Şimdi Ara

Sensörlü Lamba İşkencesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni taşındığım apartmanda bisikletimi 3. kata kadar taşıyorum. Geceleri 1. kattaki sensörlü lamba(ecinni mi bücünnü mü ne) 4-5 saniye yanıyor ve 1. ve 2. kat arasındayken beni zifiri karanlığa terk ediyor. O arada lambayı yakacağım diye hokkabaza palyançoya dönüyorum. Bir elimde bisiklet diğeriyle sensörün algılayacağı mesafeye uzanmaya çalışıyor. Naletin hassaslığıda kötü çarpa çarpa çıkıyorum 2. kata. 2. kattaki arkadaş uzun yanıyor sağolsun ulaşıyorum katıma. Güzel hikayemizden sonra bu aşağıda fotoğrafı bulunan arkadaşın sensörüne hangi işlemle ulaşabilirim ?

Sensörlü Lamba İşkencesi
    Sensörlü Lamba İşkencesi

• Okumayın ecinnili bücünnülü zebani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıyosun 3 basamaklı merdiveni, çıkıyorsun. Alttaki gözün etrafında ki beyaz plastiği çeviriyorsun. Camı çıkarıyorsun. İçinde 2 tane ayar tuşu var. Biri süre biri gece gündüz ayarı. Süre olanı (saat gibi işaret olur veya time yazar) + yönde çeviriyorsun. Daha sonra camı takıp plastik beyazı yerleştiriyon. Merdivenden iniyorsun. Görev tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortadaki tırtıklı beyaz plastiği çevirerek çıkar (onu somun gibi düşün, 2-3 turda çıkacaktır). Tabiki diğer elinlede camını tut. Sonrasında direkt gözüne çarpar zaten 2 tane ayar vidası plastik, muhtemelen elle çevrilebilecek kadar uzundur. Biri gece-gündüz (ne kadar karanlıkta yanması gerektiğini belirten) ayarı, diğerinde de saat simgesi olur o da ne kadar süre yanacağını belirtir. Çek sona, uzun uzun yansın.
  • Kapağını çıkar hemen içinde sensörü. İki tane pot var biri gece gündüz ayarı, diğeri zaman aşımı ayarı. Zaman aşımı potunu yükseltince bu arkadaşın sorunu çözülür. Kolay gelsin.

• İşlem tamam teşekkür ederim.
  • Kimsede yardım etmemiş

Alıyosun 3 basamaklı merdiveni, çıkıyorsun. Alttaki gözün etrafında ki beyaz plastiği çeviriyorsun. Camı çıkarıyorsun. İçinde 2 tane ayar tuşu var. Biri süre biri gece gündüz ayarı. Süre olanı (saat gibi işaret olur veya time yazar) + yönde çeviriyorsun. Daha sonra camı takıp plastik beyazı yerleştiriyon. Merdivenden iniyorsun. Görev tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensörlü Lamba Yardım...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.