Şimdi Ara

Sepette 4749 TL PHILIPS 50PUS7304/62 50' 126 Ekran The One Ambilightlı 4K UHD LED Android TV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
25.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayın Adminiiiim.

Bu konuyu, biten sıcak fırsatlar bölümünden alıp, Televizyon-Tv Genel bölümüne alabilirmisiniz? Rica etsek.

Adminiiiiim.

Sayın Adminimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Adminim.
    Sayın Adminiiiim.

Bu konuyu, biten sıcak fırsatlar bölümünden alıp, Televizyon-Tv Genel bölümüne alabilirmisiniz? Rica etsek.

Adminiiiiim.

Sayın Adminimmm
    Hatta 7304 serilerini tek konuda birleştirin. 50 55 58 var ayrı ayrı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Bu bir fırsat konusu niçin TV bölümüne aktarılsın anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Selamlar

Bu bir fırsat konusu niçin TV bölümüne aktarılsın anlayamadım?
    Televizyon konusu altında diğer PUS modellerinin konusu var fakat 50PUS7304/62 konusu sadece burada var. Konu artık fırsattan çıkmış ve benim gibi bu modeli almak isteyenlerin kullanıcı yorumlarına baktığı,tecrübelerinden faydalandığı bir konu olmuş.
    Bu model için fırsat topiği altında olsa da böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.
    Dediğim gibi bu model ile ilgili donanım haberde güncel sadece bu konu olduğu için söyledim. Sanırım konu bütünlüğüne ters bir şey istedim. Neyse bende
    55PUS7304 topiğine uğrarım nasılsa sadece inç farkı var.
    Kusura bakmayın yanlış bu yanlış istek için.

55PUS7304

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 28 Aralık 2019; 16:21:46 >

• Merhabalar, amazon üzerinden philips 50PUS7304/62 model tv aldım. 31 aralık günü teslim edildi. 4 ocak günüde servise kurulumu yaptırdım. Bu Tv'den önce yine 7 yıldan uzun süredir 42inç philips FHD amblight 3D tv kullanmaktaydım hala kullanıyorum. Bu sebeple tercihim yine philips oldu. Ambilight ve içinde barındırdığı özellikler bakımından ve F/P ürünü olması bakımından. Fakat beni hayal kırıklığına uğratan konu uydu yayınlarında o doygunluk o canlılığın olmaması. Görüntü puslu ve mat gibi renkler bir türlü doğru şekilde gelmiyor ayarları denesemde, bu sebeple özellikle babam da hiç memnun kalmadı çünkü diğer eski tv miz çok daha canlı ve net görüntü sunuyor karsılastırma yaptık ve gerçekten fark var. ama netflix veya youtube üzerinden izlediğimde gerçektende kaliteli görüntü sunuyor. Va panelin etkisiyle mi yandan bakıncada parlama beyazlama mevcut. İade hakkımı kullanmakla kullanmamak arasında gidip gelmekteyim. Ayrıca ekranın arkası 7 seneki modelının 2 katı kadar kalın ve kanal geçişleri neredeyse 3 4 saniye sürmektedir. Mevcut TV'min kumandası klavyeli kaliteli gerçekten sağlam bir üründü. Yeni TV'min kumandası ise gerçkten heran kırılcakmış gibi çok ucuz, bir tek ambilight tuşunun ışığı yanmaktadır. Sesle kontrolde güzel çalışmaktadır. Ama bu panel konusunda görüntü konusunda canım sıkılıyor. Doğru ayarları bulamadım veya panelde sorun var.

