Şimdi Ara

Sepet nasıl oluşturulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 senedir piyasanın takipçisiyim zaman zaman denemelerim de oldu ama bir türlü doğru zamanda doğru şeyleri yapamadım veya stratejim yanlıştı bilemiyorum.Sanki bazı şeyler için geç kalınmış gibi dursa da her zaman fırsatlar olduğunun bilincindeyim.Çok fazla bir bütçem yok 400 500 dolarlık bir bütçeyle sepet oluşturmak istiyorum.100x olsun 200x olsun gibi bir beklentim yok onu da belirteyim.Şöyle uzun vadede bir miktar katlasam yeterli benim için.Bu işe biraz meşgale,zaman geçirme ve gündemi takip etmeme yardımcı olan bir hobi olarak bakıyorum.Tabi zarar etmeyi de istemem herkes gibi.Araştırmaktan keyif alıyorum.Sepet oluştururken siz deneyimli arkadaşlarımdan nelere dikkat ettiğinizi öğrenmek istiyorum?Varsa tavsiyeleriniz proje olarak da alabilirim.Piyasada dikkate alınması gereken fırsatlar nelerdir mesela Defi,airdroplar,gemler gibi nelere odaklanıyorsunuz siz bunları merak ediyorum... (Tüm fikirleri YTD olarak alıyorum zaten sorumluluk tamamen bendedir.)








  • 500 dolar diyelim. Yarısına BTC, LTC, ETH. Kalan yarısına gelecekte yıldızı parlak gösterilen Sol, Avax gibi projeler.

    Biraz risk alayım diyorsan 300 dolara BTC, ETH, LTC al. Kalanı da yeni çıkan projesini, takımını, sitesini, sosyal medya hesaplarını vs. inceleyip beğendin projeleri al. 100-200 dolar da Doge'ye atabilirsin.

  • Bana nedense sanki 1 birim bile alamadığım coinleri almak mantıksızmış gibi geliyor(btc eth gibi...)ama yanılıyorum sanırım... :DD teşekkürler cevap için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.