Şimdi Ara

Sennheiser kulaklıklar hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Hafta öncesine kadar normal kullanıyordum, fakat artık ses seviyesini azıcık yükselttiğimde sağ kulaklıktan bariz şekilde cızırtı geliyor.

Ürünün garantisi var, acaba garanti kapsamında mıdır?

Metan kulaklığı tamir eder mi, veya yenisini verir mi?

-----------------------------------------------------------------

Bir de zahmet olmaz ise bir arkadaşımız CX500 kulaklığın içini temizlemek için nasıl açılabileceğini yani kulaklıktan az ses gelmesi problemini çözmek için kulaklığı temizlemem gerek, ama nasıl içini açabileceği mi bilmiyorum.

Birisi yardımcı olabilir mi acaba?

Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla...

(:

• Eğer kulaklığa kaldırabileceğinin üzerinde ses yükü vermediysen garantiye göndermeni tavsiye ederim metan gerekeni yapacaktır.
  • Yok hocam Cowon F2 ile kullanıyorum.

Aşırı yüksek bir ses vermedim. Zaten sol sağlam fakat sağ taraf cızırtılı ses veriyor.

Yorumlara devam edin arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.

(:
  • aynı sorun bendede var mx160 ta sağ kulaklıktan cızırtı geliyo d&r dan almıstım bende oraya mı goturcem ? izmirde metan nerde ?
  • Büyük ihtimalle kulaklık patlamış. Eğer faturanız varsa metan ürün değişimi yapabilir. Kullanıcı hatası deme ihtimali de var
    ama müşteri memnuniyeti konusunda hassaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: witness

kulaklık patlamış.

• Peki CX500 sorunum ile ilgili yorum yapabilecek birileri var mı?

(:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Peki CX500 sorunum ile ilgili yorum yapabilecek birileri var mı?

(:

Sesin az gelmesinin nedeni kulaklıktaki kir değil de, arıza da olabilir. Ayrıca içini açma durumu pek mümkün değil.

Siz en iyisi eski bir diş fırçasıyla "kulaklık aşağıya bakacak şekilde" tutarak temizleyin ızgaraları. Sıvı kullanmanızı kesinlikle önermem.
  • Metan'ı aradım.

Ürün değişimi için fatura ve garanti belgesi gerektiğini söylediler.

Fakat ne yazık ki ürünün faturasını bulamıyorum, sanırım atmışım.

O yüzden de değişim mümkün değil.

• Bu cızırtı sorunu aldığımda daha vardı.(mx360'ta) 3. ye gitti ve hala değişmesini bekliyorum.Hepsiburada.com'a selamlar.Ben acaba uyumsuzluk sorunu mu var benim iriver t60la dedim ama bu cızırtı sorunu genel bir sorun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 10 Nisan 2009; 22:42:28 >
  • Ben, mx160 - 260 ve 360 modellerini kullanıyorum hiç böyle bir sorun başıma gelmedi..
    Çızırdıyan kapsüle ağızınızla hava vakumu yapın bakalım düzelecek mi? (nefesinizle kapsülün gözeneklerden içeri havayı kapsül içine doğruı itip, çekin.. )
    Bu yöntemi yabancı bir forumda okumuştum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.