Şimdi Ara

Şenol güneş: Eksikliklerimiz Var, Onları Gidereceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam her maçtan sonra eksikliklerimiz var diyordu. Lig bitti şampiyon olduk hala eksikliklerimiz var diyor.

• Avrupa için eksiksiniz özellikle defansif anlamda ve bunların farkında olan bir hocaya sahip olduğunuz için de çok şanslısınız. Bizimki gibi 3 kupa aldıktan sonra "Eksik mi, ne eksiği, eksik ne arar la Galatasaray'da?" zihniyeti ve ona alkış tutan bir yönetimle şampiyon takım şu an sürünüyor. Böyle vizyonlu hocalara bayılıyorum.

Not: Bilic'e de buradan tebriklerimi sunuyorum. Bu takımın en önemli mimarlarından birisidir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Avrupa için eksiksiniz özellikle defansif anlamda ve bunların farkında olan bir hocaya sahip olduğunuz için de çok şanslısınız. Bizimki gibi 3 kupa aldıktan sonra "Eksik mi, ne eksiği, eksik ne arar la Galatasaray'da?" zihniyeti ve ona alkış tutan bir yönetimle şampiyon takım şu an sürünüyor. Böyle vizyonlu hocalara bayılıyorum.

Not: Bilic'e de buradan tebriklerimi sunuyorum. Bu takımın en önemli mimarlarından birisidir kendisi.

Yazdiklarinin noktasi virgulune katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acele etme Şenol hoca, daha çook uzun zamanın var bi daha ki şampiyonluğa. Yavaş yavaş zamanla olur
  • Samet hoca için de tebrik lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Acele etme Şenol hoca, daha çook uzun zamanın var bi daha ki şampiyonluğa. Yavaş yavaş zamanla olur

yeni sezona da şampiyonluğun favorisi olarak başlayacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık tostmatiğimiz var
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.