Şimdi Ara

Seneye Yine Aynı Sorular Mı Çıkacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorular televizyonda yayınlanacak mı bugün ? Seneye yine bu sorular mı çıkacak ?

• evet, aynıları çıkacak.
  • Beyin bedava ya bedava, niye para vereyimki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obitel55

evet, aynıları çıkacak.

Yarın gazetede falan da açıklanmaz o zaman.
  • sınav sistemi değişmez se 3-4 sene sonra benzerlerini soracaklarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: walker123

Beyin bedava ya bedava, niye para vereyimki

Anlamadım ne demek istediğini ?
  • 32 soru değişecek gerisi aynı kalacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

32 soru değişecek gerisi aynı kalacak.

Her bölümden 8i aynı 32si değişik olacak yani ? Ne fark eder ki hepsi değişsin o zaman.
  • sence böyle birşey olabilir mi? ben 10. sınıfım sınava giren birkaç tanıdıgım bana anlatsın ben 2 sene sonra full çekeyim o zaman
  • Evet değişmeyecek zaten herkes seneye Boğaziçi falan yazacak en düşük puan 400 olur diyorlar mühendislik okuyan abim bıraktı seneye tekrar hazırlanacak aynı sorulardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merve38

quote:

Her bölümden 8i aynı 32si değişik olacak yani ? Ne fark eder ki hepsi değişsin o zaman.

Evet öyle olacak. Her sene farklı soruları yayınlayacaklar ve yine 32 soru değişmiş olacak. 5 yıl sonra filan da bütün sorular tamamen farklı olmuş olacak. Yalana gel.
  • En az 3-4 sene geçmesi lazım açıklanmayan soruların tekrar sorulması için.Ali Demir söylemişti röportajda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

sence böyle birşey olabilir mi? ben 10. sınıfım sınava giren birkaç tanıdıgım bana anlatsın ben 2 sene sonra full çekeyim o zaman

Ben düşünmedim böyle bir şeyi herkes seneye de sormak için yayınlanmayacak dediler var mı böyle bir şey diye açtım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlgxxx

Evet değişmeyecek zaten herkes seneye Boğaziçi falan yazacak en düşük puan 400 olur diyorlar mühendislik okuyan abim bıraktı seneye tekrar hazırlanacak aynı sorulardan

Dalga geçmene gerek yok.
  • quote:

quote:

Evet değişmeyecek zaten herkes seneye Boğaziçi falan yazacak en düşük puan 400 olur diyorlar mühendislik okuyan abim bıraktı seneye tekrar hazırlanacak aynı sorulardan

Dalga geçmene gerek yok.

Arkadaşım biraz içinden felsefe yapar mısın ? Sence böyle bir durum olabilir mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet öyle olacak. Her sene farklı soruları yayınlayacaklar ve yine 32 soru değişmiş olacak. 5 yıl sonra filan da bütün sorular tamamen farklı olmuş olacak. Yalana gel.

Çok saçma bence. Off ya seneye sistem değişmesin başka bir şey istemiyorum. Bu saçma soruları bir daha sormasınlar zaten iyi olur herkes için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

En az 3-4 sene geçmesi lazım açıklanmayan soruların tekrar sorulması için.Ali Demir söylemişti röportajda.

Hadi yine iyisin kloroflorokarbon çıktı ama cevap o değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

En az 3-4 sene geçmesi lazım açıklanmayan soruların tekrar sorulması için.Ali Demir söylemişti röportajda.

Anladım sağol. Tekrar sormasınlar zaten bir kaç yıl. O coğrafya neydi öyle.
  • quote:

quote:

quote:

Dalga geçmene gerek yok.

Arkadaşım biraz içinden felsefe yapar mısın ? Sence böyle bir durum olabilir mi ?

Tamam anladık. Bana da saçma geldiği için var mı böyle bir şey diye sorduk alaya alıyorsunuz hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

sınav sistemi değişmez se 3-4 sene sonra benzerlerini soracaklarmış

İnşallah değişmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.