Şimdi Ara

Serbest Bench Presste kaç kg kaldırıyorsunuz ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
255
Cevap
4
Favori
108.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen formunda hata var. Barı göğüs uçlarının hizasına indir. Üst goguse indirirsen on omuzlarina daha çok vurur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Geçen 25 kg taktım son sette ölüyordum resmen Barı sayarsak 42 civarı, barı sayalım biz ya 25 nedir Bu arada serbest yaparken formum doğru olmasına rağmen omuzlarım çok ağrıyor, smith machine ile yapsam olur mu ki Kimse tavsiye etmiyor ama böyle de omuzlar pert olacak

doğru formda omuz ağrımaz dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Geçen 25 kg taktım son sette ölüyordum resmen Barı sayarsak 42 civarı, barı sayalım biz ya 25 nedir Bu arada serbest yaparken formum doğru olmasına rağmen omuzlarım çok ağrıyor, smith machine ile yapsam olur mu ki Kimse tavsiye etmiyor ama böyle de omuzlar pert olacak

doğru formda omuz ağrımaz dostum

Salonda birkaç kişiden izlemelerini söyledim doğru mu diye doğru dediler, ayrıca how to bench press correctly yazıp çıkan çoğu videoyu izledim hata yapmıyor olmalıyım ama her indirdiğimde omzumdan çıt sesi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gögüs press
    1.set 75 kg 15 tekrar
    2.set 80 kg 12 tekrar
    3.set 90 kg 10 tekrar
    4.set 105 kg 8 tekrar
    5 dk mola ve 5.set 135 kg 5 tekrar
    6.tekrar yardimli
    full çömelme
    1.set 100 kg 10 tekrar
    2.set 110 kg 8 tekrar
    3.set 120kg 4 tekrar
    4.set 130 kg 2 tekrar

En son böyleydi
    Tabi şunu söylemeliyim set aralarını 3 dakika yorucu sette ise 5-6 dakika dinleniyorum
    önümüzdeki eylülde 3 yılım dolacak bu sporda 18092012 reşit olduğum tarih reşitlik ayımın başlarında bu spora başlamıştım
    Değerler tamamen gerçek endomorfum birtek definasyonu beceremedim 3 yıl aralıksız gittim
    Çok sağlam beslendim Spora 35 kg ile başlamıştım hatırladığım kadarıyla 3-5 tekrar yapmıştım titreyerek
    ha bench press olayı aletten alete değişiyor kısa bar 5 kiloluk ile 15 kilo daha ağır basılabiliyor kendim tecrübe ettim başınızda biri psikolojik destek yani eli demirde olup bas bas bas demesininde büyük faydası oluyor
    google a bench press tavsiyeleri yazın bana hak vereceksiniz
    tabi moral ve ortamda önemli müzik falan

• 170 boy 62 kilo (dötlü göbekli biriyim bilekler ince. ektoyum sanırım) 1 ay civarı oldu başlayalı 3x10 da 3. seti 30 kg (bar dahil ) osura osura zor kaldırıyom millet hulk çıktı anasını satayım

• 1 ayda süper dostum
    ben 3 yılda
    75 kg 16 tekrar
    85 kg 13 tekrar
    105 kg 10 tekrar
    115 kg 5 tekrar
    125 kg 4 tekrar
    140 kg 1 tekrar
    hepsi yardımsız
    ama bar 5 kilo
    kilolara bar dahil birde
    seninki olimpik bar yani 25 kg ise çok iyisin
    olimpik bar ile kısa bar çok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18092012 -- 11 Haziran 2015; 2:40:53 >
  • 1 yıl oldu

bench press son sette max 100 kg bastım 4 tekrar felan 90 -100 arası çalışıyorum yani genelde

Deadlift 80 kg

Squat 120-130 kg çok güvenemiyorum biraz kendime güvensem 140-150 bulurum gibime geliyor
  • valla helal olsun ne kaldıran varmış arkadaş ben 30 35 kg kaldırıyorum desem gülersiniz şimdi :D ama öyle zaten evde çalışıyorum hiç 3 ay sürekli devam etmediğim için belki ağırlık arttıramıyorumdur birde 3 4 set yapınca ancak o kadar oluyor yoksa tek seferde 80 kg da kaldırırım ama 1 set yapamam orası kesin.
  • Barı da sayarsak;

5x5 setten 65 kilo kaldırdım dün. Ektomorf'um aralıklı olarak 1 senedir uğraşıyorum daha hiç 3 ay üst üste gitmedim aradan sonraki 1. Ay'ım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

1 yıl oldu

bench press son sette max 100 kg bastım 4 tekrar felan 90 -100 arası çalışıyorum yani genelde

Deadlift 80 kg

Squat 120-130 kg çok güvenemiyorum biraz kendime güvensem 140-150 bulurum gibime geliyor

DL nizin o kadar geri kalması çok ilginç
  • Yeni basladim. 10kg kaldiriyorum. Utanc verici..

• Forum Arnold dolu yada ben çok güçsüzüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Forum Arnold dolu yada ben çok güçsüzüm

Kac basiyorsun?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    ben de 10 kg ile başlamıştım 80e kadar çıktım.şu an 55 teyim.verdiğim ara hiç olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

ben de 10 kg ile başlamıştım 80e kadar çıktım.şu an 55 teyim.verdiğim ara hiç olmadı.

55e ne kadar surede ciktiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Yeni basladim. 10kg kaldiriyorum. Utanc verici..

Dostum utanılacak birşey yok.Salonda boş barla başlayan bile var
    Sende zamanla guclenince çok iyi motive olacaksın.

Ben 1 yıl evde yaptım spor bench press te yapmamıştım, 3 aydır salona gidiyorum barın ağırlığı dahil 60 kg
    10 tekrar yapıyorum.
    Salonda ne tipler var adamın 40 cm kolu var vücudu hayvan gibi, 50 kg zarzor yapıyor.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    aradan sonrasını soruyorsan direkt 50 ile başlamıştım sonra 55 yaptım.ancak sıfırdan o noktaya gelmek vücudun tepkisine yapısına göre değişen birşey.her ay 5 kg artırsan yetyrli olur.2 haftada bir şöyle yap, 10 kg yapıyorsan bi kaç tekrar 15 kg kaldır.deadliftte bu yaptığım çok işe yaradı.hem motivasyon hemde güç bakımından gelişiyorsun.
  • 28-28 dumblellarla yapıyorum 4 ay önce 16-16 larla yapıyodum
    deadlift 80
    squat 70
    87 kilo
  • 75 kg yum. Şuan için barın ağırlığı dahil 65 kg 5x5.(5 set 5 tekrar)
  • ben 2 ayı doldurdum spor da 3 ayın ilk haftasındayım makinalarda çalışıyorum yaş 39 ya bu 2 ayda 5 kg aldım 70 kg iken imdi 75 kg oldum hafiften yağlar eridi kollar omuz sırt bacak göğüs yaştan dolayı az da olsa biraz gelişti ve sonuna kadar devam edeceğim doğru yoldayım henüz dumbel kaldırmaya başlamadım önümüzdeki ay başlayacağım ve makinalardayım yalnız şu benc pres olayı biraz beni tedirgin ediyor sanki z bar da dahi 10 kg ile çallışmakda zorlanan ben nasıl benc pres yapacağım ve en az kaç kg ile başlamam lazım çok zor mu kolarım ince yapabilirmiyim acep
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.