Şimdi Ara

Seneye daha iyi bir ceng'e yatay geçişim mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ege ceng'e yerleşeceğimi düşünüyorum ama insanın içinde olabilecek en iyisi olsun diye geçiyor. 15k sıralamayla daha iyi cenglere (mesela iyte) geçişim olabilir mi? Olacaksa nasıl bir ortalama hedeflemem gerekiyor?




  • @Clickmaster



    Öncelikle üniversiteye girip okulu değerlendirmeni tavsiye ederim. Arada çok büyük farklar olmadığı sürece okul değiştirmek akıl karı değil. İyte oldukça iyi bir okul ama barınmanın biraz daha zor olduğunu duydum egeye göre. Ben şahsen ege de ilk senende yüksek bir ortalamaya sahip olman durumunda çok kolay geçebileceğini düşünüyorum. Aradaki puan farkının az olması ihtimali arttırıyor. özetleyecek olursak ortalamanı iyi tutman durumunda ihtimallerin senden yana olduğunu söyleyebiliriz. Bende ege bilgisayar yazdım 17k dan ve yatay geçişleri araştırıyorum ama egeyi bırakmanın kolay olmayacağını söyleyen arkadaşlarım var. Hele bir girelim de sonra bakarız yatayına... Ama dediğin şeyin ihtimali az değil. Ortalamanı iyi tutmana bakar.

  • fe17 F kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Haklısın hocam oraya geçmiş ya da en azından orada okuyan birilerine danışacağım. Ege'de görüşürüz :)

  • alisablu3 A kullanıcısına yanıt

    15 binle egeye giremediğine göre muhtemelen hemen altına deü yazmışsındır ve şu an deüdesindir. Deü daha iyi dostum, deü cengten selamlar :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.