Şimdi Ara

Senetle OEM Parça Satan Yer(İSTANBUL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler imzama yazmış olduğum sistemi evde kredi kartı bulunmadığı için siparişi 2-3 aydır ertelemek zorunda kalıyorum. Eş dost akrabadan istedik bin türlü bahane ürettiler.
    İstanbul'da senet ile oem bileşen satan yer var mı.? Var ise nerede.?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar...

• öyle bir yer olduğunu hiç zannetmiyorum dostum.
  • Up
  • Son defa Upp
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

Son defa Upp

kardeş yerel bilgisayarcılar yapabilir.ama zor yani ben olsam sabreder para biriktirirdim
  • kredi cek,tefeci bul,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

Up

hocam şöyle bi çözüm önerebilirim gerçi muhtemelen düşünmüşsünüzdür ama yine de yazayım.. finansbank mesela tak diye kredi kartı çıkarıyor.. gidip taksitleriniz bittiği an iptal edeceğiniz bi kart çıkarın.. limiti 1000 lira bile olsa işinizi görür.. hiçbir gelir göstermeyen öğrenciye bile bikaç sene önce veriyorlardı kart.. her türlü alırsınız.. elinizde birikmişiniz varsa 1-2 parçayı nakit alıp gerisini karta bölersiniz.
  • Bilgisayar almak için borca girmeni tavsiye etmem. Ödeme zorluğu çekecek olursan, onu aldığına da pişman olursun sonra.
    Ayrıca, bunu aldıktan sonra imzana yaz bence sistemi.
    Bir de, para biriktirip peşin alacak olursan, normalden daha düşük fiyata alabilirsin. Vadeli alacak olursan, 7870 fiyatına 7850 almış gibi pahalı alacaksın; alacak yer bulsan bile yani.

Son olarak kendini teselli et diye yazıyorum: Core2duo E7700 işlemcili, DDR2 667 MHz 4 GB bellekli (eklenmiş haliyle ve daha da yükseltilemiyor), ATI 2600XT mobil VGA'lı, oyunları için hiçte uygun olmayan ve 30 FPS'yi bile akıcı olarak oynatmayan monitörü olan, içindeki parçaları notebook parçaları olan tümleşik kasa bilgisayarım var.
  • Hocam bizim evde kredi kartı kullanan yok ağızları bir kere yanmış eve sokmuyorlar daha.
    Para biriktirme işi hem zor hemde biraz sabır isteyen iş.
    Foruma bir sorayım dedim böyle senetle parça satan yer varsa gidip alayım diye ama oda zor gözüküyor
    quote:

bocekgrafik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovannii -- 12 Ekim 2012; 17:08:58 >
  • Nakit biriktirip kapıda ödemeyle almayı düşünün ya da vatandan direk gidip almayı.Senetle olur bu iş hele ki kredi falan değmez bir bilgisayar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.