Şimdi Ara

SERAMİK KAPLAMA(BOYA KORUMA) PARA TUZAĞIMI, DEĞİLMİ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
143.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CARPRO Ankara bayisi EMR Garage CQUARTZ kullanılarak yapılan Seramik kaplama uygulamasında 5 kişiye özel 500 TL fiyat fırsatı sunuyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_117455454//tm.htm#117455454

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 10 Ekim 2016; 17:28:17 >
  • sıfır premıum araca

seramık kaplama + motor kaput fılmı + onlere cam fılmi 3000 +kdv den 2500 net fıyata ındi sizce bu parayı vermek mantıklımı

yardımcı olacak arkadaslara tsk ler
  • Ooo tok kapi sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatalı uygulanmış seramik kaplamanın boyaya zarar vermeden nasıl çıkartılabilceği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• En kral seramigi yaptir. En kral korumasini yaptir. Yikamalarda suriyeli ve kasap kivaminda bi boktan anlamayan adamlar calistigi surece o korumadan bi bok elde edemezsin. Adam kopuk ( ne oldugu belli olmayan) vurup fircalamaya yada sungerlemeye basliyo. Ulan tum pisligi tozu sabunla arabaya tekrar suruyosun. Hadi yikadin gitti kurulama beziyle camurluktan baslayip tavana kadar ayni yonde siliyo ve yine en ufak bi pislik arabanin anasini aglatiyo. BOŞA boyle seylere paranizi kaptirmayin. Adam akilli yerlerde yikatin aracinizi. Meguiars , Ziebart , autoclub gibi bilindik yerlerde yikayin farki gorun. Ben pastasini cilasini yaptirip sonra kati cila atip her yikamada sivi cila atarak koruma sagliyorum ve arabami kesinlikle bilinmedik yerde yikatmiyorum gerekirse benzincide sadece su vurup geciyorum zaten cila sayesinde ne toz nede pislik kaliyo aracin uzerinde

• Sıfır Toyota Corolla (kar beyazı) için ne önerirsiniz?

• Geçen hafta eşimin aracini borusana götürdüğümde öve öve anlattilar indirimli fiyati 2000 tl miş. Bana göre tamamiyle boş iş ve ayakta adam düdükleme. Neyse ikna edemeyince ic koruma dış cilayi soylediler. Normalde ikisi 1500 tl nin üzerindeymiş, 620 ye düşmüşler. Gene ikna edemediler, ikame araçta veririz dediler. Ne vereceksiniz dedim yeni kasa 5.20 i. Avis sigortayla birlikte gunlugunu 450 ye felan veriyor. Durum böyle olunca ikna oldum, ikame aracida 24 saat boyunca tepe tepe kullandim. Ama tekrar söylüyorum, benim fikrim para tuzaği.

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Geçen hafta eşimin aracini borusana götürdüğümde öve öve anlattilar indirimli fiyati 2000 tl miş. Bana göre tamamiyle boş iş ve ayakta adam düdükleme. Neyse ikna edemeyince ic koruma dış cilayi soylediler. Normalde ikisi 1500 tl nin üzerindeymiş, 620 ye düşmüşler. Gene ikna edemediler, ikame araçta veririz dediler. Ne vereceksiniz dedim yeni kasa 5.20 i. Avis sigortayla birlikte gunlugunu 450 ye felan veriyor. Durum böyle olunca ikna oldum, ikame aracida 24 saat boyunca tepe tepe kullandim. Ama tekrar söylüyorum, benim fikrim para tuzaği.
    Cevap için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

En kral seramigi yaptir. En kral korumasini yaptir. Yikamalarda suriyeli ve kasap kivaminda bi boktan anlamayan adamlar calistigi surece o korumadan bi bok elde edemezsin. Adam kopuk ( ne oldugu belli olmayan) vurup fircalamaya yada sungerlemeye basliyo. Ulan tum pisligi tozu sabunla arabaya tekrar suruyosun. Hadi yikadin gitti kurulama beziyle camurluktan baslayip tavana kadar ayni yonde siliyo ve yine en ufak bi pislik arabanin anasini aglatiyo. BOŞA boyle seylere paranizi kaptirmayin. Adam akilli yerlerde yikatin aracinizi. Meguiars , Ziebart , autoclub gibi bilindik yerlerde yikayin farki gorun. Ben pastasini cilasini yaptirip sonra kati cila atip her yikamada sivi cila atarak koruma sagliyorum ve arabami kesinlikle bilinmedik yerde yikatmiyorum gerekirse benzincide sadece su vurup geciyorum zaten cila sayesinde ne toz nede pislik kaliyo aracin uzerinde
    Size kesinlikle katılıyorum. Yetkili serviste taşeron detaycıya sözde seramik kaplama yaptırdık ama 2 yıl geçmeden leş gibi hale geldi. Kuş pisliği yanığı ve alabildiğine çizik. Rezalet tek kelime ile.

• bence para tuzağıdır. sonuçta bu tür işlemler boya üzerinden ince bir katman alarak boyanın parlamasını sağlarlar. sonunda bir bakmışsın boya yerine astar görünmüş.
  • Maliyetli bir iş olduğundan gerekliliği kişiye göre değişir.

Mevcutta kullandığım araca uygulattığım bir uygulama seramik kaplama ; öncelikle temizliğini gerekli ürünlerle kendiniz veya sonax,megauirus tarzı kaliteli ürünlerle yıkama yapan yerlerde yapmayacaksınız yaptırmanın hiçbir mantığı yok yani para tuzağı sonucuna varırsınız.yani ben bunu yaptırayım gideyim benzinlikteki fırçalı yıkamaya gireyim dersiniz boşa giden paranız olur.

