Şimdi Ara

Seneye sınava gireceğim tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 11'im seneye sınava gireceğim tavsiyeleriniz, keşke şöyle yapsaydım dediğiniz şeyler nelerdir? (Hakkımda: Lise ortalamam tahminen 70 civarı gelecek çok ağırlık vermemiştim derslere, seneye temel liseye gideceğim kayıt oldum, ygs çalışmaya başladım fem simetri mat. 1. kitabı bitirdim 2.sinin ortasındayım, hedefim yaklaşık 25 bin)

• Öyle yavas yavas calisinca 25 bin hayali 80bin olarak geliyor(ygs)
    Calisacaksan adam gibi calis yada calisma en azindan uzulme benim
    gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

Öyle yavas yavas calisinca 25 bin hayali 80bin olarak geliyor(ygs)
    Calisacaksan adam gibi calis yada calisma en azindan uzulme benim
    gibi.

Yavaş yavaş derken çok mu geç başlamışım, yazın baya bir çalışmayı düşünüyorum.
  • Yazın ygs diye bir şey bırakma zaten aşırı boş vakit olduğundan rahatlıkla bitirebilirsin eylül ekim gibi ygs deneme + lys konu diye ilerlersin bunu yapmazsan ilerde garanti sıkıntıya gireceksin buna emin olabilirsin
  • 70 ort var yani temel yok yazin ve okul zamani inek gibi calismazsan zor 25bin

• Hocam şunu söyliyim sakın pişman olma ona göre hareket et

• Keske ygs ye salak gibi agirlik verecegime lys calissaydim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygs kumar gibi arkadasim hem bunaltici hem calissanda cok fazla etkilemiyoe bu yuzden okulun acilana kadar ygsyi bitir bence okul acilinca deneme cozup yapamadigib yerleri tekrar gecersin okulla birlikte lys kasmaya basla ygsye kadarda 2 3 konu birak lys adina ygsden 1 ay once lysyi kes ygsye full odak aban bazicümlelerinm düşük olmuş olabilir sen birlestir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

70 ort var yani temel yok yazin ve okul zamani inek gibi calismazsan zor 25bin

70 ortalama kötü değil ki konuların çoğuna hkim olduğunuda belirtebilir.

Unutma ki edebiyat gibi gereksiz derslerde var o ortalamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScienceIsScience

Ygs kumar gibi arkadasim hem bunaltici hem calissanda cok fazla etkilemiyoe bu yuzden okulun acilana kadar ygsyi bitir bence okul acilinca deneme cozup yapamadigib yerleri tekrar gecersin okulla birlikte lys kasmaya basla ygsye kadarda 2 3 konu birak lys adina ygsden 1 ay once lysyi kes ygsye full odak aban bazicümlelerinm düşük olmuş olabilir sen birlestir :D

Planım böyle şuanlık. Ya ortalamamın 70 olması 9. sınıftaki sbs sonrası rahatlık yüzünden öyle ve belki seneye temel lisede kolay yapılırsa sınavlar beklediğimden yani 70ten yukarı gelebilir lise sonu ortalamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproing -- 30 Nisan 2015; 21:14:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.