Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @SwordsMan vasfiuysal i tf den taniyorum , sanmiyorum agirabi123 ile ayni kisi oldugunu...ama tartismaya gerek yok arkadaslar.
    @vasfiuysal aglamak,cigirtkanlik gibi laflarinizi dikkate almadan sadece onerinize cevap vermek istiyorum: normal sartlarda tuketici memnun olmadigi durumlarda ve firma yardimci olmazsa evet mahkemeye basvurmali. benim isyanim bu "firmaya" ciddi denmesi uzerine ben de karsit gorus olarak ciddi ise bu kadar sorunlu bir aleti piyasaya neden surer ve de neden kullanicilarina tek cozum yolu olarak mahkemeyi birakir bunu belirtmek istiyorum. yoksa ozelde benim makinanin sorununu yazmak degil derdim. tek derdim var firmanin ve onun savunucularinin (sozde) mantalitesi ile davranislari arasindaki celiskiyi ortaya koyarak diger kullanicilara bilgi vermektir.
    eger ki sadece kendi urunumle ilgili olarak dediginiz gibi giderim mahkemeye 5-6 ay bilemediniz 1 sene sonra karsiligini alirim. ama bireysel bir sorun olarak degil de toplumsal bir problem olarak gordugum icin bu konuyu israrla vurguluyorum. dunyanin baska neresinde vardir acaba hem urunu sorunlu kabul etmek hem de iadesine/baska bir urunle degisiklige karsi cikmak, anlatmak istedigim bu dusunce tarzindaki carpikliktir.
    lutfen yorumlarinizda/cevaplarinizda sokak agzindan ziyade daha duzeyli kelimeler kullanirsaniz sevinirim (aglamak cigirtkanlik vs laflariniz icin soyluyorum)
    saygilar.

• Demekki neymiş. İyice OKUMADAN cevap yazmamak gerekiyormuş. İlkokuldan bu yana epey zaman geçtiği için normaldir ama.

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

@agirabi123 bu durumda ne yaparsiniz?bir zahmet yaziverirseniz ben de susarim artik!!!

satirini imza sanip okumadim bile , özür dilerim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:19:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

@SwordsMan vasfiuysal i tf den taniyorum , sanmiyorum agirabi123 ile ayni kisi oldugunu...ama tartismaya gerek yok arkadaslar.
    @vasfiuysal aglamak,cigirtkanlik gibi laflarinizi dikkate almadan sadece onerinize cevap vermek istiyorum: normal sartlarda tuketici memnun olmadigi durumlarda ve firma yardimci olmazsa evet mahkemeye basvurmali. benim isyanim bu "firmaya" ciddi denmesi uzerine ben de karsit gorus olarak ciddi ise bu kadar sorunlu bir aleti piyasaya neden surer ve de neden kullanicilarina tek cozum yolu olarak mahkemeyi birakir bunu belirtmek istiyorum. yoksa ozelde benim makinanin sorununu yazmak degil derdim. tek derdim var firmanin ve onun savunucularinin (sozde) mantalitesi ile davranislari arasindaki celiskiyi ortaya koyarak diger kullanicilara bilgi vermektir.
    eger ki sadece kendi urunumle ilgili olarak dediginiz gibi giderim mahkemeye 5-6 ay bilemediniz 1 sene sonra karsiligini alirim. ama bireysel bir sorun olarak degil de toplumsal bir problem olarak gordugum icin bu konuyu israrla vurguluyorum. dunyanin baska neresinde vardir acaba hem urunu sorunlu kabul etmek hem de iadesine/baska bir urunle degisiklige karsi cikmak, anlatmak istedigim bu dusunce tarzindaki carpikliktir.
    lutfen yorumlarinizda/cevaplarinizda sokak agzindan ziyade daha duzeyli kelimeler kullanirsaniz sevinirim (aglamak cigirtkanlik vs laflariniz icin soyluyorum)
    saygilar.

