• Hemde Ched gibi kesik yemezdi
    Ne yazik ki bu sezon transferde battık
  • abi şaka gibi valla, gördükce delleniyorum..

insan gidip bi sorar fiyatını, sabit listeleri bile yok bütün transferler acele 1-2 oyuncuda takılıp kalıyorlar..

bedavaya gitti adam
  • Olum sizce o transferlerin olma aşamasında bizim haberimiz olmadığını mı sanıyorsunuz ?

Almanyanın yarısı Türk. Almanyadaki Türk oyuncular dedin mi ömer,serdar,nuri,ilkay ilk sırada geliyor.

Bunlardan biri satılacakta bizim haberimiz mi olmayacak ?

Ayrıca siz serdar'ı ne kadar izlediniz ? Ben izlemedim ama 2 yıldır çok formsuz olduğunu duydum.
  • Ali Sami Yen kullanıcısına yanıt
    Senin karşında askerlik arkadaşınmı var ? üsluptan kaybediyorsun.. cevap vermeye değmez
  • Serbest kalma maddesi zaten 5m euroydu, bu sene son yılı seneye beleşe gidecek diye satmışlardır.Zaten sürekli sakatlanıyor geçen hafta yine sakatlanmıştı.
    Ayrıca hem Gs hem Fb istedi, yıllık 3 civarı garanti para istediğinden 2 takımda almadı.
    4m chedjou bonservisinin yarısı değil bu arada
  • Bizim konuya da yazmıştım, buraya da yazayım.Fener istediği zaman röportaj vermişti burada çok mutluyum, ailemleyim vs diye.Spartak artık nasıl bir ücret teklif ettiyse ilk uçakla gitmiş Moskova'ya.

Klasik Türk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Senin karşında askerlik arkadaşınmı var ? üsluptan kaybediyorsun.. cevap vermeye değmez

pardon beyefendi. arkadaşın üslubu için ben özür diliyorum sizden.
    iyi günler.

OLDU MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bizim konuya da yazmıştım, buraya da yazayım.Fener istediği zaman röportaj vermişti burada çok mutluyum, ailemleyim vs diye.Spartak artık nasıl bir ücret teklif ettiyse ilk uçakla gitmiş Moskova'ya.

Klasik Türk.

Yanlisin var hocam 2012 yazinda turkiyeden teklif almak beni gururlandirir giymek isterim turkiyede forma diye bi videosu vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chedjou kadar iyi bir defansmidir tartışılır ama rakam çok komik bir rakam bu yüzden kafa karıştırıyor
  • aldilar tabi 13m bedava. 7 ye santrafor 4e stopeer iyiymis o.

• quote:

abi şaka gibi valla, gördükce delleniyorum..

insan gidip bi sorar fiyatını, sabit listeleri bile yok bütün transferler acele 1-2 oyuncuda takılıp kalıyorlar..

bedavaya gitti adam

Abi mabi ne ayak ?

Tanışıyor muyuz ?
  • quote:

Bizim konuya da yazmıştım, buraya da yazayım.Fener istediği zaman röportaj vermişti burada çok mutluyum, ailemleyim vs diye.Spartak artık nasıl bir ücret teklif ettiyse ilk uçakla gitmiş Moskova'ya.

Klasik Türk.

Gokhan toredede olduğu gibi rusyada cok kalamaz alismasi cok zor bu adam seneye doner gibi almanya yada trye..

• Serdar sakat degil mi?. Gerci su durumda ömer toprak daha formda

• Serdar geçen sezon forma yüzü görmedi neredeyse. O fiyata gittiyse, o kadar sakatlık yaşadığı içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

quote:

bedavaya gitti adam

Abi mabi ne ayak ?

Tanışıyor muyuz ?

havalara bak sanki cumhurbaşkanı. adam lafın gelişi söylemiş hitap olarak
  • quote:

quote:

Klasik Türk.

Gokhan toredede olduğu gibi rusyada cok kalamaz alismasi cok zor bu adam seneye doner gibi almanya yada trye..

Aksine bence çok rahat alışır. Rusya savunma oyuncuları için dünya üzerindeki en güzel liglerden biri. Örnek vermek gerekirse;

Zenit'ten Lombaerts, Hubocan, Criscito Avrupa kökenli uyum sağlamış savunmacılar

Dinamo Moskova'dan Christopher Samba ve Douglas Rusya'yı seçen Avrupa kökenli üst düzey savunmacılar

Spartak Moskova'dan Salvatore Bochetti keza yine Rusya'da başarıyla forma giyen bir Avrupa kökenli savunmacı

FK Krasnodar'dan bizim de almayı düşündüğümüz Andreas Granqvist yine Rusya'ya giden savunmacılardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

quote:

bedavaya gitti adam

Abi mabi ne ayak ?

Tanışıyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Serdar geçen sezon forma yüzü görmedi neredeyse. O fiyata gittiyse, o kadar sakatlık yaşadığı içindir.

39 maça çıkmış takımı adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Serdar geçen sezon forma yüzü görmedi neredeyse. O fiyata gittiyse, o kadar sakatlık yaşadığı içindir.

39 maça çıkmış takımı adına

Şöyle söyleyeyim hocam. 6 tane sakatlık yaşamış geçen sezon. Bu kadar sakatlık geçiren oyuncuyu ucuz fiyata elden çıkarmak istemiş büyük ihtimal kulübü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.