Şimdi Ara

sennheiser cx 300 ii precision kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle kullanacağım cihaz sandisk sansa clip + , yani öyle çok prof. bir kullanım amacım yok.
    Şimdi alma srbeplerimi sıralayacağım konu hakkında bilgisi olan büyüklerimden bunların geçerliliğini ve kısaca yorum bekliyorum.

    -sennhesiser'in daha önce 20 tl bir modelini kullandım.Hem o fiyata göre aşırı tatmin ediciydi hem de çok uzun süre dayandı .
    -internette okuduğum yorumlara göre tizleri de bassları da tatmin edici diyorlar.
    -Sennhesir a nedense aşırı güveniyorum.
    -ve yine yorumlara göre servisi çok iyiymiş.yani bozulunca felan direk yenisini yolluyorlarmış ki bu benim için en önemlisi.
    Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fourleafclover25 -- 12 Şubat 2017; 19:7:23 >



  • Ben de sennheiser modellerine bakıyordum bugün. Foruma bir bakayım dedim önerilere. Son olarak creative ep-630 kullanıyordum parasına göre çok iyi bir üründü. ep-630'u 3 sene kadar kullandım ancak bir taraftan kablosu koptu. Hakkını fazlasıyla verdi. Şimdi almışken biraz daha kaliteli ses istiyorum. Bununla birlikte Sennheiser CX 275s, Sennheiser CX 3.00 ürününü araştırıyorum ancak kararsızım. Önerileri ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll4735ll -- 10 Ocak 2017; 23:14:20 >
  • ll4735ll kullanıcısına yanıt
    Acaba niye kimse takmıyor konuyu, kullanmış olan bir sürü kişi olduğuna eminim forumda :/
  • fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklık o "bir sürü kişi"nin unutmak istediği geçmişlerinde kalıyor olabilir
  • Mair kullanıcısına yanıt
    abartmış olurlar sonuçta hepimiz milyoner değiliz burada her konuda da 1000 tllik kulaklıklar amfiler sorulacak değil. siz kullandınız mı?
  • fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
    Zaten çok az konuda o tip sorular gelir ;) Çoğu soru 20 - 150 arasındaki kulaklıklar üzerinedir. Diğerlerinin sorularını ve aldıkları cevapları okursanız hızla bir cevap bulabilirsiniz. Ve evet ben de kullandım 6-7 yıl önce.
  • Bende yıllardır sennheiser cx ve mx serilerini kullandım. Audio tecknica üst modellerini de kullandım. Forumdan beni eski kulaklık konularından ve sansa clip/plus konularından tanıyanlar da vardır sanırım

    Geçen sene yazın iPhone telefonuma uyumlu olduğu için cx275S modelinden satın aldım.

    Eski cx300/cx400-500 ve cx300-II serilerinden çok farklı olarak, daha iyi kalitede ses tonlaması olan bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Özellikle bass sesler de kalite daha da artmış.. Şu an hpsbrd da fiyatı indirimde, tavsiye ederim.
    Fotoğraf yüklemede sorun var sanırım. % 0.5 de takılıp kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Ocak 2017; 19:08:32 >
  • Hocam aman o modelinden uzak durun.150 tl verip aldim.saglamligina bi sey diyemem servisine bi sey diyemem ama alinmaz.kullandigim telefon htc a9 ses cikisi cok iyidir.arastirmalar sonunda gidip aldim.tabi bide marka guvencesi.tizleri berbat...baslari derine inmiyo.rock dinlerken kulakligi alip atasim geliyo.netliginden midir nedir birakamiyorumda.telefondan telefona kalitesi degisir.muzik odakli telefon kulanmiyorsaniz ornek iphone samsunglar alin htc 10 gibi yada lg g5 kulaklik sapitiyo.
  • frux kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , ya açıkçası mikrofonlu olması korkutuyordu beni biraz 275s'nin, mikrofon olunca sanki müzik dinlemek için değilde telefonda konuşmak için üretilmiş gibi bir psikolojiye kapılıyorum.Yani siz 275s'nin daha iyi olduğunu söylüyorsunuz değil mi?cx1.0 kullandınız mı o nasıl peki?
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Telefon değil de sansa ile kullanıcam daha çok , ama tizleri kötüyse tabi :/ kafam karıştı :D
  • Cx1.00 modelinin eski cx200 street'ten bir farkı yok.. cx275S şu an indirimde eskiden fiyatı 225 liraydı

    Daha iyisi ise Sennheiser Momentum In Ear IEG modelidir o da 400 lira civarı..

