Şimdi Ara

Senet hakkında önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu konuda pek bir bilgi sahibi olmadıgım için bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi almak istedim.şimdi benim bi arkadaşa borcum var onu odeyemedim biz senet yaptık senet ödeme tarihide geldi onda da odeyemedim.yanlız birşey var senete 2 imza atmadım yanlızca ve yanlızca tek imza attım bu geçerli olur mu?ikincisi avukata vermiş oda dün beni aradı kardeşim pztesiye kadar ode yoksa evini icraya verececez.iyi güzelde ev benim üzerime değil.babamın üzerine benim üzere tek bir igne bile yok.yanlızca calıstıgım işyerindeki maaşım var.benim olmayan eve haciz yollayabilir mi?yasal yaptırımlar nelerdir?aydınlatırsanız cok sevinirim.

• simdiden ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 17 Ekim 2009; 17:41:10 >
  • Sana ait olmayan hiç bişeye el koyamaz bildiğim kadarıyla...
  • Senin olmayan hiç bir şeyi alamaz, en fazla maşının 1/4 üne haciz koyabilir diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedo

Sana ait olmayan hiç bişeye el koyamaz bildiğim kadarıyla...

bende öyle düşünmüştüm sonuçta senet benim adıma en fazla yapabileceği mahkemeye verir maaşın %20 sine el koyabilir diye düşündüm.fakat yasal süreci ve yaptırımları tam olarak bilgili arkadaşlardan öğrenmek istedim.tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

Senin olmayan hiç bir şeyi alamaz, en fazla maşının 1/4 üne haciz koyabilir diye biliyorum.

benim cebi aradı dün avukat işte ben avukat orhan bilmem ne su su adres su baroya kayıtlıyım.pztesiye kadar size süre ödemezseniz icra işlemlerini başlatıcam masrafınız şu kadar olacak dedi.ama sizin dediğiniz gibi üzerime bırak malı iğne bile yok neye haciz kaldıracak:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ispark hakkında bir soru
    5 ay önce açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.