Şimdi Ara

Sendit Postaya vermiş Wotlk i (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
0
Favori
6.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Thehut ile gectigim bağlantıda bana ulaşım süresinin dolduğunu ve dün ulaşmış gerektiğini söylediler ve doğal olarak paket yine gelmedi. En son attığım mailde "Bana bak!" ın yazdığı mesajdan alıntı yaparak cumaya kadar ulaşmazsa yaklaşık 10-15gün gecikeceğini zaten yeterince beklediğimi Royal Mail ile falan değil ups ile artık göndermeleri gerektiğini yazdım. Ve yine sanırım otomatik bir cevap geldi, incelemelerinde IT error oldugunu ve 13ünde verilen siparişin ayın 27sinde (göründüğü gibi tam 14gün sonra yani ben onlara mail attığım gün) çıktığını söylediler. Tek bir fark vardı mailde o da ulaşım süresini 3-5gün olarak yazmalarıydı. Sanırım o da artık burada bayrama denk geleceğini hesap edip biz yolladık artık gecikme olursa oda sizin sorununuz demeye getirecekler. Ve son olarak verdikleri tarih 18 Aralık, yani eğer 18 aralıkta elime ulaşırsa 33-35gün olacak. benim tahminim 18 aralıkta da paket ulaşmış olmayacak ve hala gönderip göndermediklerinden emin değilim. Yani şunu anladım ben ayın 18inde mesaj atsam adamlara dönüp bana yine bir hata oldugönderemedik şimdi gönderiyoruz diyecek kadar basit bir mevzu bu. Yani müşteri memnuniyeti bu mudur ? Belki kimileri diyecek zaten gönderim süreleri dolmamış daha bunu söylemek için erken ama aradaki problem ulaşım sorunu değil. Bu tamamiyle farklı bir konu ve ben şu an son derece memnuniyetsizim bu konudan ve bu konuyu yabancı platformlarada taşımak istiyorum. Tekrar söylüyorum konu geç ulaşması değil sadece yaklaşık 20gün sonra sadece "I am sorry that you have not received your order." demeleri muthiş derecede dalgaya alındığı hissine bırakıyor insanı. Kesinlikle uzak durun sendit, thehut ve diger yan kuruluşlarından.

• Aslinda sendite karsi bi boykot duzenlese wow sewerler iyi olur :)
    Acicaksin dandik bi site.Duzenliceksin anketi.Wowun binlerce forum sitesi war dolasip birakicaksin linkleri.
    toplican binlerce imza.Sonrada adamlara duyurcan.Akillanirlar belki...
    Dunya artik eskisi gibi at hirsizlarinin cirit attigi bi yer degil..Sadece onderlik edecek birisi lazim o kadar...
    Bugun tw lerde internette goruyoruz.Birisi begenmedigi bisey oldumu hemen aciyor bi site.Topluyor binlerce imza sesini bi sekilde duyurmayi basariyor..
    Darisi sizin basiniza...

www.northcotecomputers.com.au
  • bunları üzülerek yazıyorum:

ben de yaklasık 2 ay once pre-order yaptım. herkes gibi 8inde ve 11inde "postanız yolda" msg ini aldım. ama sonra attıgım mailin cevabında ogrendim ki daha yola yeni cıkmıs. bu olayı, ellerinde stok olmadıgı halde pre-order yaptıklarına baglıyorum. keza aynı gun (24kasım) baya bir kişiye gonderi yeni gerceklesti. ikinci posta da 27kasımda oldu sanırım.

Neyse uzun sözün kısası, eger hala postanız gelmediyse ve memnun degilseniz, bol küfürlü ve tehditkar bir msg atınız. ciddiyim. sansürsüz yazın ve rezalet servise dem vurun. ayrica artık gönderiyi istemediginizi söyleyin ve paranızın "immediately" geri yatırılmasını isteyin. yoksa yasal yollara başvuracaginizi ekleyin. yine küfürle kapatın ve manager'iniz bunu iletin! diye not düşün.

alacaginiz cevap, muhtemelen özürle başlayacaktır. daha sonrasinda ise, bir sonraki alısverisinizde kullanmak üzere %50 indirim verecekler.

Ha, yeterli mi? bence degil. ama yine de birşey.

