Şimdi Ara

Dolap uygulamasında nasıl satış arttırılır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
21.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle bilmeyenler için dolap 2.el veya sıfır eşyalarınızı satabileceğiniz bir alışveriş uygulaması.


    Şimdi nasıl satış artırırım sorusuna gelelim öncelikle insanları hesabınıza güven duyması için;


    1) Hesabınızın belli bir süre önce açılması sizin için artı bir durum olur.

    2) Yüksek takipçiye sahip olmak bu en önemlisi diyebiliriz çünkü müşterileriniz sayfanıza ilk girdiğinde sizi kaç kişi takip ediyor diye bakıyor .(Takipçinizi nasıl arttıracağınızı aşağıda anlattım.)

    3) Ne kadar satış yaptığınız uygulamada yaptığınız satışlar tutuluyor örneğin 100 satış yaptı gibi bu ne kadar yüksek olursa o kadar iyi fakat kardeşim biz zaten satış yapamıyoruz ondan bu konuyu okuyoruz diyorsunuz haklısınız bunu arttırmanın yolu yukarıdaki maddelerde kendinizi yeterli görüyorsanız ilk etapta satacağınız ürünleri kar marjı düşük veya hiç kar almadan satmanızı tavsiye ederim daha sonra kar alacağınız durumlar gelecek. İnsanlar bir şey satın alırken daha çok satış yaptığınız için sizi tercih edeceklerdir.

    4) Yorumlara hızlı dönüş ve müşterilerle diyalog.

    4) Zamanında ve düzgün kargolama çağımızın belki de en önemli durumlarından birisi bir şey satın alırken onun hemen elimize ulaşmasını isteriz bu durum da sizden bir şey satın alın müşterinizde ürünün hemen eline ulaşmasını isteyecektir bu yüzden zamanında kargoya vermek çok önemli ayrıca kargonuzun özenli ve düzgün kargolanmış olması size güzel geri dönüşler verecektir.

    5) Değerlendirme alma bu madde sizin sayfanızın ilk tercih olmasını sağlar. Yukarıda bahsettiğim kargoya verme durumu ürünün alıcıya sağlam ve zamanın da ulaşması müşterileriniz ile diyaloğunuz sonucunda insanların size yüksek puanlı değerlendirme yapması sağlamalıyız. Ürünü eline ulaşan müsterinizden 5 yıldız rica etmeyi unutmayın çünkü çoğu kişi bunu unutuyor ve değerlendirme yapmıyor.


    Şimdi ürünlerimi insanlara nasıl ulaştıracağım sorusuna gelelim;


    Dolap uygulamasının bildiğim belirli bir algoritması yok bu durumda biraz tecrübe birazda deneme yanılma ile mutlu sona ulaştığım taktiği sizler ile paylaşayım

    Dolap beğeni ve yorum sayısı yüksek ürünleri ana sayfaya çıkarıyor bu yüzden bizimde ürünlerimizin beğeni ve yorumlarını arttırmalıyız. İkinci olarak da aynı ürünü 2-3 veya daha fazla kez yüklemek bizi ana sayfaya çıakracak ev daha fazla insana ulaştıracaktır bu konuda hiç hesabım spamdan dolayı kapanmadı fakat yine de abartmamak lazım aynı gün değil de sonraki gün yine aynı ürünü ekleyin beğeni ve yorum kasın etkileşiminizi arttırın peki nasıl ? (aşağıda anlattım.)


    Şuana kadar sizlere sayfanızın güvenilirliğini artırma ve ürünlerinizin ana sayfaya çıkmasını nasıl sağlarsınız onu anlattım peki ben takipçi, beğeni ve yorum sayımı nasıl arttıracağım

    Takipçi sayısı arttırma bunun gördüğüm 2 seçeneği var;

    1) Takibe takip gruplara girmek

    2) Takipçi satın almak

    1. seçenek zor ve yorucu gruplara sayfanızın linkini atmanız sizi takip, beğeni ve yorum yapanlara geri takip, beğeni ve yorum yapmanız lazım. Peki bu gruplar ne derseniz telegram da çok fazla bu tarz grup var direkt arama yerine dolap yazarsanız karşınıza çıkar.
    2. seçenek daha kolay belli ücretler karşılığında takipçi beğeni ve yorum alabilirsiniz.(Bu konuda yardımcı olabilirim telegramdan yazmanız yeterli aşağı link bırakacağım)

    peki ben hangisini tercih ediyorum açıkcası ben ikisini de kullanıyorum bunun size de ikisini kullanmanızı tavsiye ederim sebebi ise 1. seçenek bazen yorucu oluyor ama iyi bir etkileşim alıyor ve hesabınız öne çıkıyor. 2. seçenek ile daha fazla takipçi beğeni ve yoruma ulaşabildiğiniz için insanların size olan güveni artıyor ve bunun sonucunda satışlarınız artıyor.


    Benim tecrübelerim bu kadar sizin de uyguladığınız taktikler varsa aşağıya yazın lütfen. Takipçi, beğeni yorum satın alma konusunda web siteleri çok yüksek fiyatlardan satış yapıyor bana telegramdan yazarsanız bu konuda size yardımcı olurum .




    Hızlı iletişim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Ocak 2023; 22:35:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.