Şimdi Ara

~~SENNHEİSER CX 200 2 STREET = CX 300-II PRECISION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklık alıcamda parası olarak bakmayın hangisinin performansı daha guzel cx 200 bass cok vuruyor galıba bazıları tizlerle dengesız dıyor ama kullananların yorumlarını alabılir miyim?

• Ben N78'im için cx200 street II sipariş ettim yaklaşık 2 saat sonra elimde olur.Cx300 II precision daha iyi bir kulaklıktır.Ancak telefonda iki kulaklık arasında pek fark olmayacağı için ve fiyatı daha uygun olduğundan cx200 street II aldım. Yani mp3 çalarda kullanacaksanız cx300-II precision telefon ile kullanacaksanız cx200 street II alın.
  • Kısaca farklarını şöyle anlatayım,

cx200'de bass sesler daha yüksek çıkıyor. Tizler biraz daha arka planda fakat cx300'de ise bass sesler de tiz sesler de aynı seviyede olduğu için fazla rahatsız etmiyor kulağı..
  • @dijitaldelisi' nin den 80 tl ye ie4 al! Şahsen ben alacağım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic

@dijitaldelisi' nin den 80 tl ye ie4 al! Şahsen ben alacağım !

sen yırtınıyodun kulaklık diye hala almadın mı bişey bu arada ie4 hakkında bilgim yk açarmisin
  • şu kulaklık da güzel duruyo. ne dersiniz ben de bunu almayı düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_36168008/tm.htm
  • uppp arkadaslaarr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayın codalp bana pm atmıssınız ama sıze ne pm adılıyor nede baska bısey onun ıcın pm de yazılanları buraya yazıyorum

quote:

yeni bir kulaklık dusunuyorumda ilk olucak aslında telefon kulaklıklarını kullandım hep cx 200 street 2 ve cx 300 2 arasinda kaldım biraz bilgilendırırsen ve fiyat olarak bilgi verirsen senden almak ısterım tsk.

aleyküm selam kardesim , oncelıkle mesajınıza gec cevap yazdıgım ıcın ozur dılerım ,, hemen konuya gecıyorum kulaklıgın ucretı 40 lıra ve kargo ucretınızı ben karsılıyorum ,,ılgılenırsenız cebıme cagrı yada mesaj atmanız yeterlı ben sızı ararım ,,

yahya güvercin

0 542 443 68 93

haydar131@hotmail.com

bakın cx200 ve cx300 arasında kararsız kalmıssınız bosuna kararsız kalmanıza gerek yok cunku daha once cx200 veya cx300 kullanıpta daha sonra benden sony mdr-ex082 kulaklık alan arkadaslar daha once kullanmıs oldukları cx200 ve cx300 le bu kulaklık arasındakı farkları yazmıslar bunları okursanız kafanızdakı kararsızlıgın ortadan kalkıcagına hatta kus gıbı olucagınıza ınanıyorum,, kulaklık alan 129 kısının tum yorumlarını asagıdakı lınkte gorebılırsınız onun harıcınde bahseettıgım yorumları sızın ıcın tek tek secıp buraya koyuyorum okuyabılırsınız

8 - ) reis_06 isimli üye

Yahya beyle dün saat 15.00 sularında anlaştık ve kendisi kulaklıgı kargo yapıcagını iletti ve bugün saat 12 gibi kulaklık bana ulaştı. kulaklık gercekten fıyatına gore cok ıyı ve kımse endıse etmesın kulaklıklar orjınal. bass mıdd ve tızler son derece ıyı aynı zamanda ses ızalasyonuda gayet ıyı . ep830 , cx200 ve cx300 le aynı kalıtede olan bı kulaklık ve cok daha uygun bı fıyata herkese bu kulaklıgıı tavsıye ederım. Gerçekten alıcıya önem veren birisi. Kendisine ilgisi için ayrıca teşekkür ediyorum. Alışveriş yaptık kendisi ile ama artık şu an itibariyle dostumdur, kendisine güvenebilirsiniz. Tşk.