Fakat bakımına dikkat edilirse güzel ve uzun süre kalıcılığı olan bir teknoloji bu , araç daha uzun sürede kirleten, mikron çizik oluşumunu olabildiğince azaltan ,araç parlaklığını koruyan, su kaydırıcılığı ve buzlanmaya karşı dayanımı ile araca ve kullanıcıya kolaylık sağlayan bir uygulama bütünü.

iyi yerlerde yapılmak şartıyla.
  • Sonax da detaylı temizlik ve cila yaptırdım sonra hep kendim yıkayıp hızlı cila kullanıyorum toz bile durmuyor üstünde 1 yildir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuzak..
  • Aşağıdaki işlem için 3500 TL fiyat aldım.

1-MOTOR KORUMA
    2-Güvenlikli cam filmi
    3-Kaput Koruma Filmi
    4-Seramik kaplama
    5-Koltuk Koruma
    6-Ön Cam Su İtici
    7- Ses Yalıtım ve İzolasyon
    8-Ozonlama Anti bakteriyel Temizlik

seramik için glitzern 9H
    ön kaput filmi için oracal marka film
    cam filmi için lumar veya oracal marka
  • taylan0zgur kullanıcısına yanıt
    1500 TL ye seramik kaplama yaptirdim
    Deri bakimi + koruma
    Detailing
    Motor yikama (su kullandirtmadim, yuzeysel temizlik yaptirdim)

Yukaridaki islemler de beraberinde yapildi. Ön cam da yapildi tabi bu arada. Ayrica Llumar 5 cam icin 500 tl fiyat aldim. Bunlari sayinca 2000 oluyor. Kaput koruma vs anlamsiz geliyor. Zaman icinde kotu olmayan kaput filmi gormedim ben, 2-3 noktasal taş belli bir olcuye kadar iz birakmasin diye tum kaputun boyasi bir sure sonra rezil olmaya mecbur birakiliyor.
    Geriye tabi bir tek ses yalitimi kaliyor. Onun fiyatlarini bilmiyorum. Siz hesaplayin.
    Yer Ankara, araç 2018 S60

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'da makul fiyattan kaliteli yapan bir yer bilen var mı? Carwax reklamları çıkıp duruyor ucuza ama her taraf şikayet dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkursada

1500 TL ye seramik kaplama yaptirdim
    Deri bakimi + koruma
    Detailing
    Motor yikama (su kullandirtmadim, yuzeysel temizlik yaptirdim)

Yukaridaki islemler de beraberinde yapildi. Ön cam da yapildi tabi bu arada. Ayrica Llumar 5 cam icin 500 tl fiyat aldim. Bunlari sayinca 2000 oluyor. Kaput koruma vs anlamsiz geliyor. Zaman icinde kotu olmayan kaput filmi gormedim ben, 2-3 noktasal taş belli bir olcuye kadar iz birakmasin diye tum kaputun boyasi bir sure sonra rezil olmaya mecbur birakiliyor.
    Geriye tabi bir tek ses yalitimi kaliyor. Onun fiyatlarini bilmiyorum. Siz hesaplayin.
    Yer Ankara, araç 2018 S60
    25 senedir aracım var. hiç cila yaptırmadıom şimdiye kadar. bu 4. sıfır aracım. bu sefer bize göre lüks bir araç aldık diye cila yaptırayım artık dedim. cila için 300 tl dediler o bile çok fazla geldi. forumlardan soft99 isimli cilanın iyi olduğunu duydum 195 tl'ye aldım. 2000 falan nedir öyle yahu. Araba kaç lira.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki az cok tartisilir ama, dedigim gibi 1500 liraya saydigim islemleri yaptirdim. Derinin bakima ihtiyaci vardi, bayi 600 lira fiyat verdi. İci cok pisti aracin, detailingle temizlenip bayiden ciktigi haline getirdiler. Sadece bu ikisi 500 liradan fazla, ve emin olun araci satarken derisi catlak, kurumus veya deformeli oldugunda 500-1500 liralardan cok daha fazla zarar edecegim. Aracin degeri 250-330 civari degisiyor. Bulundugum yer geregi araci surekli yikamaya goturemiyorum ve fazlasiyla tozlu, agacli(dolayisiyla agac recinesi, meyveler ve kus pislikleri) aracin ustunde kaliyor. Boyaya ciddi zarar veriyor. Ayni sekilde seramik kaplama yaptirdigim zaman bu zararlar minimuma inecek, satacagim zaman muadillerine gore daha duzgun duran bir aracim olacak. Cam filmlerini ise tamamen iceri daha az isinsin, isik gozumuzu almasin ve gunes deriyi kurutmasin diye yaptiriyorum. Simsiyah, guzel dursun diye degil, en aciklarindan yaptiracagim. Boyle bakinca aslinda cok da bi masraf degil. Ayrica aracin satarkenki deger kaybindan daha az oluyor yaptigim harcama. Ben oyle dusunuyorum en azindan.

• 2001 yılından beri 0 km araç alırım, şu ana kadar 6-7 tane almışımdır. Hiç birine boya koruma, folyo vs yaptırmadım. Bence gerekli değil boşa giden para gözüyle bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

Antalya'da makul fiyattan kaliteli yapan bir yer bilen var mı? Carwax reklamları çıkıp duruyor ucuza ama her taraf şikayet dolu
    26 yıldır Antalya'dayım 2000 yılından beri hep sııfır araç aldım, arabalarım da genelde güneş altında olur. 1 kere bu tür ürünleri yaptırmayı bile düşünmedim, sadece Llumar film çektiririm o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Temmuz 2020; 21:37:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.