Şimdi Ara

Sendit.com'dan sipariş verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Baya geç oldu ama nihayet oyuna başlamak için vakit buldum ve artık başlıyorum. İstanbul'da sormadığım yer kalmadı hiç bir yerde oyunu bulamadım. Sendit.com'dan sipariş verdim ben de. Ancak sitede oyunun versiyonu yazmıyor. Yani US ya da EU var ve benim tr'den oynayabilmem için EU'ya sahip olmam gerek. Şimdi bu adamlar tutup da bana US göndermesinler? Hiç daha önce buradan sipariş vereniniz oldu mu?

Bir de sitesinde account almak için bir sayfa var. Orda da sadece amerika'dan oynayanlar için kayıt formu var, nereden hesap açıcam ben?
    Baya karışıkmış bu wow olayı :)

• Forumu biraz dolaş emin ol istediğin tüm soruların cevabı var
  • Dostum eger oyun sende hiç yoksa ve oyunu alacaksan sıfır Ankarada satan yer var ama yok BC yi sipariş verdim diyorsan onu bilemem.
    quote:

Orjinalden alıntı: toggiee

Selamlar.
    Baya geç oldu ama nihayet oyuna başlamak için vakit buldum ve artık başlıyorum. İstanbul'da sormadığım yer kalmadı hiç bir yerde oyunu bulamadım. Sendit.com'dan sipariş verdim ben de. Ancak sitede oyunun versiyonu yazmıyor. Yani US ya da EU var ve benim tr'den oynayabilmem için EU'ya sahip olmam gerek. Şimdi bu adamlar tutup da bana US göndermesinler? Hiç daha önce buradan sipariş vereniniz oldu mu?

Bir de sitesinde account almak için bir sayfa var. Orda da sadece amerika'dan oynayanlar için kayıt formu var, nereden hesap açıcam ben?
    Baya karışıkmış bu wow olayı :)
  • iptal ettim zaten onların da stogunda kalmamıs. istanbul'da da hiçbir yerde yok. nereden alıcam ben bu oyunu ya :(
  • valla ben kabalcıda falan çok gördüm ama bende senditten aldım kesinlikle eu gönderiyorlar sendit zaten inglizi sitesi us'i napsın millet ingilterede...
  • ankara da satılıyor diyen arkadaştan yerini iyice öğren.ankara ya gel al.ben olsam öle yapardım
  • Almak isteyen arkadaşlar varsa ben Ankaralıyım burada bir dükkanda toplam 3 adet var ve tanesi 69.5ytl diyor.Ama Ankara dışından bunu nasıl temin edersiniz onu bilemem!!!Oyun normal Eu sıfır kutusunda.Zaten burasıda bir müzik shop D&R gibi tıpkı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Ön Sipariş Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankarada nerde satılıyor ben bulamadım???

gerçi oyun haftaya gelio, 5gün için 30lira fazla vermem
  • Ankara'da arkadaşlarım var zaten bana gönderebilecek ama 70 ytl çok fazla. Normalde 35 milyon oyun, hatta sendit.com'dan kargo ile birlikte 35 ytl ediyor, o dükkan şaşırmış 2 katı fiyat mı verilir.
    Gelecek hafta perşembe günü taksim d&r 'a mal gelecekmiş o zaman gelebilir dediler. Gelecek hafta perşembeyi bekliyorum o yüzden. Eğer gelmezse BC'nin çıkmasını bekleyecem ve gameseek.co.uk'den ikisini birlikte toplam 135'e indiricem. Başka çarem kalmadı.
  • weblebiye gelmiş, 40ytl...
  • izmir : balçova agora içindeki D&R da 14 tane var 40 ytl. Kredi kartına 10 taksit vade farkı almıyo.
    istanbul: Bakırköy- Carausel- Megavizyon 40ytl. ellerinde 11 tane kalmış

bulduklarım bunlar. işinize yararmı bilemem.

PS: izmirdeki mağazaya 1 hafta önce sormuştum. istanbula da 20 günden fazla oluyo.
  • İstanbul Bakırköy Carusel'de oldugundan kesin eminsen yarın gidip alıcam?
    bu megavizyon'un bir internet sitesi var mı? Ya da telefon numarasını bilen varsa verebilirseniz çok sevinirim.
    Teşekkürler ayrıca her ikinize de.

Bu arada weblebi satışdestek'e mail attım bu hafta içerisinde stoklara eklenicek diyo. bir de kargo fiyatı acaip pahalı 10 ytl. 50 ye geliyo yani oyun. insallah carousel'de vardır. telefonunu buldum yarın sabah arayacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggiee -- 8 Aralık 2006; 0:16:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggiee

bir de kargo fiyatı acaip pahalı 10 ytl. 50 ye geliyo yani oyun.

Ben weblebiyi kontrol ettim kargo yurtiçi ile 4,99
  • Kapıda ödemeyi seçince 9,99 oluyor. Cardfinans'ı seçtim 4,99 oldu :)
  • Carousel Megavizyon'da yok malesef. İstanbul'da hiçbir yerde yok. Weblebi'ye tekrar mail atıyorum şimdi her ne kadar stokta var gibi görünse de onlarda da yok çünkü.

Varmış weblebi'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggiee -- 8 Aralık 2006; 11:36:18 >
  • valla ben senditten aldım 52 ytlye ama kabalcı besiktasta falan 40 ytl olmus hatta 30 bile olabilir..Görüyor musunuz ne kadar düştü...100 ytl olduğunu hatırlıyorum...
  • Evet ben de 100 ytl iken görmüştüm. ilk çıktığı zamanlar. zaten daha oyun yapım aşamasındayken hayran olmuştum ama iyiki oynamamışım. ancak okulda dersleri toparlayabildim zaten. şimdi başlıycam ve fazla kaptırmamak için de söz verdim kendime :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.