12 - ) bisquit isimli üye

Ben de kendisine teşekkür ederim satın almadan önce ilgilendi satın aldıktan sonra da epey ilgilendi. kargolaması da gayet hızlı,ürünle ilgili olarak, güzel kulaklık tizlerini beğendim, cx300'ümün yanına ek olarak almıstım dursun diye,şimdi sürekli bunu dinliyorum,yahya bey'e güvenirliğinden ve hizmetinden ötürü tekrar teşekkür ederim.

39 - ) BARAnCUDA85 isimli üye

Bir adet de ben aldım. Gerçekten %100 orjinal ve kaliteli bir ürün. Bu fiyata böyle bir kulaklık sahibi olduğum için şanslıyım sanırım. Daha önce Sennheiser CX-300 kullanmış ve memnun kalmamıştım, bu kulaklık ondan 2 gömlek üstün bana göre! Creative EP-830 ile bu kulaklık arasında kalmıştım, EP-830 kullanmadım bilmiyorum ama bu kulaklık beni fazlasıyla tatmin etti ve doğru karar verdiğimi anlıyorum. Daha kulaklığı yeni aldım, henüz burn-in olmadığı halde sesi çok iyi, bass'lar mid ve tizlerin arkasında kaybolmuyor. Mid ve tizler de gayet güzel kanımca. Bize bu fiyata bu kaliteyi tattırdığı için satıcı arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Satın almadan önce 3-4 gün boyunca usanmadan sıkılmadan sorularımı yanıtlamış neredeyse toplamda sadece bana 2 saatini ayırmıştır Satışın her aşamasında, öncesi olsun sonrası olsun her an arayarak, teyit ettirerek, bilgi vererek vb. bir satıcının nasıl olması gerektiğini ortaya koymuştur. Forumun sizin gibi kullanıcılara ihtiyacı var! Sonsuz teşekkürlerimle

Dün yazdığım yoruma ek olarak eklemek istediğim birkaç husus daha var. Önceki yorumumda bass'ların mid ve tizlerin gerisinde bozulmadığını söylemiştim. Dünden bugüne daha fazla bas ağırlıklı şarkılar dinledim ve ilk defa kulak yolumu titreten bir kulaklık kullandığımı söyleyebilirim. Bass'lar o kadar net ve güçlü ki inanın kulağımın içinde titremeler oluşuyor ve sesi kısmak zorunda bırakıyor beni Ses seviyesi de 100 dB olmasına rağmen, daha önce kullanmış olduğum ve 112 dB ses yüksekliğine sahip olan CX300'ten daha yüksek ses veriyor özdeş cihazlara bağlayıp aynı şarkılarla karşılaştırma yaptığımda! Bu kulaklıktan gerçekten çok memnun kaldım henüz 1 günlük kullanım sonucunda bile. Tekrardan söylüyorum herkese şiddetle tavsiye ederim ve ilan sahibi ile bir tanışıklığım yoktur alışverişimiz dışında

