Şimdi Ara

Sene 97, mercedes 300 E incelemem:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, belki bizim durumumuzda olan forumdaşlar vardır. Yani bir dönem gurbet macerası yaşayanlar...92-97 yılları arasında Almanya'da kaldık ve hatırladığım kadarıyla bir aynası olmayan Opel Ascona, Mazda 323, VW Caravelle Turbo Diesel ve Mercedes 300E araçlarımız oldu. Resimlerde gördüğünüz Mercedes ile Türkiye'ye kesin dönüş yaptık. Babam geldikten 2 yıl sonra Ankara yollarında(Polatlı), dümdüz yolda hemde uyuduğu için yolun dışına çıkıp dağ bayır tırmanıp taklalar atarak tekrar dümdüz olarak yolda durmayı başarmış. Şükür ki böyle büyük bir kazadan babam yara almadan kurtuldu. Arabanın kazalı resimleri de vardı. Bulursam buraya eklerim. Tabi şu an ben 27 yaşındayım. O zamanlardan aklımda kalanlar, aracın airbaglerinin çok yavaş açıldığı idi. Açılan da sürücü tarafındaki imiş. Araba pert idi ama sıfırdan yapıldı biraz daha bindikten sonra sattık, parasını alamadık, kendini mafya sananların eline düştü. Aracın peşinden Kütahya'dan İstanbul'a gittik ve polisin yardımıyla aracı geri aldık. Sonra satıldı zaten. Babama şimdi sorduğumda arabanın yol sesini hiç almadığını, müthiş güçlü olduğunu anlatır. Bir de gemi gibi oluşunu:) Çocukluğumun arabası diyorum ona çünkü çok hava atardım Türkiye'ye geldiğimdeŞimdi hala bakarım sahibinden'e 300E için. Aynı kombinasyon yok tabi. Bizim aracımız manuel idi. Babam bir de şunu derdi. O zaman Almanlar dahi bakarmış bu arabaya bindiğimizde. Pek piyasada yokmuş. Aklıma gelenler bunlar. Okuyanlara teşekkürler. Bir anı okudunuz

Sene 97, mercedes 300 E incelemem:) Sene 97, mercedes 300 E incelemem:) Sene 97, mercedes 300 E incelemem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 12 Nisan 2014; 18:00:30 >

• Guzel paylasim.Zamanin kral arabasi.Alamancilar gelirdi Türkiyeye bh arabalarla şimdi ele ayağa düştü bu arabalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz de 90-96 arasında almanya'da kaldık. lüdenscheid'da NRW

mercedese hiç bir zaman binemedik maalesef. annem babam fabrika işçisiydi.

orjinal fransız renault 11'imiz vardı. tam otomatik vites, içi-dışı bejdi ve uzaktan kumandalı merkezi kilidi vardı (86 model bi arabada olmayan özellikler)

bir tanıdığımızda merso 190E vardı şampanya rengi. çok havalıydı

ha bir de beyaz lancia delta'mız vardı bir ara. ne kaçardı hiç unutmam, 240 ibre vardı

türkiyeye kesin dönüşte iki adet alman posta teşkilatından çıkma sarı mercedes 508D minibüsle döndük (bugunkü vario ayarında pek (mini)büs değil yani ) ha bir de o renault 11 'i getirmiştik. türkiyeye gelir gelmez 1-2 ay içinde arabaya hırsız girdi ve yağmurlu bir gece olduğu için güzelim bej koltuklar ayakkabı çamur izi olmuştu

hayaller hayaller...

daha bir çok anım vardır almanyadan

• Evet ne anılar var. Benim babam öğretmen olarak 5 sene görevli olarak gitti. Bizi de götürdü tabii. Sağolsun sayesinde dil öğrendik geleceğimizi kurduk. Bu arabalar da anılarda kaldı
  • 96-99 senesinde bendede 88 model 300 E vardı. aracı kıbrısta okurken kullandım ve Türkiyeye getirdim. benim araçta düz vitesti. aracın tol tutuşu çekişi çok iyidi. araç 5 ileri vitesti . 2. vites 120 km. 3. viteste 180 km. sürata ulaşırdı. hiç unutmam bolu gişelerden ankaraya 45 dakikada gelmiştim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 12 Nisan 2014; 23:14:37 >
  • yıldızınız parlak olsun arkadaşlar
  • Süper yazmışsınız çok keyifle okudum. İçten, samimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1997 MERCEDES E 200 aldım...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay zamanında dedemde cok gelmiş bunla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.