• Arkadaşlar merhaba philips 50pus7304 TV yi önerir misiniz ? yada farklı modellere bakmam gerekir mi ?
  • Dezert kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor
    Philips 50PUS7304 Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/televizyon/philips-50pus7304_spp_733624?id=521105808

3509 liraya geliyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok uygun Teknosa ve Vatan mağazalarından sizce bu TV alınır mı hocam yada önereceğiniz başka bir model daha iyidir dediğiniz var mı ? çok araştırdım ben gerçi hemen hemen her markanın bir dünya şikayeti var. Elektronik eşya şans işi gerçekten bir çokta olumlu geri dönüş var her markanın. Ben genellikle Netflix ve ps4pro için almak istiyorum. Ambilight özelliği Philipslerde çok hoşuma gitti film ve oyunlarda çok güzel olur gibi
    Bende niyetlendim ama bulamadım bu fiyata o zaman
    50 7450 aldım ben LG Eylül’de 3600 e geldi

Kullanıcı yorumlarına bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bende niyetlendim ama bulamadım bu fiyata o zaman
    50 7450 aldım ben LG Eylül’de 3600 e geldi

Kullanıcı yorumlarına bakın
    Sağolun hocam gittigidiyordan sipariş edeyim o zaman.

3484

• ben az evvel 3484 TL ye vatandan 50pus7304 satın aldım. Teslimat mağaza olacak.
  • Duvara ASKI APARATI çıkıyor mu ?

yoksa kendimiz mi alacağız. Yardım lütfen. Acil bilgi ihtiyaç. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puntadeleste

ben az evvel 3484 TL ye vatandan 50pus7304 satın aldım. Teslimat mağaza olacak.
    İnternetten alsaydınız iade bir nebze daha kolay olurdu

• Bende bu tvyi dün gittigidiyordan 3509 TL'ye aldım, vatan 25 TL daha ucuza vermiş. Aslında VA panel yerine ıps panel istiyordum yan açılardan görüntü kaybı olmasın diye ama çoğunlukla tv, dizi ve filim seyredeceğim için VA panel deneyelim dedik, umarım kötü seçim yapmamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nqs

Bende bu tvyi dün gittigidiyordan 3509 TL'ye aldım, vatan 25 TL daha ucuza vermiş. Aslında VA panel yerine ıps panel istiyordum yan açılardan görüntü kaybı olmasın diye ama çoğunlukla tv, dizi ve filim seyredeceğim için VA panel deneyelim dedik, umarım kötü seçim yapmamışımdır.
    Ofisimde VA panelli vestel var . Geçen ay 1 hafta VA panelli 50pus7304 kullandım .
    İnanın vestel de yandan bakınca %50 kayıp oluyorsa philips de %10 oluyor . Yan açı endişeniz olmasın

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Fiyat yükseldi sanırım hocam
  • Merhaba TV ile ile ilgili sormak istediğim birşey var.

Gece karanlığında siyah ekranda beyaz bulutla ma ışık sızması oluyor mu.

Benim kullandığım vestel TV de asagidaki gibi bir sorun var. Ve çok rahatsız ediyor.

Sepette 4749 TL PHILIPS 50PUS7304/62 50" 126 Ekran The One Ambilightlı 4K UHD LED Android TV

• quote:

Orijinalden alıntı: HyDeS

Merhaba TV ile ile ilgili sormak istediğim birşey var.

Gece karanlığında siyah ekranda beyaz bulutla ma ışık sızması oluyor mu.

Benim kullandığım vestel TV de asagidaki gibi bir sorun var. Ve çok rahatsız ediyor.

Direct LED TV lerde bu kadar olmuyor. Bendeki de 0 hataydı .

• Arkadaşlar bu panEl güncellemesi gereklimidir ?. ne müşteri hizmetleri biliyor nede yetkili servis. 50 PUS 7304 VA panel tv satın aldım ve 0.58 panel güncellemesi.Bir bilen arkadaş cevap verirse sevinirim.en son güncelleme 61 mi olması lazım panel güncellendikten sonra ne gibi farklar vardır.Ayrıca 50PUS7304 VA için en uygun panel güncellemesini nereden indirebilirim.Çünkü ne müşteri hizmetleri nede yetkili servisten destek alamıyorum.Bazı arkadaşlara müşteri hizmetleri tarafından yada servis tarafından panel güncellemesi ile ilgili dosyalar paylaşılmış sanırım.Size zahmet bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.