Sendit'i eskiden severdim, ama artık cidden güvenmiyorum. maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacodemon -- 5 Aralık 2008; 17:47:14 >

• Son durumdan haberdar etmek istedim senditten hala medet umanları. Razorback in tavsiyeleri ile thehut ile geçtigim baglantılarda bir sonuç getirmedi en son bana "self decleration" adı altında bir form yolladıklarını söylediler. Evet yine uyduruk fakat first class dedikleri yolla yani bildigimiz kagıt parçası için şu an bekliyorum ve bana ulastıgında onu doldurup yine posta yolluyla yollamamı veya faxlamamı istedikler. Yani düşünsenize 1-1,5ay önce oyunu alıyorsunuz gelmiyor ardından adamlar takip edemiyor nerde oldugunu belirleyemiyor ve yine bir form yollayıp beklemenizi isityorlar. Formun postada kaybolmayacağıda meçhul. Biraz google da araştırma yaptım yüzlerce soccercenter üyeside aynı konudan muzdarip olmuş oyunlar ellerine ulaşmamış ve yine bir form yollayacağız doldurup gönderin prosedürünü uygulamıslar. Konunun detayları için tıklayın. Son olarak az önce gidip paşa paşa parasını ödeyip oyunu başka bir yerden aldım. Böylelikle uygun olsun güvenilir olsun diye beklerken 130ytl ödeyerek herhalde oyunu en pahalı alan ve en son 80 olan achievementlarına aday olmuşumdur. Siz siz olun senditi thehutı unutun yakınından geçmeyin.

• arkadaşlar sendit.com dan nasıl oyun sipariş edebiliyoruz illa kredikartı ile mi yoksa parayı havale de yapabiliyor muyuz nasıl alındığını yazabilir misiniz?

Orjinalden alıntı: Güntülü

sinful 3 aydır gelmedi benim oyunum. allahından bulsunlar. 3 kuruş fazla ver git elden al oyunu

hadi ya worl of warcraft mı 3 aydır gelmiyen diğer aradaşlar en gç 1 haftada geliyor falan demişlerdi 3 kuruş değil birader 2.5 katını ödüyorsun bir oyun için 60 lira olan oyun burada 150 ile 179 arası değişiyor sadece keredi kartı ile mi alabliyoruz para havalesi falan kabul etmiyorlar mı??
  • benim de 3 ay oldu gelmeyeli,mektup yolladılar fax formu gönderdiler postayla, replacement yapmak için, o nasılsa 1 haftada geldi, faxı yolladım yenisini yolladık dediler yine beklemeye geçtim.Bu gidişle toplamda 4 ay içinde oyuna kavuşurum diye düşünüyorum gerçi ptt'ye de güvenmiyorum ama bu sendit'in yaptığı da rezillik.
  • Arkadaşlar daha da önce belirttiğim gibi ben BC'yi sendit ten almıştım. Oyuna kısa bir ara verip sigara almaya çıkmıştım bakkala baktım bi çocuğun elinde benim paket. Şimdi sistem değiştimi bilmiyorum ama ele teslim değildi eskiden. Sırf ortalıkta dolaşıp WOTLK avlayanlar bile türemiştir.
  • türkiye'de bulamadığım bütün dvdlerimi sendit.com dan alıyorum simpsonsdan tutun, futuramaya, box setlere kadar şuana kadar hiçbir sorun olmadı 14 günde elime ulaştı hepsi. Gerçi bi kaç kere kapının önünden aldım paketi diğerlerinide sürekli ptt gümrüğüne telefon edip elden alıyorum.
    |NFL 09:CE|Assassin's Creed|Assassin's Creed 2|Assasin's Creed: Brotherhood|Assassin's Creed Revelations:CE|Assassin's Creed III: Join or Die|CoD:BO| Red Dead Redemption|LittleBigPlanet|Bad Company 2|PES 09|PES 10|PES 11|PES 13|Fifa 10|GTA 4|Batman:AA|Fight Night Round 4|Sports Champions|Star Wars: Force Unleashed|GT5:P|
  • benim durumda kambei arkadasımın durumu ile aynı ,yani siparişi verdim 1 ay gelmedi kagıt gonderdiler onu imzaladım fax ladım ,yeniden gonderdiklerini belirten bir email geldi 23 gun oldu oda gelmedi,bilmiyorum ne olucak ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.