bu kelimeleri normal gündelik hayatta kullandığım için (arkadaş arası sohbetlerde ) hakaret gibi algılanabilecegi hic aklıma gelmeden yazdım

gelelim tekrar mevzuya
    hani bi arkada hayvan isimleri ile baslayan bir mesaj yazmis cihazın sorunları boyle çözülmez diye
    (sadece) donanımhabere yazarak herhangibir cihazın veya tüketicinini sorunu çözülmüşmü şimdiye kadar, üzüm yemek başka şey bağcıyı dövmek bambaşka

buraya veya baska bir sayfaya/adrese sürekli yazmakla bir ürünü karalıyor yaftası yemek olası ama hukuki yollardan er veya geç hakkını arayıp sonuc alıp evet ben böyle dedim bakım bunu hukukende kanıtladım diyebilmek bambaska , bu tip bireysel sonuçlar toplumsal olarak daha yol gösterici ve çözüme yönelik olur , aksini iddia edenler sürekli buralara yazsınlar herhangi birşey yapmadan 100 yada 1000 sayfa olunca ne dğişecek cihazlarında görelim.

ayrıca memnuniyet beklentiylede alakalı birisinin chazdan beklentileri minimumdur süper memnunum diyebilir sizin yaşadığınız sorunları yaşamamıştır harika alet diyebilir bundada bir sakınca göremiyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 23 Mart 2010; 17:59:03 >

• quote:

bu kelimeleri normal gündelik hayatta kullandığım için (arkadaş arası sohbetlerde ) hakaret gibi algılanabilecegi hic aklıma gelmeden yazdım

gelelim tekrar mevzuya
    hani bi arkada hayvan isimleri ile baslayan bir mesaj yazmis cihazın sorunları boyle çözülmez diye
    (sadece) donanımhabere yazarak herhangibir cihazın veya tüketicinini sorunu çözülmüşmü şimdiye kadar, üzüm yemek başka şey bağcıyı dövmek bambaşka

buraya veya baska bir sayfaya/adrese sürekli yazmakla bir ürünü karalıyor yaftası yemek olası ama hukuki yollardan er veya geç hakkını arayıp sonuc alıp evet ben böyle dedim bakım bunu hukukende kanıtladım diyebilmek bambaska , bu tip bireysel sonuçlar toplumsal olarak daha yol gösterici ve çözüme yönelik olur , aksini iddia edenler sürekli buralara yazsınlar herhangi birşey yapmadan 100 yada 1000 sayfa olunca ne dğişecek cihazlarında görelim.

ayrıca memnuniyet beklentiylede alakalı birisinin chazdan beklentileri minimumdur süper memnunum diyebilir sizin yaşadığınız sorunları yaşamamıştır harika alet diyebilir bundada bir sakınca göremiyorum açıkçası

benim de anlatamadigim aslinda "benim" sorunumun cozulmesi degil (sizinki cozulmus siz memnunsunuz ne guzel). benim derdim firmaya karsi bir tepki olusturup boyle ayipli bir urunu satmaya/pohpohlamaya kayitsiz bir sekilde devam etmelerine engel olmaktir (sorunu tamamiyla cozmeden satmalarina demek istiyorum). hukuken kanitlamaya gerek yok firmanin kendisi urunun ayipli oldugunu itiraf etti zaten...tuneri degistirdiler olmadi, urunu degistirdiler olmadi. hala bu firmaya ciddi ve bu urune mukemmel denmesine kiziyorum ben!!! yeterli denir ama mukemmel ne demek Allah askina?

bizim halkimiz hak aramak/hesap sormak yerine cok sukur demeyi daha cok sevdigi icin bu konunun anlasilmamasi normal (ya da anlatamamam). ben de oh cok sukur atv den kanal d ye gecerken sorun cikiyor ama idare ederiz diyebilirdim (4 kere servisler gorusmemin uzerine). buna da sukur diyebilirdim. ama firma ve destekcileri israrla bu urunu mukemmel tutup birde degisime gitmeyince (+sorunu onlar degil siz cozmek icin ugrasiyorsunuz,kargo parasini zamaninizi stresi dahil ederseniz eger!!!) ben de diyorum ki ben bu urunu cope bile atsam bu urunu almayi dusunecek diger insanlara yol gostermekte emegim olsun..hakem ya da mahkeme tamamiyla benim sorunuma ozeldir, ama bu firmanin satis/destek politikasi tum seoul kullanicilarini ilgilendirir!!!