    Daha iyi kulaklıklar orjinal kutulu bandrollu audio tecknika üst modelleriidir onlarda 90 - 130 dolar civrın satılıyor.

    Eski sansa clip ve plus modeli kullanıyorsnız iyidir. Daha sonra çıkanların ses kalitesini pek beğenmedim.. Zip ve jam gibi..
  • Telefon olarak şu an en iyi ses kalitesi olan telefon Alcatel idol3 onetouch dual sim 5,5 inç 32 gb modelidir. Üzerinde stereo jbl hoparlör var. Wolfson audio chip'li (eski cowon - iriver ve ipod classic 5 modellerinde kullanılan audio chip) ve yanında jbl kulaklık veriliyor. Kulaklığı zaten en az 100 lira eder.. telefon 669 lira hepsiburd da

    Snapdragon 615 octacore işlemcili.. Youtube yabancı objektif olan incelemeleri izleyin..
  • Merhaba tekrardan. Ben CX 3.00 da karar kıldım ve 2 haftaya yakın kullanmaktayım. Seneler önce aldığım sony walkman b172 ile kullanıyorum. Kulaklık ses yüksekliği bakımından sony walkman ile son seste fazla bile geliyor. Çoğu zaman 30 seviyeden 28. seviyede dinliyorum, yüksek seste müzik dinlemeyi sevmeme rağmen. Yani alacak olanların ses yüksekliği bakımından kafasında şüphe olmasın. Birkaç hafta sonra ses oturunca müzikal keyif artıyor bunu açık bir şekilde farkettim. Her tarzda yabancı müzik ve Klasik Türk Müziği dinlerim. Hepsinden ayrı bir keyif aldım. Kulaklığın ses izalasyonu çok iyi bence. Dışarısıyla bağlantınız tamamen kopuyor ve dışarıya ses vermiyor. Bass konusunda beni tatmin etti. Derin bassları var ve tiz sesler de bassların içinde kaybolmuyor. hepsi dengeli bir şekilde geliyor.Bu kulaklık en üst seviye değil tabiki. Bu kulaklığı maddi durumu çok iyi olmayıp müzikten büyük keyif alıp saatlerce müzik dinleyenler için önerebilirim. Ben 171 TL'ye aldım. 100 TL'nin üzerine çıkabilenler bütçesini biraz zorlayıp gönül rahatlığıyla alabilirler.




  • ll4735ll kullanıcısına yanıt
    Merhaba cx275s cx1.0 ve cx300 ii denedim.ben de cx300 ii aldım.Konuyu açtığım zaman aldım.Kulaklıktan öyle tizleri ruhumu okşasın , bassları içimi titretsin gibi bir beklentiniz yoksa gayet tatmin edici.

    İzolasyonu gayet güzel.Yani kulaklığı tam.oturtunca kafamın içinde hava sıkışmış gibi hissediyorum.

    Yalnız kulaklığın şöyle bir durumu.var ; gitarda çok.belli olmasa da mesela baterinin zillerinden gelen metalik sesi biraz daha sibilant duyuyorsunuz.

    Tsm halk muziği , rock metal vs. dinleyecekseniz alabilirsiniz ama hip hop dinlemek için çok uygun değil bence.

    Ayrıca kuaklığı aldığınız gün direk yargılamayın.Bir iki hafta kullanınca değeri 3 e katlanıyor.

    Bu arada ben almadan önce bayağı farklı markalar önerdiler.Ama hepsi internet üzerinden alınabilecek kulaklıklar olduğu için garanti konusunda rahatlık istedim ve mediamarktten aldım (150 tl). Yani ben bozulduğu zaman faturayı alıp gidip canlı biriyle yüz yüze muhattap olmak istediğim için diğer markalara yönelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frux

    Cx1.00 modelinin eski cx200 street'ten bir farkı yok.. cx275S şu an indirimde eskiden fiyatı 225 liraydı

    Daha iyisi ise Sennheiser Momentum In Ear IEG modelidir o da 400 lira civarı..

