Şimdi Ara

Sennheiser ie8 i nasıl bilirsiniz ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
15.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ville

oo sen baya kızmışsın ya neyse ie8 inle sana mutluluklar. fanboyları ve fanboyluğu psikolojiyle ilgili başka bir başlıkta tartışmak üzere konuyu kendi adıma noktalıyorum. herkese iyi forumlar.

böyle kaçarsın işte , çamur atıp kaçmak.. senin gibi kıskanc insanlar yapıyor zaten böyle yorumları yok 15 dolarlık kulaklıkla fark yok filan deyip... kendi sahip olamadığı şeylere başkasının sahip olmasına katlanamıyorsun değil mi , büyüde gel
  • Ben de senin gibi IEMlerin ne olursa olsun karşılaştırılabileceğini düşünüyorum..

Hele ki Vibe zamanının iyi kulakiçilerinden biriydi ve çok beğenildi. Tabii ki IE8 daha iyi olacaktır ama karşılaştırılmayacağına inanmıyorum...

(Özellikle şu an elimde W3 ve Vsonic R02 denilen Çin üretimi bir kulaklık varken)

quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Vibe oldukça iyi bir kulaklik. Sahne dışında herseyde yarisabiliyor demek yanlış çünkü vibe'nin ie8 ile yarisabilecegi bir alan varsa o da sahnedir. Ayrıca vibe 15 dolarlık bir kulaklık değil zaten. Zamanında çok daha pahalı satılmış bir kulaklık. Ayrıca ie8 ile aralarında daglar kadar fark yok. İemlerin ne kadar kısıtlı olduğu bu iki kulakligi karsilastirinca anlaşılabilir. Çünkü biri digerinin onlarca kat pahalısı olmasına rağmen aradaki farklar 2 kat bile değil.

• ville dostum senin yaşın kaç?yada alkol falanmı aldın?ne diyorsun sen yaie8le müzik dinledinmi sen hiç???sence 15 dolarlık bir kulaklıkla aynı sesi alabirimisin sen?sana söylüyorum VİLLE.hey alllahım ya.bu sitedede hayır yok..neyse ya yazmıyorum daha bişey
  • Sen Vibe dinledin mi? 15$a satılması bir kulaklığı kötü yapar mı? IE8 15$a satılsaydı kötü mü olacaktı?

quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

ville dostum senin yaşın kaç?yada alkol falanmı aldın?ne diyorsun sen yaie8le müzik dinledinmi sen hiç???sence 15 dolarlık bir kulaklıkla aynı sesi alabirimisin sen?sana söylüyorum VİLLE.hey alllahım ya.bu sitedede hayır yok..neyse ya yazmıyorum daha bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Sen Vibe dinledin mi? 15$a satılması bir kulaklığı kötü yapar mı? IE8 15$a satılsaydı kötü mü olacaktı?

quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

ville dostum senin yaşın kaç?yada alkol falanmı aldın?ne diyorsun sen yaie8le müzik dinledinmi sen hiç???sence 15 dolarlık bir kulaklıkla aynı sesi alabirimisin sen?sana söylüyorum VİLLE.hey alllahım ya.bu sitedede hayır yok..neyse ya yazmıyorum daha bişey

hocam bunlara tecrübe lazım.

• Ne vibe ile müzik dinledim nede ie 8 ile, yukarıda yapılan konuşmalar, hangi kulaklık ne şekilde kaliteli olursa olsun yada ne şekilde karşılaştırılırsa karşılaştırılsın hoş konuşmalar değil bence. Elbette 15 dolarlık kulaklıkla 450 dolarlık kulaklık karşılaştırılabilir. Kriter olarak fiyat belirlemek çok yanlış birşey. W3 te 3 yollu ses çıkışı varken başka bir kulaklıkta tek yolludur, ie 8 in basları iyiyken w3 daha dengelidir vs. vs. Ürünler hakkında yorum yaparken daha dikkatli olmak hem forumdan bilgi almak isteyenlerin daha güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlar hemde bizlerin saygı çerçevesinde fikirlerini ortaya koyabilmesini sağlar. Herkese iyi forumlar...
  • Bu forumdaki herkes birbirine gerçekten saygılı davransa;müthiş bilgilerin olabileceği bir forum burası.Yanlış anlaşılmak istemem,burası zaten çok güzel bilgilerle dolu bir forum ama;eğer gerçek anlamda saygı olsaydı yanlış bilgiler de yok olur giderdi.(Buradan özele değil,genele gönderme yapıyorum.)Birde 'Karşımdaki adam bana saygısızca iletiler yazıyor.' deyip de;o kişinin de karşısındaki kişiye saygısızca iletiler yazması doğru değil.İletilerini yanıtlamaz,bir daha da ilgilenmez;olur,biter.En kötü ihtimalle şikayet eder.Ne yazıkki;Donanım Haber liseli gençliğin(Veya;o kafada kalmış kişilerin.) çoğunluk da olduğu bir forum.Bu yüzden;saygı ortamını beklemek biraz zor.

Neyse;yeterince yazdım ben.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 4 Nisan 2010; 18:33:55 >
  • burası adı üstünde ie8 konulu bir başlık-elbette başka hiçbir konu konuşulmayacak diye bir kaide yok fakat gereksiz yere kıyaslamalar yapmakta çok anlamsız bir durum...

görme-duyma-tatma herkeste aynıdır-fakat algı herkeste FARKLIDIR diyor bilim...dolayısıyla bu tartışmaların hepsi gereksiz...

bütün arkadaşlardan ricam herkes birbirinin düşüncesine saygı göstersin-doğrudur yanlıştır hiç önemli değil...

kişisel temennim mümkün olduğunca reel hayatta bir araya gelip daha sağlıklı görüş alışverişlerinde bulunarak daha sağlam bağlar kurmaya çalışmaktır...şahsen bu forum sayesinde çok değerli bilgiler ve arkadaşlar edindim...umarım herkesin çabasıda bu yönde olur...
  • Bu DH Forumunun genelinde bir yaş sıkıntısı var zaten, bu tip hifi ve hi-end muhabbetleri için daha konusunda profesyonelleşmiş siteler var onları kullanın..