• Bence buradaki herkes Seoul firmasında çalışıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış.

Bana kalırsa firmadan olan da var, rakip firmadan da, müşteri olan da. Ortadaki grup iletişimi bozuyor.

güzel bir tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: ecarus_

quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_man

Bende bu cihazın sd olanı var... Hani şu ilk x3 ve bende sinyal sorunu yaşıyorum... Hatta bununla alakalı Tf uydu forumunda konu açmıştım... Doğrudan link vermem yasak olabileceğinden google vasıtası ile şöyle bir arama linki ile konuya ulaşabilirsiniz...

http://www.google.com.tr/search?q=X3+Sinyal+Sorunu+ve+Teknik+Servis+Sorunsal%C4%B1+%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

ben sadece turbo hd lerde sinyal sorunu olduğunu sanıyordum.pes artık diyorum bu sorunu aşamayan bir firma bundan sonra bir de titan hd modeli çıkaracak neye güveniyor diye bir soru geliyor aklıma cevabı da hazır Türk milleti araştırmadan alır merih videoda bundan yararlanır.ve hiç birimizde tüketici haklarını kullanmıyoruz.
    tf önceleri merihvideo nun ürünleri hakkında olumsuzluk bildirince siteden uzaklaştırıyorladı şimdi sorun çoğaldı gün geçmiyorki yeni sinyal yok vakaları çıkmasın.şimdi gerçekleri gören tf daha az mağduru forumdan uzaklaştırıyor.

Donanım Haber Forum biz mağdurlara derdimizi anlatabilme imkanı verdi sağolsun.
    sorunu olanlar bi şekilde dile getirirse yani paylaşım daha yoğun olursa firma sorunun üzerine daha çok eğilir.

size tavsiyem fabrikayı arayıp sorunu derinlemesine anlatmanız ve kargo ücretinide konuşmanız,

firma ile yaşadığınız olumsuzlukları tüketici haklarıyla paylaşmanız olacaktır.
    saygılar selamlar..

X3'de yaşanmış bir tuner problemi yoktur. Bir kişinin arızasını ele alarak genelmiş gibi göstermek yanlışına düşmeyiniz.
    TF'de gerekli konu işlenmekte.
    Firma ile hallemediğiniz sorunlar için gerekli yasal kanallar açık. Forumda konuşmak yerine icraata geçebilirsiniz.

değerli üstadım yasal yoldan haklarımı arıyorum ama sıra henüz merihvideoya gelmedi.yapı kredi bankasıyla olan yasal haklarımı bugün kazandın çok mutluyum. sırada başka bir marka var yine teknolojiyle alakalı oda bir sonuçlanıversin.son turbo receiverim fabrikadan geldi tekrar arıza yaparsa haklarımı arıcam.

bizlere çığırtkanlık yapanlar die nitelendiriyorlar ya aslında amaç bilgilendirme üzerinedir.
    bazı merihvideo çalışanları''işine gelmeyen almaz''tavırları içine girince bu amaç başka bir boyut kazandı.

diyelimki hakkımı aradım ve kazandım kimse sanmasınki olay halloldu.Almak üzere olan bir yığın insan var onları bilgilendirmek ve ürünle kim ne yaşadıysa Allah için buraya doğruları yazıp diğer vatandaşları ziyadesiyle bilgilendirmek hepimizin herkesin boynunun borcu olmalıdır.

oh bea ne güzel oldu yapı kredi derdi bitti

saygılar selamlar...

• Bakın burası DonanımHaber, buradaki üyelerin çoğu üniversite eğitimi görmüş yada görüyor olan, belli bir bilgi birikimine sahip insanlar. Öyle yeni üye olup "Hiremko mükemmel, hiremko harika, eleştirenler başka markaların adamı" diyerek kimseyi kandıramazsınız burada.

