Şimdi Ara

Şener'i Fener'e kaptırdık.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırı kalkmış hala türklere bakıyolar.

• Ben beğeniyordum Şener i, Gökhan Gönül den hiç bi eksisi yok bana göre. Daha iyi bi isim alınacaksa üzülmem Şener i kaçrıdığımız için.
  • FATAL1TY` kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

16 Yıldır (23 Eylül 1999`dan beri) takımda nasıl kaldığı anlaşılamayan Sabri SARIOĞLU`na, oynamadığı halde Emmanuel EBOUÉ`ye, Salih DURSUN`a, Veysel SARI`ya ve Tarık ÇAMDAL`a verilen paralara ACIMAYAN GalataSaray yönetimi ve bazı taraftar kitlesi; "Dani"el ALVES, Ignazio ABATE, "Maxi"miliano PEREIRA, Glen JOHNSON + Şener ÖZBAYRAKLI gibi sağ bek problemini kökünden çözecek isimlere harcanacak paraya ACIYOR(!?)

1 - 30 Haziran tarihleri arası 5.000.000 TL`yi (1.700.000 €) yatıran Şener`i alıyor.31 yaşındaki Sabri gibi bir adama verilecek parayı 25 yaşındaki Şener`e verelim daha iyi.Şener, Tarık`tan da iyidir Sabri`den de.Zaten asıl hedefimiz Tarık`tan önce Şener`di ama ne yazık ki olmadı... Tarık Çamdal`dan öncelikliydi Şener Özbayraklı`nın transferi ama BursaSpor o zaman vermeyince gidip Tarık`ı aldık unutulmasın.

"Dani"el ALVES, "Maxi"miliano PEREIRA KAÇTI. Kaldı Glen JOHNSON + Şener ÖZBAYRAKLI. GalataSaray da bastırıyormuş Şener ÖZBAYRAKLI için bakalım daha kesinleşen birşey yok sanırım. Resmi duyuruları beklemek lazım.

• Yahu 14 tane yerli adam lazım. Alıştıtınız tabii yıllardır klübün kanını emen yekta, eray, sabri, aydın gibi isimlere adam beğenmiyorsunuz. Türkiye kupasında kimi oynatacaksın arkadaş. Sabri müstehak size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Yahu 14 tane yerli adam lazım. Alıştıtınız tabii yıllardır klübün kanını emen yekta, eray, sabri, aydın gibi isimlere adam beğenmiyorsunuz. Türkiye kupasında kimi oynatacaksın arkadaş. Sabri müstehak size.

Ne Türkiye kupası ya çıkarsinlar altyapıdan bi kaç oyuncu oynasın türkiye kupa bi ise yaramaz iki senedir alıyoruz zaten.

• yabancı sınırı olsa bile gereksiz transfer olurdu.. Altyapıdan adam çıkar oynat daha iyi.. Böyle senede bir top oynayan adamlara para yatırma.. Benim gözümde hepsi çöp bu oyuncuların. Şekil a vesyel, tarık, sabri vs. vs. bu da onlardan biri...
  • şeneri niye almışız yok artık futbolla uzaktan yakından alakası kalmamış mehmet topuz oynuyordu gökhana bir şey olunca. 5 milyon TL yaklaşık 1.8 milyon euro gibi bir para ediyor bu paraya yabancı sağ bek alamazsın, alırsan ne çıkar belli değil. şenerin ne olduğu belli.
  • ülkenin futbol bilgi ve kültür seviyesinin düzeyini gösterir nitelikte bi konu. yorumlara kahkaha attım.
  • Galatasaray'a çok faydalı olabilecek bir isimdi ki ihtiyaç da olan bir mevki. Fakat bence kendi kariyeri açısından kötü bir tercih aynı zamanda. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ü kesme ihtimali çok düşük. Fener'de yedek olacağına Galatasaray'da 11'in vazgeçilmezlerinden olabilirdi. Umarım orada da harcanım iki sezon sonra orta sıradaki anadolu kulüplerinde görmeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.