Şimdi Ara

Sennheiser VMX 100 EU Bluetooth Kulaklık (Titanyum) FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Darty'de Sennheiser VMX 100 EU Bluetooth kulaklıkta indirim yapılmış;

Şimdi Bluetooth kulaklığa o kadar para mı vereceğiz bunun neresi fırsat diyenler lütfen aşağıdaki tanıtımı okuyunuz.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/BLUETOOTH-KULAKLIK/SENNHEISER/VMX-100-TITANIUM-EU-p-36492-c-22.htm
    Not: Ürün sınırlı stoktur.

Hepsiburada'da 210 TL
    Darty'de sadece 129 TL Kargo bedava ve peşin fiyatına 8 taksitle.
    Hepsiburada pahalı kalmış sanmayın piyasa fiyatı 200 - 280 TL arası..

Eğer bir gün içerisinde neredeyse kulağınızdan hiç çıkarmak zorunda kalmayacağınız bir kulaklık arıyorsanız, bu kulaklık tam size göre...

Hafif ve ergonomik bir tasarıma sahip VMX 100 EU geliştirilmiş konuşma netliği ve gürültü azaltma teknolojise sahiptir. Sadece kulak hatlarına tam oturmakla kalmaz aynı zamanda benzersiz 3-boyutlu dönebilme özelliği sayesinde kullanımda üstün konfor sağlar. Bu özellik mikrofonun kişiye göre ayarlanmasına da olanak sağlar. Hatları ince ve zarif olan VMX 100, Bluetooth özelliğine sahip olan tüm cep telefonları ile uyumludur. VMX 100 EU versiyonu, bir VMX titanyum mikrofonlu kulaklık, EU şarj adaptörü, USB şarj kablosu, araç-içi şarj adaptörü ve bir taşıma çantası ile gelir.

Sennheiser müzik kayıt ve ses çıkış sistemlerinde kullanılan "High-end" ses kalitesi ile William Demant tarafından esasen dijital işitme cihazları için geliştirilmiş olan öncü ses algılama teknolojilerini birleştiren Sennheiser Comminications, yarattığı gerçek bir devrim niteliğindeki kablosuz mobil VMX 100 kulaklığı dinleyicilerine sunmaktan gurur duyar.

Özellikler
    Voicemax Dual Mikrofon Teknolojisi,
    Kişisel konfor sağlayan 3 boyutlu bilyalı mafsal,
    Otomatik açılıp kapanma özelliği,
    Akustik şoklara karşı koruyan ActiveGard özelliği
    Bluetooth 2.0 özelliğine sahip tüm cep telefonları (1.1,1.2 ve 2.0) ile uyumludur,
    Maksimum 5 saat kesintisiz konuşma imkanı,
    Maksimum 100 saat standby(bekleme) süresi,
    Direkt USB portu vasıtasıyla şarj imkanı,
    Üstün Sennheiser ses kalitesi,
    Çift taraflı hoparlör teknolojisi sayesinde sol veya sağ kulağa takabilme özgürlüğü,
    Çelik hasır ile korunan hoparlör ünitesi,
    Son derece hafif ve rahat (17 gram)

Teknik Özellikler
    Mikrofon
    Mikrofon Tipi: Eşlenmiş/Dengelenmiş 2 Elektret
    Frekans Aralığı: 100 Hz - 8kHz (**)
    Ses Basınç Seviyesi: 36 dBV
    Distorsiyon: 0.1%
    Hoparlör
    Hoparlör Tipi: Dinamik bi-directional - Neodim mıknatıs (***)
    Ses Basınç Seviyesi: 94 dB SPL @ 1mW/1 kHz
    Frekans Aralığı: 100 Hz - 8 kHz (**)
    Distorsiyon: < 1%
    Maksimum Ses Çıkışı: 105 dB (****) "HATS-ear" tarafından ölçülen
    DSP (Digital Signal Processing): Dijital Sinyal İşleme
    18 bitten 33 bite kadar dahili sinyal işleme
    1 Bit D/A Çevirici (Sigma-Delta) 92 dB SNR
    1 Bit A/D Çevirici (Sigma-Delta) 92 dB SNR
    Equalizer: 9 bant equalizer
    Sinyal Yolu: Konuşma için optimize edilmiş
    Banks: 4 adet kişisel filtreleme seti (3 tanesi 8 bantta, 1 tanesi 4 bantta)

(*)1.1, 1.2 ve 2.0
    (**)Bluetooth sistemi bu bant aralığını azaltır
    (***)Neodim mıknatıslar neodimyum, demir ve bordan yapılır
    (****)ActiveGard teknolojisi ile limitlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 25 Haziran 2010; 9:20:57 >

• Hereticc güzel yakalamış fırsatı ama aynı kulaklığı yurtdışında kolayca yarı fiyatına alabilirsiniz.www.mymemory.co.uk'de 30 sterlin civarı fiyatı ve kargo dahil (~70 tl). bu siteden alışveriş yapmayla ilgili çok detaylı açıklamalar içeren konular var forumda.

kulaklığa gelirsek, neredeyse bütün telefonlarla uyumlu (fakat internette birkaç kişi iphone'a tanıtmakta sorun yaşadığını yazmış). çok çok hafif bir kulaklık ve çok güzel ses kalitesi var. gürültülü ortamlarda dahi berrak ses alıp veriyor. pil ömrü de uzun... fakat cihaz çok fazla açılmadığı için kulağa takma kısmı biraz sıkıntılı. ya da benim kulaklar azcık büyük :) herkese tavsiye ederim yine de.

• MyMemory de bu kulaklık benim gözüme çarptı ama hareket halindeyken özellikle bisiklet üzerindeyken perofrmansı var mıdır? Tamamen gürültüyü önleyebilecek mi?
  • arkadaşlar
    %20 indirim varken mymemoriden almıştım. bir iki kez görüşme yaparken bağlantı kesildi. ses kalitesi güzel ve ergonomik yanlız gözlükle kullanması zor oluyor.
    selamlar
  • Darty Pendikten acil gerektiğinden aldım. Özellikle araba kullanırken çok rahat edeceksiniz. Ben özellikle kulak içine giren kulaklıklara karşıyım. Hem hijyenik hem de konfor açısından. Gözlükle biraz zor oluyor ama yine de tavsiye olunur.
  • @le1

Güle güle kullan ve teşekkür..Çünkü bende mymemory den aldım ve daha elime geçmedi ama ürün hakkında yorum okumadıgımdan
    korkuyordum açıkcası...
  • çok büyük bişeymiş ya. 2gün önce hızlıaldan şunu aldım. En iyi fiyat ordaydı

http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik_02.016.1429.0033.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.