Üye profillerine bakarak kimin hangi markanın adamı olduğunu rahatlıkla anlar buradaki kullanıcılar. Boşuna kendinizi yormayın.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfGoats

Bakın burası DonanımHaber, buradaki üyelerin çoğu üniversite eğitimi görmüş yada görüyor olan, belli bir bilgi birikimine sahip insanlar. Öyle yeni üye olup "Hiremko mükemmel, hiremko harika, eleştirenler başka markaların adamı" diyerek kimseyi kandıramazsınız burada.

Üye profillerine bakarak kimin hangi markanın adamı olduğunu rahatlıkla anlar buradaki kullanıcılar. Boşuna kendinizi yormayın.

Bu defa: Merih Video iyi değil, Merih Video' nun ürettiği uydu cihazları çalışmıyor, diyorum. Buyurunuz.
  • asagidaki mesaj baska bir basliktan bu konuyla ilgili oldugu icin buraya tasiyorum..bu urunu almayi dusunenler eger samimi olduguna inandiklari bir satici varsa ona sorsunlar once derim :)
    mesaji yazan:nadir_en
    mesaj:x3 turbo hd'lerdeki tuner sorunu halledildi mi?!buradaki hiremco bayisi gelen x3 turboları hep fabrikaya göndermem gerekiyor demişti geçen hafta arkadaşa x1 alırken!...

ayrica bu mesaj dun atilmis yani subat 2010 da duzelen sorunla ilgili olarak mart ayinin ortasinda hala sorunlu aletler satilmakta (ya da sorun duzeltilemedigi icin satilan aletler zaten sorunlu :))...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslowcat -- 24 Mart 2010; 10:04:44 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Nisan 2010; 12:19:56 >
  • quote:

quote:

asagidaki mesaj baska bir basliktan bu konuyla ilgili oldugu icin buraya tasiyorum..bu urunu almayi dusunenler eger samimi olduguna inandiklari bir satici varsa ona sorsunlar once derim :)
    mesaj:x3 turbo hd'lerdeki tuner sorunu halledildi mi?!buradaki hiremco bayisi gelen x3 turboları hep fabrikaya göndermem gerekiyor demişti geçen hafta arkadaşa x1 alırken!...

ayrica bu mesaj dun atilmis yani subat 2010 da duzelen sorunla ilgili olarak mart ayinin ortasinda hala sorunlu aletler satilmakta (ya da sorun duzeltilemedigi icin satilan aletler zaten sorunlu :))...

Elinde hala eski sürüm kalan satıcılar, marketler vs var.

seri numarası kullanılsaydı sanırım belirlemek daha kolay olurdu yeni ve eskiyi

• quote:

quote:

quote:

asagidaki mesaj baska bir basliktan bu konuyla ilgili oldugu icin buraya tasiyorum..bu urunu almayi dusunenler eger samimi olduguna inandiklari bir satici varsa ona sorsunlar once derim :)

Elinde hala eski sürüm kalan satıcılar, marketler vs var.

seri numarası kullanılsaydı sanırım belirlemek daha kolay olurdu yeni ve eskiyi

firmanin yapmasi gereken bence bu urunu toplatmali,degistirmeli/onarmali (onarildigina ikna olmam zor ama neyse ) ve ozur dilemelidir. bu sorunu ilk yasayan kisilerden biri olarak once bana tesisatiniz problemlidir dediler, usta cagirdim tesisat gayet iyi calisiyordu. daha sonra tunerde soguk lehim problemi var 5 dk da hallolur dediler 2 kere servise gitti geldi. onlar(ankaradaki servisler) yapamamistir bize gonderin dediler gonderdim tamamiyla degistigini iddia ettiler. yine sorun cikti. bu seferde subat 2010 oncesi uretimde sorun var dediler (soguk lehimden tuner arizasina cevirdiler olayi) servise gidin tekrar dediler, gittim yine olmadi . firmanin surekli "kivirmasi" zaten ciddiyetini gosteriyor. bakalim bir sonraki adim nedir cok merak ediyorum...

