Şimdi Ara

sensor sorunu ve geri arama iptali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- birini arayıp telefonu kulağıma götürdüğümde normal bir şekilde ekran kararıyor ve sensor aktif hale geliyor. ama kulağımdan geri çektiğimde yani birşeye bakmak istediğimde ekran hala siyah olarak kalıyor sensor devreye girmiyor. mecburen tuş kilidi açıyorum, ki bazen elimi artık fazla mı kaydırıyorum bilmiyorum telefon kapanabiliyor görüşmeyi bitir butonuna da basarak. bunu aşabileceğim bir durum var mıdır?

2- birini arıyorum, telefonu meşgul. tamam sonra ararım düşüncesiyle telefonu kapatmak istiyorum ama alttaki kaydırmada "geri ara" var. yani o geri ara yazısının kaybolmasını bekliyorum menüye girmek için. geri aramayı iptal edebilir miyim?

3- bu söyleyeceğim garip ki ben de hiç anlamadım. bir görüşme yapıyorum, telefon kulağımda ve sensor gereği ekran siyah. kulağımdan çekiyorum, tuş kilidini açıyorum ki görüşmeyi bitreyim. menü tuşuna basıyorum ekranda bir fotoğraf çekmiş gibi parlama oluyo. sonra görüntülere bir bakıyorum ki harbiden o an menüye bastığımdaki ekran görüntüsünü fotoğraf karesi olarak kaydetmiş görüşme esnasında. ben ekran görüntüsü almak için herhangi bir program yüklemedim.. neden oluyo bu acaba?

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoliceOfficer -- 10 Temmuz 2011; 9:13:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.