49 - ) ridvan1903 isimli üye

Bende Sony MDR-EX08 kullanıcı oldum :D
    Yahya arkadaşıma gösterdiği ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim .. Böylesine müşteri ile ilgiliki bu hızla giderse elindeki bütün kulalıkları satacağına eminin...
    Öncelikle benim kulaklıktan beklentim bass kalitesinin kusursuz olmasıdır ve kulaklığı açtığım gibi ilk anda bass testter açtım ve kusursuz derin bass beynimde hissediyordum :D öylesine derinki bass bitmiyor uzuyordu ...Pc dinledim ve ses kartım Audigy 2 ZS ses katı kullanıyorum etksi bir haylı büyük olduğu kesin ... Z5500 kullanıyorum ve bu kulaklık Z5500 ün subwoofer a kafayı dayamış gibi yapıyor adamı :D...
    DTS ve Dolby Digital film test ettim ve arkapılan sesleri olsun konuşmalar olsun beni bir sefer daha şaşırttı resmen kulağımın içinde z5500 ün center'i vardı:D ve mid lerin başarı ile silah sesleri süper diyebileceğim kalitedeydi, Trantformers dts filmdeki çöle düşen meteorların bass sesleri gerçekten aşırı derindi ... Kulaklığın ine bildiği bas frekansı çok etkileyici ..
    Kulaklık tabiki sadece bass ile olmaz tız ler mid ler gerçekten çok çok güzel. cx500 orjinali dinlemiş biri olarak sony gerçekten f/p kralı diye bilirim ...
    Yakın zamanda kulaklık ile Digital Xbox 360 oyun sesleri hakkındada yazarım ...
    Bu kalitede bu fiyata orjinal bir ürün aldığıma gerçekten sevindim ... 40 ytl ye az daha açma bir kulaklık alıyordum taki EASTWOOD1981 mesaj atana kadar.

50 - ) runawaylp isimli üye

öncelikle yahya güvercin bey"e çok teşekkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oldu...müzik delisi biri olduğumdan bu kulaklığa pek sıcak bakmadım çünkü 100db di... daha önce cx400 kullandım 113db orjinalmiydi bilmiyorum ama çok yüksek ses veriyordu...yahya bey le konuştuk ve bu kulaklığın iyi olduğunu söyledi...diğer yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim çünkü doğru yorum yapmışlar...

kulaklık için şunu söyleyeyim bas konusunda harika orjinalmi bilmiyorum ama çok iyi ses veriyor.. 110db olmasına rağmen 113db cx400 den eksiği yok fazlası ses kalitesi...kulakiçi kulaklıklar bir süre sonra kulaktan düşüyor, ama bu kulaklık kafayı nekadar sallasanda banamısın demiyo...rock müzik dinleyenlere bu yüzden şiddetle tavsiye ediyorum..:) teşekkürler...

51 - ) megaturk isimli üye

Kulaklık herşeyden önce vereceğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor ve piyasada ki eş değer kulaklıklara göre ( CX300 vs ) daha ucuz. Bass lar özellikle harika. Ayrıca daha önce CX300 kullanmış biri olarak bu kulaklıktaki izolasyon daha iyi. Dış ses neredeyse sıfır. İyi satıcı, güzel ürün.

58 - ) alykayhan isimli üye

Kulaklığı incelemeden önce satıcıya yani yahya beye bir yorum yapayım;

10/10 bir satıcı kesinlikle bir şüpheniz olmasın içiniz rahat olsun.
    Kulaklığa gelince önce Florida-Rightraund,sonra Umut kaya-Mevsimler geçerken,50cent-Hustlers ambition..
    Olsa bir de senfoni dinleyecektim ama bulamadım.Ben cx300 kullanıcı olduğum için onunla karşılaştıracağım;
    Kesinlikle çok daha rahat ve izole bir kulaklık.Basslar çok iyi,diğerleri de basslar arasında kaybolmuyor.
    Cx300 mü Bu kulaklık mı diye sorarsanız,Bunu tercih ederim.Herşey için yahya bey'e teşekkürler.

60 - ) semih_efendi isimli üye

ürünü kargocudan çıkar çıkmaz taktım creative'in zen stone ve zen V kullanıyorum tiz'ler ve baslar sıktırmayan kastırmayın çok güzel bir ayarda midler ise ortalama denilebilir.bu kulaklık ep-630 ile cx-300 ayarında sayılır.gittikçe açılıyor gibi yolda heralde midler az biraz doğrultucak 24 saatlik kullanımdan sonra.satıcı oldukça ilgili profesyonel bir şekilde bu işle uğraşıyor

