Şimdi Ara

Seneye Dershaneye Gidemiyecem Galiba Yardım edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 12.sınıfa geçtim şimdi dershaneye gidersem babamdan + olarak kitap paraları test paraları veya ihtiyaç parası isteyemeyecem ama dershaneye gitmezsem bunları bi şekilde temin ederim hemde rahat olurum maddi durumumuz iyi değil ben bu sene gittim ve pek yararını görmedim dershanenin bi şekilde internetten konuları anlarım ve çözümlü kitaplardan çalışırım bana yeterli gelir diye düşünüyorum sizin bana önerileriniz neler olur dershaneye kesinlikle gitmelimiyim ne yapmalıyım yardımlarınıza ihtiyacım var ve bana yaz için hangi kaynakları önerirsiniz sayısal öğrencisiyim .

• 1 Sene dershaneye gittiysen bence seneye gitmene gerek yok,neticede sistemi ögrendin artık ne nasıl işliyor vs.Odan varsa program yaparsın,dershaneye 8de kalkılıyor ise sende evde kalkar evde çalışırsın bence daha güzel olur.Yayın olarak bölümün ne ona göre önerelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Hocam Dershanenin konu olarak açığını rahat kapatırsın.Benim mezun dershanesine gitmemin tek sebebi soru sormak çünki bunu kendin yapamazsın.Konuyu çalıştın , soruların ve anlamadığın püf noktalar var bunu soraiblmen lazım.Hiç ders anlatmasınlar çok önemli değil

Çözümlü kitapları çözecem diyor. Bide etüt merkezleri var dersanenin yarı fiyatına belki daha da altına.
  • bende bu sene dershaneye gitmedim 12.sinifim mezun oldum bu sene ben esit agirlikciyim konu olarak sıkinti olmadi ama bilemedigin sorulari sormak mesele ornegin 10 soru cozemedigim oluyordu okuula gidiyordum duz liseydim kimse cozemiyordu sordugum sorulari dogru durust hocanin arkasindan gitsemm isi oluyordu her zaman firsat bulamiyordu ki cok suruyordu sorulari cozmesi birde integral turev var lise 4 mat konulari her zaman okuldaki dinleyisinle anlamayabilirsin ama bir dershaneye gitsen hocalari biraz da iyi olsa adama para veriyorsun basinda pasa pasa oturacak sana yarim saat ayirsa birazda iyiyse dedigim gibi o yarim saatte rahat rahat isteedigin kadar soru cozdursun ben bunu anladim bu sene Bu yuzden gitmedigime pismanim he bide deneme icin ama konu anlatim olarak hic degilim he fenciyi bilmem ama ea ve sozel e gerek yok pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş , dershanenin yaptığı şey kaynakları vermek ders anlatmak sınav yapıp bazı kontrollerde bulunmak Eğer sen; Ben kendi kaynağımı alır ders çalışır çözümlü soru vs denemeler yaparım diyorsan sorun olmaz Ama kontrol olmadığından dolayı bi rehavet olabilir DİKKAT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.