Şimdi Ara

Sennheiser HD280 Pro Kulaklık Süngeri Yırtıldı, yedeği nerde bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok temiz kullanmama rağmen sünger yırtıldı 3 yıldan sonra. Yedek sünger sennheiser.comda varmış fakat 250 lira fiyatı. almaya elim gitmiyor.

Bu işi daha ucuza çözemez miyiz diye bir foruma danışayım dedim

Bu iş için illa orijinal hd280 süngerine ihtiyacımız yok değil mi? gerçi çakma sünger alsak bu sefer de hd280in o müthiş izolasyonunu sağlayabilcek mi büyük soru işareti

sizce napmalıyım beyler nerden sünger alayım ne edeyim

yoksa paraya kıyıp 250 liraya orjinal sünger mi alayım

lan kulaklık zaten 1000 lira ,250 lira süngere vermek harbi koyar adama ya lütfen yardım edin beyler:(

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

benim aklıma da ilk aliexpress geldi zaten fakat hiçbir alışveriş yapamıyorum ordan. kimlik no falan istiyor ödeme bilgisi verirken, her şeyi giriyorum çince "servis dahili hatası" diye bişey diyor ve siparişi tamamlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

benim aklıma da ilk aliexpress geldi zaten fakat hiçbir alışveriş yapamıyorum ordan. kimlik no falan istiyor ödeme bilgisi verirken, her şeyi giriyorum çince "servis dahili hatası" diye bişey diyor ve siparişi tamamlayamıyorum.

Alıntıları Göster

isim soyisim ve adres dahil türkçe karakter kabul etmiyor tc kimlik nosunu da girince kabul ediyor bende sıkıntı olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.