Şimdi Ara

ŞENOL HOCA ADAMIN DİBİDİR DİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle değerli öğretmenleri bulmak çok zor.
    Adam bedava 7bin tane ygs/lys kitabı dağıtacakmış.Birileri gibi para için bir taraflarını yırtmıyor.Adamsın Şenol Hoca.

• Şenol güneş sandım geldim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyoruz ve fırlatıyoruz
  • Fatih terim gibi egolu insandan daha iyi:

• Hocalara geldik mesela parasiz çalışıyoruz diyor internette denemeleri parali bide kanal d ye oyle demişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: brohakkındırxd

Fatih terim gibi egolu insandan daha iyi:

Sen bi de Aykut Kocaman'ı gör

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DJ-DONANIM kullanıcısına yanıt
    Yaptığı gerçekten iyi bir şey ama ben öğretmenin bana ne katıp katmadığına bakarım, Şenol hocanın youtube dersleri gerçekten bir şey katmıyor, boşa zaman kaybı konunun çok temelini anlatıyor. Birileri gibi dediğiniz Behzat Rasuli ise bir konudan 100 örneğin üzerinde örnek çözüyor. Benim gibi para vermek istemiyorsanız da hocalara geldik en ideali ama gerçekten şenol hocanın kanal vakit kaybı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şenol bana ilk 3 senemde çok yardımcı oldu sinavlardan önce hic bisey bilmediğim için ön numara sanıyordum şimdi bakınca harbi anlatıyorda aattigiyla soru cozulmez yanı biraz seviye arttırmalı bence

• Hocalara geldik daha adamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Allah hepsinden razı olsun, dershaneye gitmeyenler için yardımcı oluyorlar ama babalarının hayırlarına yapmıyorlar onu da bilmek gerek Şenol hoca yıllık $13.9K - $222.2K arası kazanıyor. Dağıttığı kitap ücretsiz ama 10 tl kargo ücreti var hangi kargoyla anlaştı bilmiyorum ama (Aras Kargo Toplu Gönderim Anlaşması 3,5tl) yani 6,5tl para geliyor ordan oda bir kitap basmak için yeterli diye düşünüyorum. Bu durumda tabi ki en karlı öğrenci çıkıyor orası ayrı hocaların emeklerini göz ardı edemeyiz keza Hocalara Geldik kanalı da yıllık $32.7K - $522.8K arası kazanıyor ve ücretli abonelkleride mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanCanBulbul

Allah hepsinden razı olsun, dershaneye gitmeyenler için yardımcı oluyorlar ama babalarının hayırlarına yapmıyorlar onu da bilmek gerek Şenol hoca yıllık $13.9K - $222.2K arası kazanıyor. Dağıttığı kitap ücretsiz ama 10 tl kargo ücreti var hangi kargoyla anlaştı bilmiyorum ama (Aras Kargo Toplu Gönderim Anlaşması 3,5tl) yani 6,5tl para geliyor ordan oda bir kitap basmak için yeterli diye düşünüyorum. Bu durumda tabi ki en karlı öğrenci çıkıyor orası ayrı hocaların emeklerini göz ardı edemeyiz keza Hocalara Geldik kanalı da yıllık $32.7K - $522.8K arası kazanıyor ve ücretli abonelkleride mevcut.

Ben o rakamları kazandıklarını düşünmüyorum.Çünkü o istatistik yabancı ülkelere göre.Ama youtube Türkiye'ye çok daha azını ödüyor.Ayrıca anlaştıkları partner şirketi ve youtube, belirli yüzdelerde kesintiler yapıyor.Bunlar çıkınca geriye çok ufak meblağlar kalıyor.

Ayrıca kargo karşı ödemeli yapılmış.Burada hocaya ne gibi bir ücret ödeniyor, o dediğinize pek anlam veremedim.Hangi kargo şirketi yapar ki bunu.

O istatistik yabancı ülkelere göre değil her kanalın BGBG değeri vardır bu zaten kesintilerin dışında ki senin kazanacağın bedeldir. Mutlaka orada ki max değeri kazanacak diye birşey yok  ŞENOL HOCA ADAMIN DİBİDİR DİBİ bu tablo ise Hocalara Geldk Kanalının 1 ay içinde paypal hesabına yatırılan parayı gösteriyor min-max olark. Kargo olayı ise e-ticaret kargo anlaşması ile oluyor. Örnek veriyorum Aras/Sürat Kargo 7bin ayrı kargo tanesini 3,5tl den + 1,5 tahsilat +kdv vs. kesintisi ile beraber 5 tl ye taşıyor ama totalde 10 tl alınıyor bununda 5 tl si gönderici firmaya yatırılıyor. Kargo firması toplu iş aldığı için kazanıyor. Şöyle düşünürsen daha basit bak Flash tv indirim yapıyorm diye 100tl ye telefon satıyor ama kargo 15tl nerde görülmüş türkiye için 10x10 ebatında kargonun 15tl olduğu :) Ama buna bu kadar emek verip kitap yazıp ücretsiz dağıtmak her yiğidin harcı değil helal olsun Şenol Hocaya.

• Peki kitabı edinebilmek için napmalıyız kardeşim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.