IE8'de parası olan alır kullanır, kullananlara da o kadar para verilirmi gibisinden...pöff neyse dedikya DH bura.....neler gördüm ben burda neler..
  • ie8 yerine monster turbine pro copper tercih edilebilir dedim. monster bu ürünü amazonda 375 dolara satıyor. çarpıtmayın ve rica ediyorum uzatmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 5 Nisan 2010; 16:53:48 >
  • Yeni aldığım IE8'ime eBay'den olive foam alıp aşağıdaki modu uyguladım. Dış ses yalıtımı mükemmel bir noktaya geldi. Player'ımın sesini bir miktar kıstım. Ses kalitesinden çok memnunum. IE8'cilere tavsiye ederim.

Mesajı detaylandırıp, arada kaynamaması için ayrı bir başlığa taşıdım:

http://forum.donanimhaber.com/m_39285131/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 22 Nisan 2010; 15:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exen

Yeni aldığım IE8'ime eBay'den olive foam alıp aşağıdaki modu uyguladım. Isolasyon mükemmel bir noktaya geldi. Player'ımın sesini bir miktar kıstım. Ses kalitesinden çok memnunum. IE8'cilere tavsiye ederim.

http://www.head-fi.org/forums/f103/ie8-awesome-mod-397493/

Fotoğrafları yok mu hocam burada paylaşsanız güzel olur. Belki bizde yaparız.

• quote:

Orijinalden alıntı: exen

Yeni aldığım IE8'ime eBay'den olive foam alıp aşağıdaki modu uyguladım. Izolasyon mükemmel bir noktaya geldi. Player'ımın sesini bir miktar kıstım. Ses kalitesinden çok memnunum. IE8'cilere tavsiye ederim.

http://www.head-fi.org/forums/f103/ie8-awesome-mod-397493/

Evet arkadaşım foto koyarsan sevinirim çok güzel bir paylaşım isolasyon tamemen uç ve kişinin kulak yapısı ile alakalı bir durum en kısa zamanda resimleri eklersen bir göz atalım nasılmış diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Nisan 2010; 16:49:45 >

• Mesajı detaylandırıp, arada kaynamaması için ayrı bir başlığa taşıdım:

http://forum.donanimhaber.com/m_39285131/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 22 Nisan 2010; 15:55:25 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 24 Ocak 2011; 2:06:41 >
  • Bu forumda çok kişi gördüm ama kulaklıklara neredeyse tapan birini ilk defa görüyorum.Dikkat edin de müzik dinlerken kaza maza yapıp,canınıza kıymayın.

Şaka bir yana;

IE8 ne yazık ki IEM konusunda son nokta olarak görülmüyor şu anda @wishdropper.Tabii burada sizin "bence" 'niz önemli ama genel anlamda en iyi Universal IEM Earsonics SM3 olarak kabul ediliyor.Tabii burada işin "Custom" boyutu da var.Özellikle SM3 sizin aradığınız en önemli şeylerden biri olan sahnede şu anda en iyisi olarak kabul görüyor @wishdropper.IE8'den de fark edilir bir biçimde üstün sahne konusunda SM3.

GS1000 gibi bir kulaklığı "Shop" 'da denemişsiniz bu arada.Sanmıyorum ki o bahsettiğiniz yerde o kulaklığın hakkını verecek bir ekipman vardı.Siz bir de HD800 gibi bir kulaklığın altına en iyi ekipmanlar serilmişken dinleyin.İşte o zaman kanatlanırsınız herhalde.

Her neyse,heyecanınız çok güzel hocam.Bu kadar olmasa da bende de var bu heyecandan.En azından rüyamda türlü türlü kulaklıkları denediğimi görüyorum.Şu kısa hayatta ne kadar dolu yaşarız,bilinmez ama en azından sevdiğimiz şeylerle uğraşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 22 Ocak 2011; 4:43:47 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 24 Ocak 2011; 2:07:01 >
  • Metan'dan alınca daha mı iyi oluyor? Hepsi de aynı Çin üretimi, yurtdışından da getirtsen bir farkı yok yani..
  • @wishdropper:

Sm3 net olarak daha iyi, alabiliyorsanız alın. Tabi biraz daha bassız.

HD800 alırsanız yanına en az onun kadar para harcayıp amfi vs. almayı da düşünüyorsunuz değil mi?

@freefalcon: Sahte olmasın birçoğu? Metan'dan alınca orjinal oluyor ve Metan yurtdışından ucuza satıyor olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 22 Ocak 2011; 14:04:02 >
  • @freefalcon: Sahte olmasın birçoğu? Metan'dan alınca orjinal oluyor ve Metan yurtdışından ucuza satıyor olmasın?

Metandan da aldım yurtdışından da alıyorum. Hiç bir farkı yok ne ses ne görüntü olarak. Hemde üçte bir fiyatına. Sahte satanlar da var tabi bütün yurtdışı ürünler aynı demek değildir bu ama güvendiğiniz yerden alırsanız sorun olmaz.(ebay tavsiye etmem mesela..)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.