Şimdi Ara

Seneye Kaç Net ile Başladınız Şu an ne durumdasınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aslında bu konuyu hem ümitsizliğe kapılanları hem de 2021 yılında sınava girecek arkadaşlara bazı örnekler teşkil etmesi için açtım.
    Ütopik artışlar yaşayan arkadaşlar isterlerse mesajlarında farklı olarak neyi yaptıklarını bulundurabilirler.
    Ben tyt kısmına 58 net ile başladım şu an 87 ile 95 arasında gidip geliyor.(Branş denemelerine yükleniyorum şu an en son bu haldeydi)
    Ayt kısmına da muhtemelen o an girsem 14 15 falan yapardım su an 65 yukarısı geliyordur (eski sisteme göre 345 kurumsalı çözdüğümde 63 mü ne gelmişti şu an epey bir eksik kapattığım için 65 yukarısıdır diye düşünüyorum)

Edit:Pm sayısı arttığı için ben de yazayım.Benim matematik kısmım yazın iyiydi.11.sınıfta kaf 345 karekok çözmüştüm ve evet direkt bunlarla başlamıştım.Zorladi ama yapacak bir şey yok.11 sonunda 0 dan 25 26 nete kadar gelmişti zaten Ağustos ayında da o ilk denemede 25 mat 23 tr 11 sosyal olması lazım.Mat kısmım iyiydi yani ondan bu kadar hızlı arttı şu an ortalama 30-33 tyt mat 32-35arası tr 15-20 arası sosyal ve 10-15arasi fen geliyor. Tyt mat daha da artabilirdi belki ama ayt matim cidden lesti 1.5 ay fonksiyonu anlamaya ugrastim siz hesap edin yani.Fonk anlayınca her şey takır takır gelmeye başladı zaten şu an ayt matta yeni sistemde muhtemelen 34-40 arası bir netim vardır (denemeleri bekliyorum) Valla ben öyle ütopik bir çalışma yapmadım yani anlamadığım soruları birine anlatır gibi yazıyordum ayt matta o geliştirdi birde geogebra nin çok ekmeğini yedim.Mantiğa dayalı öğrenince artti yani.Sozel kısmını da birine anlatır gibi anlattım konu sonrası ve 1 sb yetti yani arada açıp tekrar ediyorum iste avasım vs nedir mesela bunları unutmamak onemli.Umarim işinize yarar da ben de öyle çok ütopik bir durumda değilim.Kopek gibi çalıştım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 21 Nisan 2020; 16:38:59 >

• Meslek lisesine gittiğim falan yok 480 puanın üstünde bir okuldayım dershanede en iyi sınıftayım 9–10da çok çalışmasam da derslerle ilgili sayılırdım ve ilk netim 58di. Siz insanlara hayal satmaya devam edin böyle. Kimse 9-10-11de oyun oynayarak 70le başlayamaz ama sen böyle insanları aşağılayarak çok yol katetmezsiniz
  • hocam 58 eylul ayindaki baslangic mi yoksa yazin calismaya baslamadan onceki mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscolt1

hocam 58 eylul ayindaki baslangic mi yoksa yazin calismaya baslamadan onceki mi
    Yaz ortası hocam Ağustos'un 13 ü mü neydi
  • ağustosta tytde 48 net yapmıştım şu an max 98 geldi tyt 85-95 arası değişiyor.

ben 12.sınıfım ve 3 sene boyunca gerçekten takıldım sadece.
    gerçekten isterseniz oluyor arkadaşlar
  • ilk mezun senem sınavda 60a 10 yaptım yani seneye böyle başladım şu an ise 70e 20 yapıyorum.

geçen 7 ayda ne mi yaptım :)
  • sınavda 75e 44 yaptım

bu sene tyt ortalamam 90-95
    aytde 60-65
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Sadece bu kadar mı arttırabildin buna da artış denirse gerçi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞU ANDA NE YAPIYORSUNUZ ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt de 45-50 ile başladım şu an 55-60 aq
  • 40 ile başladım 90 civarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misugi Jun

Tyt de 45-50 ile başladım şu an 55-60 aq
    Bir tek TC kimliğim eksik aynısı benim aq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Aga millet 40-45 ile başlayıp 85-90 a çıkmış aq bizim niye böyle oldu? Şu an türkçe denemesinin analizini yapıyorum bitsin bir tane tyt denemesi atacam 75 den aşağı gelirse kalemin üstüne oturacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misugi Jun -- 21 Nisan 2020; 13:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misugi Jun

Aga millet 40-45 ile başlayıp 85-90 a çıkmış aq bizim niye böyle oldu? Şu an türkçe denemesinin analizini yapıyorum bitsin bir tane tyt denemesi atacam 75 den aşağı gelirse kalemin üstüne oturacam
    Harbi he kimi görsek 90 100 tyt 60 70 yat yapıyo

• 40 tyt ile başladım şu an 70-80 arası
    ayt 25 ile başladım bayadır girmiyorum

• Misugi Jun kullanıcısına yanıt
    yemin ediyorum ben .
  • Çıtır Para kullanıcısına yanıt
    s2 tuttuk
  • 11.sınıfta 80 net civarıydı. 12.sınıfın ilk denemesi 100 netti. şu anda 100 +7/-5 civarında geziyorum

11.sınıfta ilk ayt 25 . 12.sınıf başında 40-50 civarındaydı. şuan 60-70 sularında geziyorum.
  • Haziranda 70tyt, +40ayt (ne limit vardi ne turev, integral ne de diğerleri) ile başladım
    Özellikle bu ay ciddi manada gelistim galiba ayt mat ilk 10 soru harici genelde iyi (dikkatsizlikten kaçıyor) yeni sistem denemesi çözmedim ortalama 60 soruluk ayt de +50 geliyor tyt çok boşladım (coğrafya hariç tyt 0 diyebilirim) ama ayt mat çalıştıkça problemle birlikte o da gelişmiştir diye düşünüyorum

Özetle tyt nisan basi cozdum en son +85
    Ayt mat +25-30( kalkanlar hariç ciziyorum onları)
    Ayt fen fizik +9, kimya 10(genelde ful geliyor), biyoloji 7,8 (3, 5 yaptigimda oluyor kabusum )

• tyt tamamen aynı
    ayt daha düşük başladım 40 45 arası
  • Tyt ye 50 ile başladım 80 civarı ayt ye 40 ile başladım 55 civarı .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.