Şimdi Ara

Sennheiser M2 IEBT kulaklık aldım, 899₺ verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Türkçe remixler dışında bassboosted müzikler, trap, full on, psy, goa, trance ve dance başta olmak üzere bir çok tür müzik dinledim bu kulaklıkla ve kaynak olarak iphone 7 plus kullandım. Öncelikle dinlediğin müziğin kalitesi ve kaynağın sağlam değilse sakın boşa para verme bu kulaklığa hiç birşey anlamazsın tutupta general mobilede kullanılacak bir kulaklık değil bence. Bassboosted ve trap de resmen hayal kırıklığı yaşadım soft basslar sağlam fakat sert basslar istediğim gibi değildi subwoofer etkisi var ama çok güçlü değil en çok hoşuma giden tarafı sesi sonuna kadar açınca bass asla bozulmuyor club müziklerde tam bir club havası yaratıyor insana sahne geniş ve detay inanılmaz derecede iyi durumda, müziğin bütün tınısını iliklerine kadar hissettiriyor insana. Bu kulaklığın en iyi yanı desibel oranı sony ve jbl marka diğer kablosuz kulaklıklarla karşılaştırınca onları solda sıfır bırakacak kadar güçlü bir desibel oranına sahip 112 desibel. tizler ve midler şaha kalkmış durumda aslında bu kulaklık için kısaca tiz, mid, sahne, detay kulaklığı diyebiliriz. Beni en çok etkileyen müzik türü trance oldu full on, psy ve goa tranceda resmen olay budur dedim kelimelerle ifade edemiyorum tıkanıyorum gözlerimi kapattığımda resmen astral seyahat yaşıyor gibi hissediyorum tüylerim diken diken oluyor resmen büyüleniyorum. Daha önce kullandığım kulaklıkların kulaklık olmadığını anladım sonunda bu zamana kadar sonye 300 (tuşları bozuldu) jble 300 daha (kaybettim) piooneere 250 (kablosu koptu) ve creative (sol kulaklığı bozuldu) başta olmak üzere birçok markaya bir araba parası kadar para saydım fakat bundan sonra kesinlikle sennheiser markasından şaşmayacağım cidden her ürünü mühendislik harikası müziğe aşığım gece yatarken kulaklık kulağımda sabaha kadar kulağımda sabah bi kalkıyorum hala müzik çalıyor ve şarjı yarıya bile inmemiş halde görüyorum mutlu oluyorum iyiki almışım bu kulaklığı iyiki o parayı vermişim diyorum helal olsun sennheiser ekibi siz dünyada eşi benzeri görülmemiş ürünler harikalar yaratıyorsunuz tek kelimeyle helal olsun. Titreşim özelliğine gelince titreşimi çok güçlü sizi arayanları asla kaçırmayacağınıza emin olabilirsiniz. En sevdiğim yanı bekleme modunda ses kısma ve açma tuşunun tam ortasındaki play/pause tuşuna basılı tutunca iosta siri aktif hale geliyor ve istediğim herşeyi sirinin sesli komut özelliği sayesinde yapabiliyorum. Kulaklık boşta kalınca pilden tasarruf etmek için 3 ya da 4 dakika sonra kendini otomatik kapatıyor. Aynı zamanda bluetooth ile bir kanağa bağlanmadan önce ses açma kısma on off tuşuna basınca ingilizce olarak pil süresi hakkında sizi bilgilendirebiliyor (between 5 or 10 hours play time). Ense bandına gelince isterseniz terden sırılsıklam olun asla rahatsız etmiyor boynunuza taktıktan belli bir süre sonra kulaklığın varlığını unutuyorsunuz napa derisinin kendine has o sağlam dokusunu hissettiriyor çok iyi çok, iyiki varsın sennheiser.
    Sennheiser M2 IEBT kulaklık aldım, 899₺ verdim.
    Son olarak sennheiser markası tam anlmıyla ses mühendisliği mimarı insanlarla dolu bir markadır, ses, kalite istiyorsanız sennheiserdan şaşmayın inanın verdiğiniz paraya değiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.