99 - ) [KARA_KARTAL] isimli üye

Öncelikle Yahya abiye teşekkürlerimi sunuyorum böyle hizmet verdiği için kulaklığa gelicek olursak eynı denildiği gibi geldi zaten söylememede gerek yoktur ben 5800XM kullanıcısıyım gerçekten güzel ses veriyor kulaklık ilk taktığımda zaten beni basslar yeterince tatmin etti aradığım kulaklık buydu dedim yaklaşık 10 gün kadar CX300 kullanmış birisi olarak :) Tekrar Yahya abiye teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

şu kulaklık da güzel duruyo. ne dersiniz ben de bunu almayı düşünüyorum

ben aldım kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın ayrıca satıcı çok ilgili

• caglayan ve codalp nerelerdesınız sıze ulasamıyorum
  • bende bu arkadaştan aldım ex82 kesinlikle tavsiye ederim cx300 II ve cx 400II gibi kulaklıklar da kullandım ama ikiside birer hayalkırıklığıydı sesi çok boğuk ve tizlerde aşırı patlamalar var sennheiser cx serisine para saçacağıma ex82 yi 10 kere tercih ederim
  • teşekkürler erhanmehmet ve hitmachine16 arkadaslarım ,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykunsezer

Kısaca farklarını şöyle anlatayım,

cx200'de bass sesler daha yüksek çıkıyor. Tizler biraz daha arka planda fakat cx300'de ise bass sesler de tiz sesler de aynı seviyede olduğu için fazla rahatsız etmiyor kulağı..

Bass delisi biri cx-200 ü kullansın mı diyorsunuz?
    Müzikte benim aradığım tek şey Bass dır. Vurmalı Bass ları Titretmeli Vufır diyebileciğmiz Bass ları hepsini çok severim. CX-200 kullanıyorum.
    Telefonun Ekolayzır ayarını öyle bir ayarladım ki. Bass lar Şarkı Sesinin 2 katı fazla çıkıyor Full Bass dinliyorum Müzik sesi hiç umurumda değil benim
    Ben CX-200 den CX300 geçsem pişman olurum o zaman Bass ları daha az veriyorsa.

• 2 kulaklığı da kullanma şansım oldu. Bass seviyorsan kesinlikle cx-200 direk git ve al. Ama eğer tiz daha ön planda olsun, biraz daha dengeli olsun diyorsan cx-300. Ki bass seviyorum demissin o yuzden cx-200 II simdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilyonDolarlıkAdam -- 16 Ağustos 2011; 20:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilyonDolarlıkAdam

2 kulaklığı da kullanma şansım oldu. Bass seviyorsan kesinlikle cx-200 direk git ve al. Ama eğer tiz daha ön planda olsun, biraz daha dengeli olsun diyorsan cx-300. Ki bass seviyorum demissin o yuzden cx-200 II simdiden hayırlı olsun.

Ben cx-200 kullanıyorum zaten iyiki cx-300 almamışım diyorum. Şarkıdan benim aradığım şey sırf Bass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 16 Ağustos 2011; 21:18:41 >
  • cx-300
  • Adam şimdiye yeni kulaklık arıyordur. Konu tarihine bakın (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: MilyonDolarlıkAdam

2 kulaklığı da kullanma şansım oldu. Bass seviyorsan kesinlikle cx-200 direk git ve al. Ama eğer tiz daha ön planda olsun, biraz daha dengeli olsun diyorsan cx-300. Ki bass seviyorum demissin o yuzden cx-200 II simdiden hayırlı olsun.

Ben cx-200 kullanıyorum zaten iyiki cx-300 almamışım diyorum. Şarkıdan benim aradığım şey sırf Bass

aynen öyle herkesin zevki farklı. üst model diye atlamak yerine araştırmak lazım arkadaşın yaptığı gibi. bir üst model olarak monster beats ibeats düşünülebilir fakat kulaklık üzerindeki tuşlar fazla dayanıklı degil. ayrıca tabii ki en iyisi sennheiser hd 25-ii yapılmıs en iyi kulaklıklardan biridir, özellikle kulaklık anfisiyle müziği yaşatıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.