    Daha iyi kulaklıklar orjinal kutulu bandrollu audio tecknika üst modelleriidir onlarda 90 - 130 dolar civrın satılıyor.

    Eski sansa clip ve plus modeli kullanıyorsnız iyidir. Daha sonra çıkanların ses kalitesini pek beğenmedim.. Zip ve jam gibi..

    sansa clip+ iyi, gerisi kötü kısmına inananlar başka kısımlara da inansın bence. ulan iki sayfa mavra yapardım burda ama banlarlar.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Ben kulaklık ve mp3 player bölümünde 2008 yılından beri takip ediyorum ve yazıyorum.
    Son 2-3 senedir mp3 player pek kullanan olmadığı için konuları da çok sakin.. Herkes cep telefonu ile idare ediyor diyelim. Yine meraklısı olan kaliteli şes çıkışı olan flac ve mp3 player bulup kullanıyor.
    Zamanında cowon'un, iriver'ın bir çok modelini ve ipod classic efsane 5 ve diğer 6 modelini de kullandım.
    Sansa clip ve sansa plus modeli 4-5 sene evellinin f/p flac ve mp3 playerlarıydı. Ayrıca rockbok fw yükleyerek ile çift bootla iki yazılımlı minik ama kaliteli bir mp3 player kullsnıyorlardı.
    Arkadaş sansa clip'le kullanacağı için fiyatı uygun bir sennheiser kulaklık tavsiye ettim sadece
    Kendim enstürüman çalarken shure SE535 monitor kulaklık kullanıyorum..
    Sennheiser'ın mikrofonlu 275S kulakları ise sadece yolda cep telefonu ve mp3 player'la müzik dinlerken, yeterli sayılabilecek kaliteli sesi dinletir.
    Ben de Rize'liyim hemşehrim.. Ama yaşıt değiliz, üniversiteye giden çocuklarım var..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
    Kullandıkça gerçek performansını gösterdiği konusunda katılıyorum size. Ben D&R'ın sitesinden aldım 171 TL idi. Şimdi 214 lira. Bence netten almanızda bir sakınca yok yeter ki güvenilir bilindik yerler olsun. Aradığınızı bulabildiğinize sevindim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll4735ll -- 3 Şubat 2017; 16:8:47 >
  • ll4735ll kullanıcısına yanıt
    Cx 3.00 ve cx300 ii ' nin ne farkı var hocam hiç bi yerde bulamadım. 140 tl ye cx 300 ii garantili almak mı mantıklı aynı fiyata yurtdışında cx 3.00 almak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de kaliteli ürünler cx 3.00 daha yeni bir serinin ürünü diye biliyorum. Ben de cx300 ii düşünüyordum sonradan cx 3.00 aldım. Şuan çok memnunum çok temiz ses veriyor. Ben bass ağırlıklı bir kulaklık istiyorum diyorsan başka bir modele yönelebilirsin ama bu kulaklıkta tizler, basslar çok dengeli ve kaliteli geliyor. Uzun süreli kullanımda keyfiniz hiç düşmüyor çünkü insan sağlığı düşünülerek yapılmış bir kulaklık bana göre. Önceki kulaklığımda ses daha yüksekti ama seste bozulma oluyordu ve uzun süreli kullanımda rahatsızlık veriyordu. Seçim sizin hocam burada cx 300 ii modelini hiç kullanmadığımı söyleyeyim sadece cx 3.00 hakkında yorumum bu. Cx 300 ii'yi kullanan arkadaşlardan da fikir alarak kararınızı verirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll4735ll -- 10 Şubat 2017; 21:23:0 >
  • ll4735ll kullanıcısına yanıt
    Sonunda bir kişi cevap verdi. Sağolun hocam zaten metal dinliyorum genelde arada bir diğer türleri dinliyorum. Bass o kadar önemli değil benim için. Şimdi baktım amazona kırmızı rengi de açılmış gönderime veriyorum siparişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.