Şimdi Ara

SEO yaparak web sitenizi üst sıraya yükseltin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SEO nedir; Seo arama motoru optimizasyonu kelimelerinin İngilizce karşılığı baş harflerinin kullanımı ile kısaltılmış halidir. Teknik olarak web sitesi için arama motorlarında üst sıraya çıkmak için yapılan çalışmaları kapsayan hizmettir. SEO hizmeti sadece yeni web sitesi yaptıranlar için gerekli değil web sitesi sıralamasını anahtar kelime bazında daha yukarı taşımak isteyen herkez içindir.

    SEO çalışması hizmeti veren web tasarım şirketleri ile kontrat usulü 6ay-1sene arası bir zaman üzerinden çalışarak bir aşama kat edilerek birinci sayfa içerisinde önemli bir konum kazanılabilir. Süreç içerisindeki aylık SEO raporları ile Google sıralama değişimlerini izleyebilir, web sitenizdeki değişmeleri anlık olarak gözlemleyebilirsiniz. Aylık duzenli takibat sayesinde çalışmaların ne kadar faydalı ve yararlı olduğunu görebilirsiniz.

    Peki SEO hizmeti ne kadar sürede etki edecektir, bu sorunun cevabı kesinlikle Anahtar kelime üzerindeki rekabet düzeyi ile alakalıdır. Bu rekat düzeyi düşük seviyelerde ise 4-5 aylık sürede iyi bir SEO çalışması ile birinci sayfaya gelmek mümkündür. Ancak rekabet düzeyi arttıkça bu süre de artış gösterecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdesigner06 -- 24 Kasım 2019; 23:55:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.