Şimdi Ara

Sennheiser HD 201 vs HD 201 Gaming Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sennheiser HD 201 kulaklık hakkında gayet iyi yorumlar okudum. Hiçbir sorun falan görmedim.
    Şimdi bir SENNHEISER HD 201 Kulaklık (65 TL)var bir de SENNHEISER HD 201 Gaming Kulaklık(75 TL) var. bunların arasında 10 TL gibi bir fark var. Bu iki kulaklık arasındaki fark nedir ? Aslında bir kulaklığa 75 vermek te bir acayip geliyor insana. Sizler ne diyorsunuz ? Oyun oynarım film izlerim. Laptopta kullanacağım ... Bir yandan da bir kulaklığa 75 tl vermeyip te PHILIPS SHP2500 (31 TL) alayım diyorum. Ne diyorsunuz bir yardım edin bana ? Saygılar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar Sennheiser HD 201 kulaklık hakkında gayet iyi yorumlar okudum. Hiçbir sorun falan görmedim.
    Şimdi bir SENNHEISER HD 201 Kulaklık (65 TL)var bir de SENNHEISER HD 201 Gaming Kulaklık(75 TL) var. bunların arasında 10 TL gibi bir fark var. Bu iki kulaklık arasındaki fark nedir ? Aslında bir kulaklığa 75 vermek te bir acayip geliyor insana. Sizler ne diyorsunuz ? Oyun oynarım film izlerim. Laptopta kullanacağım ... Bir yandan da bir kulaklığa 75 tl vermeyip te PHILIPS SHP2500 (31 TL) alayım diyorum. Ne diyorsunuz bir yardım edin bana ? Saygılar ...

Gerçek oyuncu kulaklıklarının 200ytl'den başladıgını düşünürsek, SENNHEISER HD 201 gibi f/p bakımından güzel ürünü 75ytl vermek hiçde acayip değil...
  • Peki gaming modelinin farkı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Peki gaming modelinin farkı ne ? Daha mı fazla ses çıkıyor?
  • Evet bende bu konuyu merak ediyorum evde kulaklıgım var ama internet kafelerdeki bazı kulaklıklar kadar yüksek ses vermiyor oyunlarda özellikle.

Gaming kulaklıkmı alınması gerek fark bu mu?
  • İkisinden de memnun kalırsınız. Bilgisayar başında uzun zaman geçiriyorsanız önce iyi bir ses kartı almanızı öneririm. Mesela X-Fi serisi. Kulaklık olarak almışken iyisi alınmalı bence. Verdiğiniz paraya değer.

Razer PIRANHA (100$), Razer BARRACUDA 5.1 (99$) incelemenizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_20109787/tm.htm

http://www.senoyna.com/dokumanlar/?do=article&articleid=72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusi -- 29 Mart 2011; 13:00:47 >

• Abi anlamıyorum ben ya, adam soru sormus hic biri cevap vermemis. Ben de cok merak ettim bakalım neymis fark
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.