Şimdi Ara

Sennheizer mx550 mi? mx500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sennheizer mx 550 alacaktım ama internet sitelerinde x50 serileri hakkında pek iyi şeyler yazmıyor bassların çok zayıf olduğu yazıyor ve mx500 alınması tavsiye ediyor napıyım şimdi ben kullanan varsa teknik açıdan ve ses kalites açısından bana bilgi verebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedisevket -- 2 Ekim 2005, 20:33:22 >

• kullananları bulup yardım alabilirsen seviniriz ama link verip görüşlerimizi istersen daha da seviniriz.
  • BİRKAÇ YAPILAN YORUMLARI YAZIYIM BUNLAR MX 550 HAKKINDA

Sounds like I am listening to an AM radio
    Reviewer: Ironhide from St. Louis, MO on Mon Jan 24 18:43:42 EST 2005
    2 out of 4 found this review helpful

I love the full size Sennheiser Headphones, after 22 years my first pair finally quit. Sennheiser offered me another pair at a discount, which I gladly accepted. Now to these ear buds, I guess I was expecting more, but these have no BASS! They are brigt and clear, but sounds like I am listening to a AM radio, no matter what I hook them up to. I am returning them tomorrow for something else. Nice try Sennheiser, but you missed on this one.

Clear, but lacks bass.
    Reviewer: kris from riverside, ca on Wed Nov 10 03:51:02 EST 2004
    25 out of 30 found this review helpful

I previously owned the MX500 earbuds, and they sounded much fuller than these MX550s. I thought that being a model up they might have more range, but it sounds like a step backwards. I admit they are clear, but they lack a bass punch, which I absolutelyoved from the older MX500s. Try them both out. I'm returning mine for a different model, perhaps the PX series.

• walla ingilizcem cok iyi oldugu için anlamadım
  • merhaba,

1 hafta öncesinde mx500 aldım gerçekten tek kelimeyle süper.tavsiye ederim..
  • 2 sindede bass'ın nerdeyse hiç olmadığından bahsediyor . ikincisinde 500 modelinin daha dolu bir müzik sistemi olduğundan bahsediyor hatta 550 modelini yaparak sennheizer ın geri adım attığını söylüyor hakkaten böylemi daha havaleyi yatırmadım ondan dolayı yorumlarınızı bekliyorum
  • kimse kullanmıyormu :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    creative zen mi? cowon d2 mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mx-500 kullanıyorum ; muvo 2 kullanıyordum onun kulaklıklarını bozunca aldım , gerçekten çok kaliteli kulaklıklar . Bas konusuna gelince de o kadar küçük aletlerde iyi bas sesi çıkartmak zordur , çok pahalı kulaklıklar var onlarda gerçekten keyifli bir bas sesi duyabilirsin , bu konuyu mobil cihazlarada mp3 player'lar bölümüne açsaydın daha çok cevap alabilirdin ama orada da genel kanı mx-500'ün daha iyi olduğu yönünde olacaktır ayrıca eğer i-river kullandıysan onların yanında mx-400 kulaklık çıkıyor , mx-500 onun üzerinde ses ayar düğmesi bulunan versiyonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.