arkadaşlar bna bikaç seni seviyorum deme yöntemi söylermisiniz
attila ilhan dan alıntı;
aysel git başımdan seni seviyorum
quote:
Orjinalden alıntı: __bluefire__
arkadaşlar bna bikaç seni seviyorum deme yöntemi söylermisiniz
Yöntemi mi olurmuş gözlerine bakarsın ve tüm kalbinle söylersin
-insanlar birbirlerini sevmeli tokacan, anlamıyorum bu insanları -evet haklısın angutcan. -mesela ben seni seviyorum, hemde seni çok seviyorum.. -angutsun biliyosun dimiiii
ıch möchte çiğ köftee yanaklarında das gamze tanışırsan i heisse tanışmazsan şayzee.seni borak abimize yönlendiriyorum
''gülü sevdim dikeni battı , seni sevdim gtün kalktı '' denilebilir yerine göre
Ben ateşli bir sarılmadan sonra hafif dudağının yanakla birleştiği kısma doğru eğilerek söylemiştim. Aaah ah kim derdiki ayrılık olacak anasını satayim emi. İyi ki varsın wow. FTW !
quote:
Orjinalden alıntı: Iron Maiden
Önce seni de. Sonra seviyorum de. Muhtemelen olur
çok açıklayıcı
Sen...Sen...
Sen ben'sin artık...
makaradan ziyade gerçek bi örnek veriyim. kısayla uzun arası bi arkadaşlık döneminden sonra kızla buluşup çok sakin bi yere götürdüm (bandırma sahili, saat 23 civarı) gerekli romantikliği yaptıktan sonra montun içinden gülü çıkartıp seni seviyorum dedim. bunun ömrü 1 aymış. bak 1 ay garantisini veriyorum gerisi sana kalmış.
direk seni seviyorum de kız olumsuz yaklasırsa sakaydı zaten arkla iddaya girdik flan dersin :D
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
ıch möchte çiğ köftee yanaklarında das gamze tanışırsan i heisse tanışmazsan şayzee.seni borak abimize yönlendiriyorum
-Aşkım... -Efendim aşkım... -SEVEN_BİLİR_VE_ÖLÜR biliyorsun değil mi? -o_0
yumruğunla söyle
muroyives ines de biraz düşünsün daha şekil olur
deli diyorlar bana, desinler deişemem...nie sence die sor?
Ben seni sevdim Sen de beni seveceksin Eğer annene söylersen Seni döverim
arkadaşın biri ilkokulda söylemiş bunu bi kıza
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme