Şimdi Ara

Seoul Hiremco F1 FTA Radyolu Dijital Uydu Alıcısı 46 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seoul Hiremco F1 FTA Radyolu Dijital Uydu Alıcısı * SCART KABLOSU İLE BERABER * 46 tl
     Seoul Hiremco F1 FTA Radyolu Dijital Uydu Alıcısı 46 tl

http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-sistemleri/seoul-hiremco-f1-fta-dijital-uydu-alicisi_05.015.5137.0025.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa55555 -- 3 Haziran 2010; 17:39:50 >

• Şimdi biri gelir biss key çözüyormu diye sorar söyliyim orjinal yazılımıyla biss key açamazsınız !!!! bunun emu su olan yazılımları var kabloyla yükleyebilirsiniz ancak kablosunu bulmanız ayrı bir dert ... bir uyducuya gidin 5 tl max. 10 liraya yeni yazılım yükleyin o zman biss key çözer ....
  • biss key çözüyormu

şaka bi yana tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoniX1

Şimdi biri gelir biss key çözüyormu diye sorar söyliyim orjinal yazılımıyla biss key açamazsınız !!!! bunun emu su olan yazılımları var kabloyla yükleyebilirsiniz ancak kablosunu bulmanız ayrı bir dert ... bir uyducuya gidin 5 tl max. 10 liraya yeni yazılım yükleyin o zman biss key çözer ....

Hocam ben bu uydu işinden hiç anlamıyorum.
    Dünya kupası başlayacak ya, bu BISS key midir nedir onları yükleyince maçları izleyebilir miyim?
    Bir de NTV ve NTV Spor'da falan maçlar da izlenebilir mi bununla?
  • Boş cihaz almak isteyenler için birebir.
    Fiyar çok uygun ayrıca çok hızlı bir makine.
  • harbi boma fiyat olmuş uyeliğimi unutmusum o yüzden kampanya bitmeden forumdaşlar yararlansın diye actım hemen yeni üyelik bu fiyata cok güzel

-----------

Askerlik bitti :)
  • beş para etmez.. ben aldım pişman oldum. bu fiyatın biraz daha üstüne next alın adam gibi cihaz almış olun.
    benden söylemesi.
    ha hızlı diyen arkadaş atmışsın sen. cihaz 20 saniyede açılıyor.. hemde güncelleme kapalıyken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 3 Haziran 2010; 16:51:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

beş para etmez.. ben aldım pişman oldum. bu fiyatın biraz daha üstüne next alın adam gibi cihaz almış olun.
    benden söylemesi.
    ha hızlı diyen arkadaş atmışsın sen. cihaz 20 saniyede açılıyor.. hemde güncelleme kapalıyken.

Uydu cihazı için hız kavramı kanal geçiş hızları ile ifade edilir.Cihazın açılış hızı sorun oluşturmaz günde 1 kez açarsınız 30sn beklersiniz yanlış anlaşılmasın bu sıcak açılış hızı stand-by dan açılış 3-5 sn

Bu fiyata muhteşem bir ürün next yada diğer markalara para kaptırmayın seoul cihazların yazılım desteği çok iyidir ve arkasında destek alabileceğiniz sorunsuz bir geliştirici mühendis grubu vardır.Özellik isterseniz hiremco x1 200 liraya satılan cihazların çoğundan daha üstün özellikleri 80-90 liraya size sunar

• Cihazı 1 yıldır kullanıyorum, fiyatını fazlasıyla hakeden bir ürün.
    Fakat yanlış anlaşılmasın, skart çıkışı yok kompozit çıkış var.
    Sadece açılışı biraz geç o da çok önemli değil güncelleme dışında kapatma ihtiyacı duymuyorsunuz.
    Bu arada RS-232'den yazılım atılarak Biss key çözdürülüyor, inanmayan turkeyforuma baksın.
  • Arkadaşlar biskey nedir ya hiç bir şey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

beş para etmez.. ben aldım pişman oldum. bu fiyatın biraz daha üstüne next alın adam gibi cihaz almış olun.
    benden söylemesi.

Kardeş kanal geçiş hızından bahsediyorum.
    Cihazın açılış hızı yavaş olsa ne olur hızlı olsa ne olur.

Kendinden 40..50 tl pahalı next cihazlardan daha hızlı bi cihazdır.
    Kısa süreli kullanmıştım ordan biliyorum.Ancak next 2000 felan olucak onların da
    fiyatı bununla karşılaştırılmayacak derecede.

---
    Benim açımdan hız çok önemli.
    Bundan dolayı şuan seoul 5000 kullanıyorum.
    Öyle bir işlmeci koymuşlarki kanal geçişinde yazlım atarken kanal tararken kuş gibi hafif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 3 Haziran 2010; 19:44:09 >

• "Bu fiyat 110 TL ve üzeri siparişlerinizde geçerlidir" diye bir not düşmüşler fiyatın altına. Herkez alamıyor demek!...
  • Karaköyde 30-40 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Cihazı 1 yıldır kullanıyorum, fiyatını fazlasıyla hakeden bir ürün.
    Fakat yanlış anlaşılmasın, skart çıkışı yok kompozit çıkış var.
    Sadece açılışı biraz geç o da çok önemli değil güncelleme dışında kapatma ihtiyacı duymuyorsunuz.
    Bu arada RS-232'den yazılım atılarak Biss key çözdürülüyor, inanmayan turkeyforuma baksın.

Scart çıkışı yok ama scart kablosu hediye ediyorlar öyle mi?!!! hayli ilginç bir durum...
  • scart adaptörü yada bir ucu scart diğeri compzit kablo ile kullanılıyor yani scarta bağlanabiliyor
    güncellemesi kanal geçiş hızı ve kumandası fiyatına göre çok iyi ufak yer kaplamıyor
    tek kusuru var dahili hoparlörü bazen kısa süreliğie dışarı ses veriyor "hepsinde"bu sorun var ama çok önemli değil
    tavsiye ederim ucuza cihaz alacaklara
  • artık hdmı cıkıslı alıcılar varken scart olmayan cihaza bu para verilmez,bu arada carrefourda bu fiyata var,110 tl ustunede gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikak

"Bu fiyat 110 TL ve üzeri siparişlerinizde geçerlidir" diye bir not düşmüşler fiyatın altına. Herkez alamıyor demek!...

Bu bonus kampanyası ile ilgili diğer kartlarda böyle bir şart yok
  • ya 110 tl sartı ile tek cekim fiyatı aynı da

bu bisker nedir arkadaşlar anlamadım olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

artık hdmı cıkıslı alıcılar varken scart olmayan cihaza bu para verilmez,bu arada carrefourda bu fiyata var,110 tl ustunede gerek yok

Tabi herkesin evinde HDMI girişli TV olduğu için hiç gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

artık hdmı cıkıslı alıcılar varken scart olmayan cihaza bu para verilmez,bu arada carrefourda bu fiyata var,110 tl ustunede gerek yok

Tabi herkesin evinde HDMI girişli TV olduğu için hiç gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.