Şimdi Ara

Sensör büyüklüğü ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1/1.7 büyüklük mü daha iyidir yoksa 1/2.5 mi???

Ayrıca SOny H9 ile S6500fd yi karşılaştırırsak hangisi daha iyidir?

• tabi ki doğal olarak 1/1.7 daha büyük ve iyi...

iki makina da iyi makinalar...sana şimdi kim hangisini kullanıyosa o iyi makina diyecek...

ama bence sensör boyutu ve geniş açı üstünlüğü sebebiyle s6500 bir adım önde
  • h9 kullanma fırsatı buldum.bende s6500fd var tek bişe derim s6500fd en basiti odaklama yapmak için motoru beklıyorsunuz fujide elinizle ayarlıyorsunuz.sensör mp uyumu tartışılamaz zaten.... iso da artık herkes biliyor fuji 1 numara

aklıma gelmişken belirtmek isterim is e kafayı takmayın
    bendenmidir nedir 1sn pozlama çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerx -- 29 Eylül 2007; 16:55:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkerx

... tek bişe derim s6500fd en basiti odaklama yapmak için motoru beklıyorsunuz fujide elinizle ayarlıyorsunuz ...

Bu kısımda tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım ben. Biraz daha detaylı açıklarmısınız.
  • zoom u kullanırken h9 da otomatik tuşla makınenın belırledıgı ölçüde yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyorsun. ama fujide slr makineler gibi elle istediğin oranla objektifi döndürerek yapıyorsun
  • Zoom yerine, odaklama yapmak için motoru beklemek ve elle odaklama yapmak türünden birşeyler bekliyordum ben cevaben
  • Sensorlerin inc degerleri ve mm olarak karsılıkları

Sensör büyüklüğü ile ilgili soru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    röle ile ilgili kısa bir soru
    10 yıl önce açıldı
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.