Şimdi Ara

senet arkası KURŞUN KALEM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

skoda Yeti aracımı dün teslim alacaktım alamadım. kaskocum 1400 tl full kasko fiyatı vermişti ona yaptırdım ama banka kredisi kullandığımı sormayı unutmuş ben de bilmiyordum kaskoya bankanın adı geçen bir cümle ilave ettirmediği için OĞUŞLAR OTOMOTİV ÜMRANİYE bana bankadan paralarını bu cümle olmadan alamadıklarını söyledi. bende hemen kaskocumu aradım. Yapıkredi kasko merkezi cumartesi açık olmadığı için 1 dakikalık bu işlemi pazartesi hemen yapıp bana düzeltilmiş kaskoyu mail atacağını söyledi. Ben de pazartesi mail geldiği gibi OĞUŞLAR OTOMOTİVE gönderirim dedim.

Fakat OĞUŞLAR OTOMOTİV ÜMRANİYE "SİZE GÜVENMİYORUZ KREDİ TUTARI 33 MİLYON İÇİN SENET YAPICAĞIZ" dediler.

Arabayı alıp geri dönmeyi planladığım için tamam ama arkasına "uygun nitelikte kasko yapılınca gecersizdir" diye not düşün imzalarım dedim. Senet bir geldi arkasında not var ama KURŞUN KALEMLE !!!!!

TÜKENMEZLE YAZARLARSA SENET KABUL OLMAZMIŞŞŞŞ.

Yapmayın etmeyin ilk defa senet görmüyorum daha öncede yaptım dememe rağmen ne muhasebeci bayanlar, ne satış temsilcisi ne de şeflerini ikna edemedim. İlk iş günü sabah erkenden bana gelecek bir maili onlara göndermem şüphesiyle bana 33000 tl arkası kurşun kalem senet imzalatmaya çalıştılar. Günüm, hevesim zehir oldu.

googleda araştırdım:
    yargıtay kararına göre kurşun kalemle yazma hayatın olağan akışına uygun değil deniliyor. .C. YARGITAY 11. HUKUK DAİRESİ Esas : 2003/121 Karar : 2003/5738 Tarih : 02.06.2003

• Sonuç ne oldu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.