Şimdi Ara

Seneye kalanlar sorularınızı nasıl çözdüreceksiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar seneye dershaneler yok. Mezunlar için fem yurda yerleştirip öyle dershaneye alacakmış. Ve fiyati baya fazla. Seneye kalıp dershaneye gitmeyenler sorularınızı nasıl çözdüreceksiniz? Dershane zaman kaybı aslında ama durumunu görmen açısından iyiydi. Hukuk için seneye kalabilirim. Siz ne düşünüyorsunuz? Dershaneye gitmeden hukuk gibi bölümler kazanan tanıdıklariniz var mı ? Forumda biri varmış galiba galatasaray hukuk kazanmış dershanesiz. Örnek istiyorum lütfen Hala zaman var çalış demeyin durum çok kötü şimdiden adam akıllı çalışacağım zaten. Bu yıl zor. Dershane olmadan sıkılmadan 1 yıl çalışmakla hukuk olur değil mi? Sıkılma durumu olur mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dersane olmamasi iyi bir sey bence basari duser simdi seneye.

Seneye mi girsek lan

• Düzenli çalışırsan rahat olur hukuk

• quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

Dersane olmamasi iyi bir sey bence basari duser simdi seneye.

Seneye mi girsek lan

seneye puanlar acayip düşecek, mantıklı yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye puanlar duser dershane olmadigi icin evde ders videolari + simetri kitaplari ile cerrahpasa gibi ucuk yerler bile olur yapamadigin sorulari facebook gruplari var herkes can atiyo sorulari cozmek icin ordan ogrenebilir ve artik tum soru banklari yaninda cozum dvdsi veriyo :)

• Dershane kapanabilir ama Bürolar ve belkide etüd merkezleri falan kapanmasını yani dershane olmasada onun ayarına yakın şeyler bulunur. Puanlarda o kadar düşmez tıp 400 olmaz gene olsa olsa 400 ham + okul puanı falan olur

• yazik ya parasi olmayan ne yapacak hic dusunmuyorlar dersaneler yine iyiydi kotu durumlular icin.. internette bayagi soru cozdurme sitesi acilir vs ozel dersler banko dolar pek sıkıntı olmaz aslinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dershanelerin olmaması puanları etkiler mi ki ? :)

• İnşallah ya :) Olmaz diye korkuyorum seneye kadar zaman var inşallah olur bu sefer :)

• Face de grupların olduğunu bilmiyordum kullanamadığım için. Seneye kalacağım belli öyle bir şeylerle hallederiz artık anlamadığımız yerleri :)

• seneye kalanlara bir mezun olarak diyebilirim.sıkıntıdan delireceksiniz.dershane olmadığı günlerde aşırı sıkılıyorum şuan ben

• zaten dershaneye gitmediğim için sorun olmaz

EDİT//
    Hedefi olan bir insan sıkılmaz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 15 Ocak 2015; 23:18:19 >
  • Aynen öyle zenginler okusun fakirler ölsün. Bu adamlarda bu zihniyet var. Şu sınavında suyu çıkmadan bir kazansaydık ya :( Bunlar seneye sınava da el atarlarsa hiç sasirmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukhukukhukuk

Aynen öyle zenginler okusun fakirler ölsün. Bu adamlarda bu zihniyet var. Şu sınavında suyu çıkmadan bir kazansaydık ya :( Bunlar seneye sınava da el atarlarsa hiç sasirmam.

hocam senin bu sene ilk sınava girişin mi ?
  • Kakata K kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben şimdi de deliriyorum. Seneye halimi düşünemiyorum ama herşey hukuk için :)

• oksygen kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bencede hedefi olan sabreder :) Nasıl verimli geçiyor mu günlerin ? Dershane olmadan da oluyor demi ? Seneye kalmayı düşünüyor musun ki ?

• quote:

Aynen öyle bencede hedefi olan sabreder :) Nasıl verimli geçiyor mu günlerin ? Dershane olmadan da oluyor demi ? Seneye kalmayı düşünüyor musun ki ?

hocam eşit ağırlıktan sayısala hazırlandığım için bu sene kazanamam gibi duruyor,seneye 3. defa girmiş olacağım,belki kısmet kazanırım,ben yine de çalışmaya devam ediyorum.
    Her gün tam verimli olmuyor,tabi ki robot değilim,bu gün halsizdim mesela pek çalışamadım,genelde 8 saat çalışıyorum
    Dershaneye şimdiye kadar hiç gerek duymadım açıkçası,yokluğunu hiç hissetmedim hocam,soruları zaten buraya soruyorum arkadaşlar sağ olsun yardım ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 15 Ocak 2015; 23:25:17 >
    Hayır :) Bu yıl 3.girişim ama sıfırım 50 net bile yapamıyorum. 2 yıldır çalışamadım sağlık sorunlarım vardı bu yıl da ne yapacağımı şaşırdım bir anda bitti herşey. Toparlayamadım. Seneye 4. Olacak ama napayım bu saatten sonra işletme iktisata gitsem geri bırakırım yapamam sevmediğim bölümde. Sonu iyi olacaksa bu sıkıntılar hiç sorun değil bence.

• quote:

Hayır :) Bu yıl 3.girişim ama sıfırım 50 net bile yapamıyorum. 2 yıldır çalışamadım sağlık sorunlarım vardı bu yıl da ne yapacağımı şaşırdım bir anda bitti herşey. Toparlayamadım. Seneye 4. Olacak ama napayım bu saatten sonra işletme iktisata gitsem geri bırakırım yapamam sevmediğim bölümde. Sonu iyi olacaksa bu sıkıntılar hiç sorun değil bence.

Hocam seninle ruh ikizi gibiyiz,özelden konuşalım istiyorsan :)
    Aynen öyle zaman kaybı ya. Bir günde bir konu bitiyor dershanede ama hiç verimli olmuyor benim gibi kötü olanlar için. Disiplin sağlanırsa evde kütüphanede çalışmak daha mantikli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.