• Dün yazdığım mesajı birileri hemen kaldırtmış!...

Şikayet edeni kınıyorum.

Sadece tespitler vardı. Merih'in adamlarının burada cirit attığının bir başka kanıtı olmuş oldu...

Neyse, şimdilik notebook almakla uğraşıyorum. Pek zamanım yok... Bu nedenle bu başlıktaki gelişmeleri takip edip,okumaya bile zamanım olmuyor.

Vakit bulduğumda katkı sağlamaya çalışırım.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Dün yazdığım mesajı birileri hemen kaldırtmış!...

Şikayet edeni kınıyorum.

Sadece tespitler vardı. Merih'in adamlarının burada cirit attığının bir başka kanıtı olmuş oldu...

Neyse, şimdilik notebook almakla uğraşıyorum. Pek zamanım yok... Bu nedenle bu başlıktaki gelişmeleri takip edip,okumaya bile zamanım olmuyor.

Vakit bulduğumda katkı sağlamaya çalışırım.

Saygılar.

kendimiz gibi düşünmeyeni hep böyle ötekileştirirsek hicbirseyi tartisamayiz yada saatlerce günlerce hatta aylarca tartışırız ama arpa boyu yol alamayız
    buradakilerin son kullanıcı oldugunu dusunuyorum ,iş hayatı icinde oturupta forum forum dolasıp ürünlerine karşı olumsuz fikir beyan edenlere karsı aksini iddia edecek insaları işe alacak bir firma olacağını sanmıyorum, bunlara kaynak harcamaktansa ürünlerini geliştirmeye harcar bence o enerjiyi ve kaynağı

artı tekrar eklemek istiyorum memnuniyet tamamen beklentilerinizle orantılıdır her ürün için

• quote:

o mesaj benim mesajım... daha geçen hafta başıma gelen bir olay bu. ama bayii tuner'lar değiştikten sonra problem ortadan kalkıyor diye de belirtmişti... bunu da söylemeliyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

o mesaj benim mesajım... daha geçen hafta başıma gelen bir olay bu. ama bayii tuner'lar değiştikten sonra problem ortadan kalkıyor diye de belirtmişti... bunu da söylemeliyim...

eywallah :)
    senden izinsiz yayimladigim icin de kusura bakma lutfen...

• Bu ürünü hepsiburada dan aldım ve sizin yorumlarını okyunca siparişim gönderilmeden hemen iptal ettirdim ve 150 tl hediye çeki alacaktım ondan bile vaz geçtim. x3 turbo bana 140 tl malolacaktı genede almadım millet nasıl 290 tl verip alıyo helal olsun paraları çok demekki. sizlere teşekkür ediyorum en azından bi kişi kurtarmış oldunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlivanoy

Bu ürünü hepsiburada dan aldım ve sizin yorumlarını okyunca siparişim gönderilmeden hemen iptal ettirdim ve 150 tl hediye çeki alacaktım ondan bile vaz geçtim. x3 turbo bana 140 tl malolacaktı genede almadım millet nasıl 290 tl verip alıyo helal olsun paraları çok demekki. sizlere teşekkür ediyorum en azından bi kişi kurtarmış oldunuz...

sn pehlivan önemli olan malın alınıp alınmaması değil malın ayıbının bilinmesi daha önemli.tamam ürün güzel işlevleri verimi güzel parasına göre mükemmel 290 tl yerine sorunsuz ama 350 tl ye bile böyle bir ürün alınır.

ürün ayıplı çıkmaya da bilir bakınız önceki sayfalara memnun olan insanlar da var.sadece alacak olanlar ve alanlar sinyal sorunu olduğunu bilsinler böyle bir sorunla karşılaşınca neler yapabilirler onu öğrensinler yeter.

saygılar selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarus_ -- 26 Mart 2010; 20:42:40 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.